Πώς να κατεβάσετε ταπετσαρίες Pixel 5 σε οποιοδήποτε Android

0
32

Αποκτήστε ταπετσαρίες Pixel 5 σε οποιοδήποτε smartphone!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Google κυκλοφόρησε δύο νέα ναυαρχίδα smartphone – το Pixel 5 και το Pixel 4a 5G. Από αυτά τα δύο, ήταν το Pixel 5 που λαμβάνει αγάπη από όλα τα μέρη του κόσμου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Pixel 5 έρχεται με μερικές εξαιρετικές προδιαγραφές και τιμή.

Μαζί με τις προδιαγραφές, το νέο smartphone προσφέρει επίσης ένα σύνολο ταπετσαριών. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Google κυκλοφόρησε δύο νέες κατηγορίες ταπετσαριών στην εφαρμογή Wallpaper της Google για συσκευές Pixel.

Λήψη ταπετσαριών Pixel 5 σε οποιοδήποτε Android

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τα νέα wallpapers του Google Pixel 5, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε την καλύτερη μέθοδο για να αποκτήσετε ταπετσαρίες Pixel 5 σε οποιοδήποτε smartphone.

1. Χρήση WalP

Λοιπόν, το WalP είναι μια εφαρμογή Android που εξάγει και παραθέτει όλες τις στοκ ταπετσαρίες διαφορετικών τηλεφώνων. Προς το παρόν, η WalP έχει πάνω από 30+ ταπετσαρίες στοκ από επωνυμίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WalP Android για λήψη των ταπετσαριών Pixel 5.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση WalP στο smartphone Android από το Play Store.

Πώς να κατεβάσετε ταπετσαρίες Pixel 5 σε οποιοδήποτε Android

Βήμα 2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και εκχωρήστε τα δικαιώματα.

ανοίξτε την εφαρμογή και παραχωρήστε τα δικαιώματαανοίξτε την εφαρμογή και παραχωρήστε τα δικαιώματα

Βήμα 3. Τώρα πατήστε το κουμπί “Αρχική σελίδα” όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

πατήστε το κουμπί πατήστε το κουμπί

Βήμα 4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε το “Google”. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Μοντέλα».

πατήστε το κουμπί «Μοντέλα».πατήστε το κουμπί «Μοντέλα».

Βήμα 5. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στο “Google Pixel 5”

Βήμα 6. Τώρα θα δείτε όλες τις διαθέσιμες ταπετσαρίες του smartphone Pixel 5.

Ταπετσαρίες Pixel 5Ταπετσαρίες Pixel 5

Βήμα 7. Για να κάνετε λήψη της ταπετσαρίας, πατήστε το κουμπί «Αποθήκευση».

πατήστε το κουμπί «Αποθήκευση» για να κατεβάσετε την ταπετσαρίαπατήστε το κουμπί «Αποθήκευση» για να κατεβάσετε την ταπετσαρία

Βήμα 8. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί ‘Set’.

Πατήστε το κουμπί 'Set' για να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρίαΠατήστε το κουμπί 'Set' για να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρία

Βήμα 9. Στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε εάν θέλετε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία στην αρχική οθόνη, στην οθόνη κλειδώματος ή και στα δύο.

2. Λήψη αποκλειστικών ταπετσαριών Pixel

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω, μαζί με τις στοκ ταπετσαρίες Pixel 5, η Google εισήγαγε επίσης δύο νέες κατηγορίες ταπετσαριών στο Wallpapers by Google App. Ωστόσο, οι αποκλειστικές ταπετσαρίες ήταν διαθέσιμες μόνο για συσκευές Pixel.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε τις αποκλειστικές ταπετσαρίες Pixel που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, τότε πρέπει να το ελέγξετε ανάρτηση από προγραμματιστές XDA.

Προδιαγραφές Google Pixel 5

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα Pixel, το Pixel 5 έρχεται με νέο νέο σχεδιασμό, με κάμερα με διάτρηση μπροστά για selfies. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια οθόνη 6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Αν μιλάμε για τις προδιαγραφές υλικού, το smartphone Pixel 5 τροφοδοτείται από έναν ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 765G.

Εκτός από αυτό, έχετε 8 GB μνήμης RAM και 128 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης. Αν μιλάμε για την μπαταρία, το τηλέφωνο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W για να γεμίσει μια μπαταρία 4.080 mAh.

Αν μιλάμε για τις προδιαγραφές της κάμερας, το Pixel 5 προσφέρει μια κύρια κάμερα 12,2 MP με EIS και OIS. Μαζί με αυτό, παρέχει επίσης έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 16 MP. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει ένα selfie shooter 8MP με δυνατότητες Νυχτερινής λήψης.

Λοιπόν, αυτά είναι όλα από εμάς για σήμερα. Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα ταπετσαρίες Pixel 5 σε οποιοδήποτε Android ακολουθώντας τη μέθοδο που έχουμε μοιραστεί. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.