Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία από παραβίαση στα Windows 10

0
95

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προστασίας από παραβιάσεις των Windows!

Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία από παραβίαση στα Windows 10

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, τα Windows 10 έχουν περισσότερες δυνατότητες. Για την αντιμετώπιση ορισμένων ζητημάτων ασφαλείας, η Microsoft παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόγραμμα προστασίας των Windows. Η βελτιωμένη εφαρμογή προστασίας των Windows των Windows 10 έχει επίσης μια δυνατότητα γνωστή ως «Προστασία από παραβίαση»

Τι είναι η προστασία από παραβίαση;

Η προστασία από παραβίαση είναι ένα μέρος της ασφάλειας των Windows, το οποίο είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή σε ορισμένες εκδόσεις των Windows 10. Σύμφωνα με τη Microsoft, το Temper Protection βοηθά στην «αποτροπή κακόβουλων εφαρμογών από την αλλαγή σημαντικών ρυθμίσεων προστασίας από ιούς του Windows Defender, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας σε πραγματικό χρόνο και της προστασίας από το cloud».

Ορισμένοι τύποι εφαρμογών, ειδικά οι κακόβουλες, απενεργοποιούν το πρόγραμμα προστασίας από ιούς μόλις εισέλθουν στο σύστημα. Αυτό το πράγμα γίνεται για να προωθηθεί η εξάπλωση του ιού. Η Προστασία από παραβίαση του Windows Defender βοηθά στην επίλυση αυτού του ζητήματος.

Η προστασία από παραβίαση καθιστά πιο δύσκολη την απενεργοποίηση της προστασίας από ιούς σε πραγματικό χρόνο για ένα κακόβουλο λογισμικό που εκτελείται στον υπολογιστή σας.

Βήματα για την ενεργοποίηση της προστασίας από παραβίαση στα Windows 10

Εάν κάποια έκδοση των Windows 10, η προστασία από παραβιάσεις είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο που δίνεται παρακάτω για να βρείτε και να ενεργοποιήσετε την προστασία από παραβίαση στα Windows 10. Ας δούμε πώς να ενεργοποιήσετε την Προστασία από παραβίαση σε υπολογιστή Windows 10.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, αναζητήστε την ασφάλεια των Windows στην αναζήτηση των Windows.

αναζήτηση για την ασφάλεια των Windows
Αναζήτηση για την ασφάλεια των Windows

Βήμα 2. Ανοίξτε την ασφάλεια των Windows και κάντε κλικ στο «Προστασία από ιούς και απειλές»

κάντε κλικ στο «Προστασία από ιούς και απειλές»
Κάντε κλικ στο «Προστασία από ιούς και απειλές»

Βήμα 3. Τώρα κάντε κλικ στο «Διαχείριση ρυθμίσεων» κάτω από τις «Ρυθμίσεις προστασίας από ιούς και απειλές»

κάντε κλικ στο «Διαχείριση ρυθμίσεων»
Κάντε κλικ στο «Διαχείριση ρυθμίσεων»

Βήμα 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την Προστασία από παραβίαση. Κάντε κλικ στον διακόπτη εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Προστασίας από παραβίαση.

Κάντε κλικ στον διακόπτη εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε την Προστασία από παραβίαση
Κάντε κλικ στον διακόπτη εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε την Προστασία από παραβίαση

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Προστασίας από παραβίαση.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο ενεργοποίησης των λειτουργιών ασφαλείας προστασίας από παραβιάσεις των Windows 10. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.