Πώς να μετακινήσετε τις συνομιλίες Whatsapp ενός Android στο άλλο

0
99
Μετακινήστε τις συνομιλίες Whatsapp από το ένα Android σε ένα άλλο Techviral

Ώρα να ξεκινήσετε τη συνομιλία σας στο android σας μεταβαίνοντας από το ένα android στο άλλο με τη μέθοδο που συζητάμε εδώ

Το Whatsapp είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σε smartphone Android και iPhone σήμερα. Διαθέτει διάφορες δυνατότητες όπως ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, κοινή χρήση πολυμέσων (εικόνες, βίντεο κ.λπ.), ομαδική συνομιλία κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Whatsapp προσφέρει επίσης ορισμένες κρυφές λειτουργίες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν.

Και ένα από τα πιο σημαντικά είναι το backup συνομιλίας και η φορητότητά του. Δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας για να λάβετε τη συνομιλία σας σε οποιαδήποτε συσκευή Android όπου θέλετε να ανακτήσετε τις συνομιλίες σας. Και σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε την ίδια μέθοδο για να μετακινήσετε τις συνομιλίες σας από το παλιό σας Android στο νέο σας.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στην πλήρη μέθοδο που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για να μετακινήσετε τις συνομιλίες Whatsapp ενός Android στο άλλο

Η μέθοδος που θα συζητήσουμε σωστά είναι απλή και απλή, και πρέπει να κάνετε copy-paste και τίποτα άλλο και θα μετατραπείτε από τη μια συσκευή android στην άλλη. Πρέπει να μετακινήσετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας της συνομιλίας. Δηλαδή, υπάρχει μια βάση δεδομένων του WhatsApp στη συσκευή όπου θέλετε να λάβετε όλες τις συνομιλίες. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

  1. Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στις ρυθμίσεις WhatsApp -> συνομιλίες και, στη συνέχεια, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας τώρα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των εγγραφών συνομιλίας σας στην τρέχουσα ώρα.
  2. Τώρα στη συσκευή σας Android, πρέπει να μεταβείτε στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και, στη συνέχεια, να πλοηγηθείτε στον φάκελο Whatsapp στη διαχείριση αρχείων σας.
  3. Τώρα εκεί θα βρείτε τον φάκελο Βάση δεδομένων. απλά πρέπει να αντιγράψετε αυτόν τον φάκελο και στη συνέχεια να τον επικολλήσετε σε μια εξωτερική κάρτα SD για να μεταφέρετε συνομιλίες από την τρέχουσα συσκευή σας σε οποιαδήποτε άλλη.Database1 Techviral
  4. Τώρα τοποθετήστε αυτήν την εξωτερική κάρτα SD σε ένα άλλο Android όπου θέλετε να λάβετε τις συνομιλίες σας.
  5. Σε αυτό το android, απεγκαταστήστε το WhatsApp εάν υπάρχει ήδη και, στη συνέχεια, μεταβείτε στον φάκελο Whatsapp στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και μετονομάστε τον φάκελο της βάσης δεδομένων σε Database1.
  6. Τώρα αντιγράψτε τον φάκελο της βάσης δεδομένων από την εξωτερική κάρτα sd και, στη συνέχεια, επικολλήστε τον στον φάκελο Whatsapp του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και αυτός ο φάκελος θα περιέχει τις συνομιλίες του προηγούμενου Android σας.Database2 Techviral
  7. Τώρα εγκαταστήστε το WhatsApp και αυτή τη φορά, όταν δείτε το κουμπί Επαναφορά, απλώς κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και όλες οι συνομιλίες σας θα ανακτηθούν στο WhatsApp.

Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε όλες τις συνομιλίες σας στο WhatsApp από το ένα android στο άλλο και όλα αυτά χωρίς καμία εφαρμογή τρίτου μέρους και απλώς αντιγράφοντας και επικολλώντας ορισμένα αρχεία που περιέχουν τα αρχεία συνομιλίας σας. Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η δροσερή λύση, μοιραστείτε την και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.