Πώς να ξεριζώσετε οποιαδήποτε συσκευή Android με ένα κλικ (4 μέθοδοι)

0
96

Δείτε πώς μπορείτε να ξεριζώσετε μια συσκευή Android το 2020!

Πώς να ξεριζώσετε οποιαδήποτε συσκευή Android με ένα κλικ (4 μέθοδοι)

Τα τελευταία χρόνια, το Android Rooting έχει γίνει ένα κοινό πράγμα. Αφού αγοράσουν ένα νέο Android, οι χρήστες επιλέγουν να κάνουν root τη συσκευή τους. Η ριζοβολία του Android είναι εύκολη και έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως μπορείτε να απολαύσετε διαφορετικές ROM, να εγκαταστήσετε εφαρμογές mod κ.λπ. Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να ξεριζώσετε τη συσκευή σας;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να ξεριζώσετε τη συσκευή σας. Ίσως θέλετε να ανακτήσετε την εγγύηση του τηλεφώνου σας ή θέλετε να αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με το rooting, κ.λπ. Ωστόσο, το unrooting του Android δεν είναι ποτέ εύκολη διαδικασία. Πρέπει να εγκαταστήσετε τις κατάλληλες εφαρμογές για να ξεριζώσετε τη συσκευή σας.

Ξεριζώστε οποιαδήποτε συσκευή Android με ένα μόνο κλικ

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές καλύτερες μεθόδους εργασίας για να ξεριζώσετε ένα smartphone Android με ρίζες το 2020. Ας δούμε, λοιπόν, πώς να ξεριζώσετε οποιαδήποτε συσκευή Android το 2020.

1. Χρησιμοποιώντας Εφαρμογή SuperSU

Το SuperSU επιτρέπει την προηγμένη διαχείριση των δικαιωμάτων πρόσβασης Superuser για όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας που χρειάζονται root. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης την επιλογή “Full Unroot” που θα χρησιμοποιήσουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής SuperSU και εκκινήστε την.

Εκκινήστε το SuperSU
Εκκινήστε το SuperSU

Βήμα 2. Τώρα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων στην εφαρμογή SuperSU και να πραγματοποιήσετε κύλιση προς τα κάτω και μπορείτε να δείτε την ενότητα “Εκκαθάριση” τώρα όπου πρέπει να πατήσετε την επιλογή “Full Unroot”.

Πατήστε στην επιλογή «Full Unroot».
Πατήστε στην επιλογή «Full Unroot».

Βήμα 3. Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να δείτε ένα πλαίσιο διαλόγου Επιβεβαίωση. Πρέπει να πατήσετε “Συνέχεια”

πατήστε "Συνέχεια"
πατήστε “Συνέχεια”

Αυτό είναι! έχετε ξεριζώσει με επιτυχία τη συσκευή σας και μετά από αυτό, χρειάζεται απλώς να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

2. Χρήση KingoRoot

Το KingoRoot μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατάργηση της πρόσβασης root. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να ξεριζώσετε μια συσκευή Android μέσω της εφαρμογής KingoRoot.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το KingoRoot Android (έκδοση για υπολογιστή) και εκκινήστε το στον υπολογιστή σας. Τώρα συνδέστε τη συσκευή σας μέσω καλωδίου USB. (Η λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας Android)

Συνδέστε το Android σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB
Συνδέστε το Android σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB

Βήμα 2. Τώρα το KingoRoot θα εντοπίσει τη συσκευή σας Android και θα δείτε δύο επιλογές “Remove Root” και “Root Again”

Ξεριζώστε οποιαδήποτε συσκευή Android με ένα μόνο κλικ
Ξεριζώστε οποιαδήποτε συσκευή Android με ένα μόνο κλικ

Βήμα 3. Τώρα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “Remove Root”, τώρα πρέπει να περιμένετε λίγα λεπτά έως ότου το KingoRoot ξεριζώσει τη συσκευή σας.

Κάντε κλικ στο "Remove Root" και περιμένετε λίγα λεπτά
Κάντε κλικ στο “Remove Root” και περιμένετε μερικά λεπτά

Βήμα 4. Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε την επιλογή “Remove Root Succeed”

Μήνυμα επιτυχίας
Μήνυμα επιτυχίας

Αυτό είναι! Τελειώσατε, η Kingoroot είχε επιτυχώς ξεριζώσει τη συσκευή σας Android.

3. Χρήση του ES File Explorer

Λοιπόν, ο ES File Explorer είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές αρχείων που μπορείτε να έχετε στο smartphone Android. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για να ξεριζώσετε το ριζικό smartphone Android. Παρακάτω θα σας δώσουμε μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ξεριζώσετε εύκολα τη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας το Es File Explorer

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ES File Explorer από το Google Play Store στη ριζωμένη συσκευή σας.

Βήμα 2. Τώρα εκκινήστε την εφαρμογή και μετά πατήστε το κουμπί μενού

Βήμα 3. Κάτω από το κουμπί Μενού, πρέπει να πραγματοποιήσετε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή “Εργαλεία” και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε το “Root Explorer”

Βήμα 4. Αυτό θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε τα δικαιώματα root. Απλώς παραχωρήστε άδεια και, στη συνέχεια, στην κύρια οθόνη της εφαρμογής θα πρέπει να βρείτε τον ριζικό φάκελο της συσκευής σας. Μπορείτε να το βρείτε ως ‘/’ στον εξερευνητή.

Βήμα 5. Από τον ριζικό φάκελο, πρέπει να βρείτε και να τον εντοπίσετε 'System' | 'Bin'

Βήμα 6. Τώρα πρέπει να βρείτε το 'busybox' και 'su'αρχεία και να τα διαγράψετε.

Βήμα 7. Τώρα πρέπει να επιστρέψετε στο ‘/’ και να ανοίξετε το φάκελο ‘app’. Από εκεί, διαγράψτε το superuser.apk

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Τώρα πρέπει απλώς να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android και η συσκευή σας θα πρέπει να επανεκκινήσει χωρίς ρίζα.

4. Χρήση του Universal Unroot

Λοιπόν, το Universal Unroot είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play Store που επιτρέπει στους χρήστες να ξεριζώσουν οποιοδήποτε smartphone Android. Ωστόσο, μπορεί να ξεριζώσει μόνο smartphone που εκτελούνται σε έκδοση Android 4.2.2 και νεότερη έκδοση. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να ξεριζώσετε συσκευή Android χρησιμοποιώντας το Universal Unroot.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για λήψη και εγκατάσταση Universal Unroot στο Android smartphone σας.

Εγκαταστήστε το Universal Unroot
Εγκαταστήστε το Universal Unroot

Βήμα 2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή από το συρτάρι εφαρμογών.

Βήμα 3. Τώρα κατά την εκκίνηση, η εφαρμογή θα ελέγξει για την τρέχουσα κατάσταση root. Μόλις επιλεγεί, θα σας δώσει μια επιλογή unroot. Απλώς πατήστε το κουμπί “Unroot” για να ξεριζώσετε τη συσκευή σας.

Πατήστε το κουμπί
Πατήστε το κουμπί “Unroot”.

Βήμα 4. Στο επόμενο βήμα, πρέπει να πατήσετε «Ναι» για να συνεχίσετε.

πατήστε «Ναι» για να συνεχίσετε
πατήστε «Ναι» για να συνεχίσετε

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Universal Unroot για να ξεριζώσετε το smartphone Android.

Αυτές είναι οι τέσσερις εφαρμογές για Unroot της συσκευής σας Android το 2020. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.