Πώς να δείτε ιστορίες Instagram χωρίς να το γνωρίζουν στο iPhone

0
22

Σε όλους μας αρέσει να περνάμε μέσα από τις ιστορίες Instagram φίλων και διασημοτήτων στα iPhone μας. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να δείτε την ιστορία κάποιου στο Instagram χωρίς να το γνωρίζουν; Ίσως είστε περίεργοι για τις περιπέτειες ενός φίλου ή θέλετε να παρακολουθείτε έναν ανταγωνιστή. Ανεξάρτητα από τον λόγο σας, αυτός ο οδηγός θα δείξει τρόπους ανώνυμη προβολή ιστοριών Instagram στο iPhone. Ας αρχίσουμε.

Πώς να προβάλλετε ανώνυμα ιστορίες ιδιωτικών λογαριασμών Instagram στο iPhone

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε τις ιστορίες ενός ιδιωτικού λογαριασμού Instagram – με την προϋπόθεση ότι είστε ακόλουθος του εν λόγω λογαριασμού.

Χρήση της λειτουργίας πτήσης

Αυτή η μέθοδος απαιτεί να φορτώσετε την ιστορία του λογαριασμού και να απενεργοποιήσετε το διαδίκτυο για να αποτρέψετε την καταγραφή της καταχώρισής σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Μεταβείτε στο προφίλ Instagram του λογαριασμού που επιθυμείτε.
  2. Περιμένετε λίγα λεπτά, ώστε η ιστορία τους να φορτώσει σωστά.
    Θα πρέπει να δείτε ένα χρωματιστό δαχτυλίδι γύρω από την εικόνα προφίλ τους. Μην το χτυπάτε.
  3. Χωρίς να κλείσετε την εφαρμογή Instagram, μεταβείτε στο Κέντρο ελέγχου → Ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης.

    Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης από το κέντρο ελέγχου

  4. Επιστρέψτε στο προφίλ → Πατήστε την εικόνα προφίλ για πρόσβαση στην ιστορία.
  5. Τώρα, θα μπορείτε να βλέπετε την ιστορία τους στο Instagram ανώνυμα. Το όνομά σας δεν θα εμφανίζεται στη λίστα “Εμφανισμένα”.
  6. Αφού προβάλετε την ιστορία, βγείτε από αυτήν και μεταβείτε σε κάποια άλλη σελίδα πριν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία AirPlane.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος μπορεί να μην είναι αλάνθαστη. Για παράδειγμα, εάν το άτομο έχει μοιραστεί μια πολύ μεγάλη ιστορία, όπως ένα μεγάλο βίντεο, ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο. Επιπλέον, εάν έχουν μοιραστεί πολλές διαφάνειες ιστορίας, μόνο μερικές από αυτές θα φορτωθούν ταυτόχρονα.

Ωστόσο, σίγουρα θα μπορείτε να προβάλλετε φωτογραφίες που κοινοποιούνται σε ιστορίες ή μέσα που δεν απαιτούν το Διαδίκτυο για την ανανέωση των δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική μισού σάρωσης

Θέλετε να παρακολουθείτε κρυφά ιστορίες Instagram σαν επαγγελματίας; Αυτή η μέθοδος είναι για εσάς. Ωστόσο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και λίγη εξάσκηση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε γιατί.

  1. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα σας στο Instagram.
  2. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι η ιστορία του επιθυμητού προφίλ βρίσκεται στην αρχική σελίδα.
    Απλώς τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού σε κάθε ιστορία μέχρι να εμφανιστεί το επιθυμητό προφίλ.
  3. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ιστορία στα δεξιά του προφίλ που επιθυμείτε.
  4. Τώρα, αντί να κάνετε κλικ στην ιστορία που σας ενδιαφέρει, πατήστε την ιστορία στα δεξιά.
  5. Πατήστε παρατεταμένα την οθόνη → Σύρετε μερικώς από αριστερά προς τα δεξιά της οθόνης σας.
  6. Σχεδόν στα μισά του σαρώματος, μπορείτε να προβάλετε την ιστορία του χρήστη που θέλετε χωρίς να το γνωρίζουν. Μην σηκώνετε το δάχτυλό σας σε όλη τη διαδικασία.
  7. Τώρα, γλιστρήστε προσεκτικά προς τα πίσω (δεξιά προς τα αριστερά) για να αποφύγετε να είστε στη λίστα “Εμφανισμένα”.

    Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο μισού σάρωσης στο Instagram

  8. Στη συνέχεια, βγείτε από τις ιστορίες εντελώς. Θα δείτε ότι το δαχτυλίδι είναι ακόμα πολύχρωμο γύρω από την εικόνα προφίλ αυτού του ατόμου, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχετε δει ακόμη επίσημα την ιστορία του.

    Παρακολουθήστε το πολύχρωμο δαχτυλίδι γύρω από την ιστορία

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να προβάλετε μόνο την τελευταία διαφάνεια της ιστορίας ενός λογαριασμού και όχι τα μεσαία ή τα πρώτα καρέ.

Πώς να προβάλετε ιστορίες Instagram δημόσιων λογαριασμών στο iPhone

Η παρακολούθηση των ιστοριών Instagram των δημόσιων λογαριασμών είναι σχετικά απλή. Δεν απαιτεί από εσάς να ακολουθήσετε τον προτιμώμενο λογαριασμό και λειτουργεί καλά για το iPhone.

Μέσω εφαρμογών ή ιστοσελίδων τρίτων

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή Instagram στο iPhone σας.
  2. Μεταβείτε στο προφίλ χρήστη → Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες → Επιλέξτε Αντιγραφή διεύθυνσης URL προφίλ.
    Μπορείτε επίσης να σημειώσετε το όνομα χρήστη (λαβή IG).

    Πατήστε τη διεύθυνση URL Αντιγραφή προφίλ με τρεις κουκκίδες

  3. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ.
  4. Επικολλήστε τον σύνδεσμο προφίλ ή πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη στην ειδική ενότητα → Πατήστε Αναζήτηση.
  5. Αφήστε τη διαδικασία να τρέξει και λάβετε όλες τις πληροφορίες από τον λογαριασμό.
  6. Μόλις φορτωθεί, μπορείτε να δείτε όλες τις ζωντανές ιστορίες, τις αναρτήσεις και τα highlights του προφίλ χωρίς να το γνωρίζουν.

    Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του προφίλ, Αναζήτηση, μεταβείτε στις Ιστορίες

  7. Μπορείτε να τα κατεβάσετε περαιτέρω εάν θέλετε.

Είναι αρκετά τρομακτικό, κατά τη γνώμη μου. Αλλά είναι αυτό που είναι.

Σημείωση: Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι αφιερωμένοι στον ίδιο σκοπό. Επομένως, μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να κρατήσετε το αγαπημένο σας για μελλοντική χρήση. Ωστόσο, δεν θα συνιστούσα προσωπικά να κατασκοπεύετε κάποιον με αυτόν τον τρόπο.

Δημιουργήστε ψεύτικο ή δευτερεύοντα λογαριασμό Instagram

Εάν θέλετε να βλέπετε δημόσιες ιστορίες Instagram ανώνυμα ή χωρίς να αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο ή δευτερεύοντα λογαριασμό.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε και ο φίλος σας δεν θα καταλάβει ότι είστε εσείς!

  1. Για να δημιουργήσετε έναν τέτοιο ανώνυμο λογαριασμό Instagram, το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική διεύθυνση email και να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη που δεν αποκαλύπτει την πραγματική σας ταυτότητα.
  2. Μόλις ρυθμιστεί ο λογαριασμός, είναι σημαντικό να αποφύγετε τη σύνδεση με προσωπικές επαφές και να αποφύγετε την κοινοποίηση οποιωνδήποτε αναγνωρίσιμων πληροφοριών στην περιγραφή του προφίλ.

Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο με προσοχή, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν δημόσιες ιστορίες με ασφάλεια και σιγουριά χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους ή να αντιμετωπίζουν κινδύνους που σχετίζονται με μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να παρακολουθείτε ανώνυμα ιστορίες στο Instagram.

Αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει για ιδιωτικούς λογαριασμούς, υπό την προϋπόθεση ότι έχει εγκριθεί το αίτημα παρακολούθησης.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιήσω εφαρμογές τρίτων για να προβάλλω ανώνυμα ιστορίες;

Αν και λειτουργεί άψογα για ανοιχτούς λογαριασμούς Instagram, η χρήση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών μπορεί να παραβιάζει τις πολιτικές του Instagram και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού ή της συσκευής σας.

Υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα στο iPhone για διακριτική προβολή ιστορίας;

Όχι, το Instagram δεν προσφέρει μια εγγενή λειτουργία για ανώνυμη προβολή ιστοριών. Να χρησιμοποιείτε πάντα την πλατφόρμα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες της.

Υπάρχουν συνέπειες στην προσπάθεια διακριτικής προβολής ιστοριών;

Ναι, η παραβίαση των όρων παροχής υπηρεσιών του Instagram μπορεί να οδηγήσει σε συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή του περιορισμού του λογαριασμού.

Μείνετε χαμηλών τόνων!

Συμπερασματικά, η προβολή ιστοριών Instagram στο iPhone σας χωρίς να ενημερώνετε τους άλλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε χαμηλοί τόνων. Ακολουθώντας τα απλά βήματα που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις ιστορίες των φίλων ή των γνωστών σας χωρίς να τους ειδοποιήσετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα υπεύθυνα και να αποφεύγετε τυχόν ανήθικες πρακτικές που μπορεί να βλάψουν άλλους.

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αφήσετε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να κατεβάσετε το Reels στο Instagram στο iPhone
  • Πώς να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Instagram στο iPhone
  • Πώς να προσθέσετε αντωνυμίες στο προφίλ σας στο Instagram στο iPhone

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.