Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συντριβής Cydia μετά το Pangu9 Jailbreak iOS 9

0
96
Διορθώστε το crash του cydia στο jailbreak iphone

Μετά το Jailbreak το iOS 9.0.2, πολλοί από τους χρήστες πρέπει να αντιμετωπίζουν πρόβλημα λήψης μηνύματος σφάλματος κατά το άνοιγμα της εφαρμογής cydia, διορθώστε το εδώ

Ώρα να διορθώσετε το σφάλμα Cydia Crashing μετά το Pangu9 Jailbreak. Μετά την αναβάθμιση του iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση που είναι το ios 9.0.2, πρέπει να κάνετε Jailbreak το iPhone σας με την πιο πρόσφατη μέθοδο για να κάνετε jailbreak το ios 9.0.2 που είχαμε συζητήσει. Αλλά οι χρήστες αντιμετώπισαν το πρόβλημα της σπασίματος της εφαρμογής cydia με την εμφάνιση ενός μηνύματος σφάλματος. Και τώρα για να απαλλαγείτε από αυτό το μήνυμα σφάλματος που οφείλεται μόνο σε ορισμένες λανθασμένες ρυθμίσεις κάτω από τις οποίες προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές cydia. Και αυτό μπορεί να διορθωθεί με κάποια εύκολη αλλαγή ρυθμίσεων που θα συζητήσω εδώ. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συντριβής Cydia μετά το Pangu9 Jailbreak iOS 9

Δεν χρειάζεται κανένα εργαλείο ή καμία εφαρμογή κ.λπ. για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα στη συσκευή σας ios, απλά πρέπει να γνωρίζετε μερικές βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε αυτό το μήνυμα συντριβής που λαμβάνετε όταν προσπαθείτε να ανοίξετε την εφαρμογή cydia στο τη συσκευή σας iOS. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα μέχρι παρακάτω.

Εύκολες συμβουλές για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος που λαμβάνετε μετά το jailbreak:

Πριν προχωρήσετε σε αυτό, πρέπει να έχετε το σωστό αντίγραφο ασφαλείας του iPhone σας στο iTunes του υπολογιστή σας, ώστε σε κάθε χειρότερη περίπτωση να μπορείτε να το επαναφέρετε από τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας που είχατε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας.

1) Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρετε ότι εάν έχετε κάνει ακατάλληλο jailbreak ακολουθώντας οποιονδήποτε λάθος οδηγό, τότε πρέπει να γνωρίζετε τη σωστή μέθοδο που μπορείτε να διαβάσετε από εδώ.

2) Τώρα πριν ανοίξετε την εφαρμογή cydia, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου του iphone σας εάν είναι ενεργοποιημένο και, στη συνέχεια, να συνδέσετε τη συσκευή σας με το δίκτυο wifi και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο άνοιγμα της εφαρμογής cydia.

3) Τώρα προσπαθήστε να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή cydia αφού εφαρμόσετε το παραπάνω βήμα, και όταν ανοίξει τελείως τότε η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί.

4) Τώρα όταν γίνει επανεκκίνηση της συσκευής σας, τότε θα δείτε ότι η εφαρμογή θα λειτουργεί καλά τώρα.

5) Αυτό το πρόβλημα διορθώθηκε τώρα και δεν θα λάβετε ποτέ κανένα μήνυμα σφαλμάτων κατά το άνοιγμα της εφαρμογής cydia στην εφαρμογή σας για iOS.

Διαβάστε επίσης:

  • Πώς να αφαιρέσετε εφαρμογές στοκ από την αρχική οθόνη του iPhone χωρίς jailbreak,

  • Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές επί πληρωμή στο iPhone δωρεάν (χωρίς Jailbreak),

  • Πώς να εγγράψετε οθόνη iPhone, iPad χωρίς Jailbreak

Έτσι, παραπάνω αφορά το πώς να διορθώσετε το σφάλμα Cydia Crashing μετά το Pangu9 Jailbreak. Με αυτήν τη μέθοδο, το σφάλμα συντριβής της εφαρμογής cydia θα διορθωθεί τώρα και μπορείτε εύκολα να απολαύσετε πολλά κόλπα jailbreak και τροποποιήσεις στη συσκευή σας iOS με αυτήν την υπέροχη εφαρμογή. Επομένως, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο και μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις δροσερές δυνατότητες του cydia στο jailbreak ios 9.0.2. Ελπίζω να σας αρέσει η λύση, μοιραστείτε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.