Πώς να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5 [Unroot Guide] 2019

0
102
Πώς να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5 [Unroot Guide] 2019

Το ξερίζωμα του Galaxy S5 δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και πρέπει να περάσετε από κάποια τεχνικά πράγματα. Ωστόσο, εάν δεν έχετε άλλη επιλογή εκτός από το να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5, τότε εδώ έχουμε συζητήσει μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5. Δείτε λοιπόν πώς να ξεριζώσετε το Galaxy S5.

Πώς να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5 [Unroot Guide] 2019

Λοιπόν, το Samsung Galaxy S5 είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα smartphone Android που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014. Το smartphone έρχεται με μια τεράστια οθόνη 5 ιντσών που μοιράζεται την ανάλυση 1080×1920 pixel. Το Samsung Galaxy S5 είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες και προσφέρει επίσης μερικές εντυπωσιακές προδιαγραφές. Μιλώντας για τις προδιαγραφές, το smartphone συσκευάζει 2 GB RAM και 16 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Όχι μόνο αυτό, το smartphone διαθέτει επίσης έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,9 Ghz. Στο μπροστινό μέρος της κάμερας, το Samsung Galaxy S5 διαθέτει κύρια κάμερα 16 Megapixel και μπροστινή κάμερα 2,1 Megapixel για λήψη selfie. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, το Samsung Galaxy S5 είναι ένα smartphone Android, επομένως μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία μας στο Android κάνοντας root το Samsung Galaxy S5.

Ωστόσο, η ριζοβολία Android έχει επίσης μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, μέσω της πρόσβασης root, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του smartphone σας Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές προσαρμοσμένες ROM, να αφαιρέσετε το bloatware, κ.λπ. συσκευή κατά τη διαδικασία root, απειλές κακόβουλου λογισμικού και πολλά άλλα.

Αλλά, εάν έχετε ήδη ένα smartphone Android με ρίζες, τότε απομένουν μόνο λίγες επιλογές για να το ξεριζώσετε. Μιλώντας για το ριζικό Samsung Galaxy S5, η απεγκατάσταση του smartphone δεν είναι εύκολη διαδικασία και πρέπει να περάσετε από κάποια τεχνικά πράγματα. Ωστόσο, εάν δεν έχετε άλλη επιλογή εκτός από το να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5, τότε εδώ έχουμε συζητήσει μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5.

Πώς να ξεριζώσετε το Galaxy S5;

Λοιπόν, για να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές από τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω. Θα μοιραστούμε δύο μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ξεριζώσετε το smartphone Samsung Galaxy S5. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να διασφαλίσετε πριν ξεριζώσετε τη συσκευή σας.

  • Φορτίστε το Galaxy S5 σας τουλάχιστον 70%
  • Δημιουργήστε ένα κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας
  • Συγχρονίστε τον Λογαριασμό σας Google με το Galaxy S5 για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας

Πώς να ξεριζώσετε το Galaxy S5 μέσω του Odin;

Λοιπόν, τα περισσότερα από τα smartphone της Samsung είναι unroot μέσω του Odin. Ωστόσο, όπως αναφέραμε νωρίτερα στην ανάρτηση, η διαδικασία μπορεί να φαίνεται περίπλοκη. Όμως, αυτή η διαδικασία λειτουργεί και μπορεί να ξεριζώσει το smartphone σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Samsung Kies στον υπολογιστή σας με Windows. Μπορείτε να αποκτήσετε το Samsung Kies από αυτόν τον σύνδεσμο.

Βήμα 2. Στο επόμενο βήμα, πραγματοποιήστε λήψη του Odin στον υπολογιστή σας από αυτός ο σύνδεσμος. Εξαγάγετε το φάκελο ZIP μετά τη λήψη του Odin.

Βήμα 3. Αφού κάνετε λήψη του Odin στον υπολογιστή σας, κατευθυνθείτε στο sammobile.com και samsung-update.com και στη συνέχεια κατεβάστε το υλικολογισμικό του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή σας. Λοιπόν, πρέπει να κάνετε λήψη του τρέχοντος υλικολογισμικού του Samsung Galaxy S5 και μόλις το κατεβάσετε, να εξαγάγετε τον φάκελο ZIP.

Βήμα 4. Τώρα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα τα πλήκτρα αρχικής οθόνης, μείωσης της έντασης ήχου και λειτουργίας ταυτόχρονα μέχρι να δείτε μια οθόνη προειδοποίησης. Τώρα πατήστε το πλήκτρο αύξησης της έντασης για να μπείτε στη λειτουργία λήψης.

Βήμα 5. Τώρα συνδέστε το smartphone στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB και ανοίξτε το Odin στον υπολογιστή σας. Περιμένετε μέχρι ο Odin να εντοπίσει το smartphone, μόλις εντοπιστεί, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας.

Βήμα 6. Στο επόμενο βήμα, πρέπει να επιλέξετε το υλικολογισμικό στο Odin. Για αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί AP και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο υλικολογισμικού .tar.md5 που έχετε εξαγάγει νωρίτερα.

Βήμα 7. Κάτω από τις επιλογές, ελέγξτε το Auto Reboot and F.Reset Time. Κάντε κλικ στο Start στο Odin και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Η μέθοδος θα ξεριζώσει το Galaxy S5 σας σε χρόνο μηδέν. Έτσι, αυτός είναι ο τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεριζώσετε το smartphone Android Samsung Galaxy S5.

Πώς να ξεριζώσετε το Galaxy S5 χρησιμοποιώντας το SuperSU;

Εάν δεν έχετε υπολογιστή και εξακολουθείτε να θέλετε να ξεριζώσετε το smartphone Galaxy S5, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το SuperSU. Λοιπόν, πιθανότατα, εάν έχετε ένα smartphone Android με ρίζες, μπορεί να χρησιμοποιείτε το SuperSU. Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να ξεριζώσετε το Galaxy S5 χρησιμοποιώντας το SuperSU.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση SuperSU στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το ίδιο το Google Play Store.

Βήμα 2. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή και μετά πατήστε το κουμπί «Συνέχεια» στο αναδυόμενο παράθυρο.

Βήμα 3. Μπορεί να εμφανιστεί ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητήσει να απενεργοποιήσετε το KNOX. Πατήστε το κουμπί «Ακύρωση». Τώρα στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε “OK” για να επανεκκινήσετε το smartphone σας.

Βήμα 4. Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε «Πλήρες Unroot». Επιβεβαιώστε το «Full Unroot» πατώντας το κουμπί «Συνέχεια».

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και επανεκκινήστε το smartphone Android. Αυτό ήταν, τελειώσατε! Έχετε ξεριζώσει με επιτυχία το smartphone Samsung Galaxy S5.

Λοιπόν, το rooting είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν οι χρήστες Android αμέσως μετά την αγορά ενός νέου smartphone. Το Rooting φέρνει πολλά πλεονεκτήματα όπως εγκατάσταση mods, αναβοσβήνει προσαρμοσμένες ROM. Ωστόσο, φέρνει επίσης πολλά μειονεκτήματα, όπως θα ακυρώσετε την εγγύηση, μπορεί να καταλήξετε να καταστρέψετε τη συσκευή σας.

Η ριζοβολία του Android είναι μια εύκολη διαδικασία και ο καθένας μπορεί να το κάνει στις μέρες μας. Όμως, τα πράγματα γίνονται δύσκολα όταν πρόκειται για ξερίζωμα μιας συσκευής με root. Ωστόσο, η δεύτερη μέθοδος που συζητήσαμε σε αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεριζώσει την πλειοψηφία των smartphone που είναι διαθέσιμα εκεί έξω. Ωστόσο, η εφαρμογή αυτών των μεθόδων απαιτεί επίσης κάποιες τεχνικές γνώσεις, επομένως, θα πρέπει να επιχειρήσετε αυτές τις μεθόδους με δική σας ευθύνη. Η Techviral δεν φέρει καμία ευθύνη εάν συμβεί οποιαδήποτε ζημιά.

Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για τον τρόπο unroot του Galaxy S5; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.