Πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP

0
92
Πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ωραία μέθοδο με την οποία μπορείτε να κάνετε το Android σας πραγματικά όλα τα SMS που περιέχουν αυτόματα και να τα συμπληρώσετε στο πεδίο. Και αυτό επίσης χρησιμοποιώντας την απλή εφαρμογή που θα κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Σήμερα όλοι άντρες κάνουμε διαδικτυακές πληρωμές και λαμβάνουμε τα OTP στο Android μας. Επίσης, κατά τη δημιουργία ορισμένων λογαριασμών, έχετε ορισμένα OTP που πρέπει να εισαγάγετε για να συνεχίσετε. Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι ταραχώδες, καθώς σε κάποιο Android πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή μηνυμάτων ξεχωριστά για να λάβετε τον κωδικό και αν τον συμπληρώσετε λάθος, τότε η όλη διαδικασία μπορεί να χαθεί. Τι γίνεται αν το Android το διαβάζει αυτόματα και συμπληρώσει το απαιτούμενο συμπληρωμένο. Πρέπει να σκέφτεστε τη διαδικασία αυτόματης επαλήθευσης Whatsapp. Ναι, τι θα συμβεί αν παντού συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Σε ορισμένες συσκευές, αυτή η δυνατότητα υπάρχει, αλλά για άλλες, είμαι εδώ με αυτόν τον υπέροχο οδηγό που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το Android σας να διαβάζει αυτόματα τα OTP και να το συμπληρώσετε στο πεδίο. Και αυτό είναι πολύ εύκολο το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι μερικά βήματα που σας εξηγώ ακριβώς παρακάτω με τα οποία αυτή η δυνατότητα θα προστεθεί στο Android σας και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: 30+ Καλύτερες εφαρμογές και εργαλεία Hacking Android για το 2019

Πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP

Στην πραγματικότητα, πήρα αυτήν την ιδέα από ένα τηλέφωνο ενός φίλου μου που ήταν παλιό αλλά είχε τη δυνατότητα του, ενώ στο Android μου αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε, οπότε έψαξα και βρήκα έναν τρόπο με τον οποίο μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτήν τη δυνατότητα στο android μου. Και στη συνέχεια, μάθε ότι αυτή είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα που μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά το root, γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω root το android μου και να το δοκιμάσω καθώς αυτό ήταν απλά δυνατό με τη λειτουργική μονάδα Xposed. Και λειτούργησε όλα τα μηνύματα OTP που διαβάζονταν αυτόματα από το σύστημα. Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ τον ίδιο οδηγό με τα παιδιά σας για να το δοκιμάσετε κι εσείς. Πήρα όλα τα απαιτούμενα στιγμιότυπα οθόνης και έγραψα αυτόν τον οδηγό, ώστε να μπορείτε να το εφαρμόσετε πολύ εύκολα στο τηλέφωνό σας Android. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android

Βήματα για να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP:

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε ένα Android με ρίζες, καθώς το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε ένα Android με ρίζες, οπότε Ρίξτε το Android σας για να συνεχίσετε. Αφού κάνετε root τη συσκευή σας Android, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed στο Android σας και αυτή είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία και για αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε στον Οδηγό μας για την εγκατάσταση του Xposed Installer στο Android.

Προσθήκη δυνατότητας ξεκλειδώματος με χειρονομία στο Android

Βήμα 2. Τώρα πρέπει να αποκτήσετε το cool Xposed module που είναι Εξαγωγέας κωδικών SMS. Αυτή είναι η μονάδα που θα προσθέσει αυτήν την προσαρμοσμένη δυνατότητα απευθείας στο τηλέφωνό σας Android και όλα τα μηνύματα που περιέχουν OTP θα διαβάζονται αυτόματα.

Βήμα 3: Εγκαταστήστε τώρα την εφαρμογή και, στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στη λειτουργική μονάδα Xposed και η εφαρμογή θα εντοπιστεί αυτόματα σε αυτό, καθώς είναι μία από τις εκτεθειμένες μονάδες. και μετά από αυτό, πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android για τη σωστή λειτουργία της μονάδας στη συσκευή σας.

Βήμα 4: Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή για μία φορά και να ενεργοποιήσετε την επιλογή ανίχνευσης OTP. Μόλις γίνει αυτό, δοκιμάστε να λάβετε και να επαληθεύσετε το OTP και θα δείτε ότι το Android σας θα λαμβάνει αυτόματα το ITP από αυτό το μήνυμα και θα εμφανίζεται στο πεδίο κειμένου συμπλήρωσης OTP,

Πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP
Πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP

Βήμα 5: Εάν θέλετε να το επαναφέρετε, μπορείτε να το κάνετε γυρίζοντας αυτήν την ενότητα στην εφαρμογή εγκατάστασης Xposed. Και αν θέλετε να καταργήσετε όλες τις ρυθμίσεις Xposed, θα πρέπει επίσης να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Xposed. Αλλά συνιστώ να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Xposed, καθώς υπάρχουν πολλές δροσερές δυνατότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο Android σας χρησιμοποιώντας απλώς ορισμένες εκτεθειμένες μονάδες που είναι διαθέσιμες

Διαβάστε επίσης: Πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία από το Android

Έτσι, ο παραπάνω οδηγός αφορούσε το Πώς να κάνετε το Android σας να διαβάζει όλα τα SMS και να επαληθεύει αυτόματα το OTP. Χρησιμοποιήστε την απλή και απλή μέθοδο που θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε τη μονάδα στο Android σας και στη συνέχεια τα OTP σας θα διαβάζονται αυτόματα και θα εμφανίζονται στην οθόνη που θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Ελπίζουμε ότι ίσως σας αρέσουν οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, εάν είναι έτσι, τότε προσπαθήστε να τις μοιραστείτε και με άλλους. Επίσης, μοιραστείτε τις προτάσεις και τις απόψεις σας σχετικά με αυτό το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την παρακάτω ενότητα σχολίων. Η επιείκειά σας στη δουλειά μας είναι πραγματικά ευγνώμων για εμάς, συνεχίστε να μας στηρίζετε και θα βρίσκαμε πάντα νέες εκπληκτικές πληροφορίες. Επιτέλους, αλλά παρόλα αυτά, ευχαριστώ που διαβάσατε αυτήν την ανάρτηση! Και αν έχετε κάποιο θέμα στο μυαλό σας που θέλετε να γράψουμε, μοιραστείτε το μαζί μας για να μπορέσουμε να το δουλέψουμε για εσάς και να εξερευνήσετε τα πράγματα καλύτερα μαζί μας.