Πώς να ελέγξετε τον δικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου: Jio, Airtel, Vodafone Idea, BSNL

0
113

Ξεχάσατε τον δικό σας αριθμό; Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τον δικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Πώς να ελέγξετε τον δικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου: Jio, Airtel, Vodafone Idea, BSNL

Τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά μετά την άφιξη του Reliance Jio στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών. Πριν από το Reliance Jio, οι τηλεπικοινωνιακοί φορείς όπως η Airtel, η BSNL, η Idea κ.λπ. συνήθιζαν να έχουν ακριβά πακέτα κλήσεων/διαδικτύου.

Ωστόσο, η Reliance Jio προσέφερε προσοδοφόρα σχέδια σε οικονομικά προσιτά σχέδια στην ανταγωνιστική αγορά. Επίσης, η Jio ήταν ένας από τους πρώτους φορείς εκμετάλλευσης που εισήγαγε σχέδια 4G στην Ινδία. Αν θυμάστε, η Reliance Jio προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για τους πρώτους έξι μήνες στους νέους χρήστες της.

Εκείνη την εποχή, οι χρήστες αδιαφορούσαν για τον αριθμό τηλεφώνου. Από σήμερα, υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν θυμούνται τον δικό τους αριθμό κινητού τηλεφώνου. Τις περισσότερες φορές τηλεφωνούν στους φίλους ή τους συγγενείς τους για να ρωτήσουν τον δικό τους αριθμό τηλεφώνου. Έτσι, αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, τότε αυτή η ανάρτηση είναι γραμμένη μόνο για εσάς.

Ελέγξτε τον δικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου: Jio, Airtel, Vodafone Idea, BSNL

Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο ελέγχου του δικού σας αριθμού κινητού τηλεφώνου στα Airtel, BSNL, Reliance Jio και Vodafone Idea Limited.

1. Airtel

Airtel
Airtel

Λοιπόν, ο έλεγχος του δικού σας αριθμού κινητού τηλεφώνου στην Airtel είναι αρκετά εύκολος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Airtel Ευχαριστώ Εφαρμογή Android ή μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό USSD για να ελέγξει τον αριθμό Airtel Mobile.

Ο κωδικός USSD για να βρείτε τον δικό σας αριθμό Airtel Mobile είναι – *282#

2. Vodafone Idea Limited

Vodafone Idea Limited
Vodafone Idea Limited

Λοιπόν, η Vodafone και η Idea ήταν δύο διαφορετικοί πάροχοι τηλεπικοινωνιών, αλλά τώρα και οι δύο πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών έχουν συγχωνευθεί για να γίνουν ένας. Είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ινδία.

Για να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου Vodafone Idea, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό USSD – *111*2#. Μπορείτε επίσης να καλέσετε τους κωδικούς – *555#, *555*0#, or *131*0#

3. Reliance Jio

Reliance Jio
Reliance Jio

Λοιπόν, εάν είστε χρήστης του Reliance Jio, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το MyJio Εφαρμογή Android. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του αριθμού τηλεφώνου, τις επαναφορτίσεις κινητού κ.λπ.

Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό USSD *1# για να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου. Ωστόσο, ο κωδικός USSD δεν λειτουργεί κάθε φορά.

4. BSNL

BSNL
BSNL

Λοιπόν, η BSNL ή η Bharat Sanchar Nigam Limited είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ινδία. Ελέγξτε τον αριθμό τηλεφώνου BSNL, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Το BSNL μου Εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον κωδικό USSD. Ο κωδικός USSD για τον έλεγχο του αριθμού τηλεφώνου BSNL είναι – *222#

Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τον δικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου στα Airtel, Jio, Vodafone Idea και BSNL. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.