Πώς να βρείτε το Redstone στο Minecraft

0
41

Το Redstone είναι ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά στο Minecraft. Είτε θέλετε να χειριστείτε το νερό, να δημιουργήσετε διακοσμητικά που προκαλούν δέος ή να τροποποιήσετε την υπάρχουσα κατασκευή σας, αυτό το αντικείμενο είναι ο καλύτερος φίλος σας.

Αλλά για να μπορέσετε να δουλέψετε το Redstone σας, πρέπει πρώτα να το καλλιεργήσετε. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Πώς να βρείτε το Redstone στο Minecraft

Η ελευθερία και η ευελιξία διαπερνούν κάθε πτυχή του Minecraft, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας αντικειμένων. Πολλά αντικείμενα μπορούν να βρεθούν σε πολλές τοποθεσίες και η Redstone δεν διαφέρει από αυτή την άποψη.

Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους για να αποκτήσετε αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο, όπως λεηλασία σεντούκια, εμπορία σκόνης Redstone, δολοφονία μαγισσών και εξόρυξη Redstone Ore. Η επίσκεψη σε ναούς και σπηλιές είναι μια άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση. Εδώ είναι μια ανάλυση για κάθε λύση.

Εξόρυξη Redstone Ore

Η εξόρυξη είναι ο πιο αξιοσημείωτος τρόπος για να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο στο Minecraft, συμπεριλαμβανομένου του Redstone. Πρέπει να πάτε αρκετά βαθιά στο έδαφος για να φτάσετε σε βράχο βάσης ή λάβα, υποδεικνύοντας ότι το Redstone είναι κοντά. Από εκεί, τραβήξτε την Pickaxe σας και ξεκινήστε την εξόρυξη:

  1. Στρέψτε την αξίνα σας στο μπλοκ όπου θέλετε να ξεκινήσετε την εξόρυξη.
  2. Χρησιμοποιήστε την αξίνα σε ευθεία γραμμή και σε γωνία 45 μοιρών προς τα κάτω.
  3. Για κάθε μπλοκ προς τα κάτω που αφαιρείτε, φροντίστε να αφαιρέσετε ένα επιπλέον μπλοκ κατά μήκος για να επιταχύνετε την εξόρυξή σας.
  4. Μόλις βρείτε μπλοκ που περιέχουν Redstone, ξεκινήστε την εξόρυξη Redstone Ore. Αφού εξορύξετε τέσσερα Redstone Ore, θα λάβετε το Redstone Dust, το οποίο είναι το δομικό στοιχείο μερικών από τα πιο εντυπωσιακά έργα Minecraft.

Επίσκεψη σε Σπήλαια

Η εξόρυξη είναι διαθέσιμη σχεδόν οπουδήποτε, αλλά είναι χρονοβόρα. Η εύρεση μιας βαθιάς σπηλιάς μπορεί να είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος για να λεηλατήσετε λίγο Redstone.

  1. Εξερευνήστε το βίωμα σας για σπηλιές.
  2. Βρείτε μια σπηλιά που είναι αρκετά βαθιά για το Redstone (π.χ. αυτές που περιέχουν λάβα). Εάν χρειάζεστε μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να φτάσετε στο βυθό, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια βαθύτερη σπηλιά.
  3. Ξεκινήστε να σκάβετε με την αξίνα σας μέχρι να βρείτε το Redstone. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε πυρσούς στους τοίχους για να αποτρέψετε την αναπαραγωγή εχθρών και να παρεμποδίσουν την ανασκαφή σας.

Κασέλες λεηλασίας

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε το Redstone είναι να λεηλατήσετε σεντούκια. Το Minecraft είναι γνωστό για τον πλούτο των σεντούκια του, οπότε μπορείτε να βρείτε ένα σχεδόν σε κάθε γωνία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα hotspot στο μπλοκ βασίλειό σας όπου είναι πιο πιθανό να βρείτε το Redstone:

  • Woodland Mansion – Βρείτε έναν Χωριό Χαρτογράφο και αποκτήστε τον χάρτη του Woodland Explorer για να βρείτε αυτήν την περιοχή πιο γρήγορα.
  • Χωριό – Είτε εξερευνήστε τον κόσμο με τα πόδια ή πληκτρολογήστε την εντολή “/locate village” για να βρείτε ένα χωριό.
  • Stronghold – Αποκτήστε το Eye of Ender και ρίξτε το. Ακολουθήστε το προς όποια κατεύθυνση πηγαίνει για να βρείτε το κοντινό οχυρό. Προπύργια που είναι μακριά θα κάνουν το Μάτι να πετάξει προς τα πάνω.
  • Mineshaft – Κατεβείτε μια σπηλιά και περιηγηθείτε στις σήραγγες μέχρι να βρείτε έναν Mineshaft.
  • Μπουντρούμι – Πηδήξτε σε μια σπηλιά και κατεβείτε μέχρι να φτάσετε σε ένα μπουντρούμι. Θα καταλάβετε όταν βρείτε ένα αν υπάρχουν πολλά λιθόστρωτα ή βρύα λιθόστρωτα στην περιοχή.

Το να φτάσετε σε αυτά τα μέρη είναι το δύσκολο μέρος. Ο εντοπισμός των μπαούλων είναι το εύκολο κομμάτι γιατί είναι άφθονα στις περιοχές. Όποτε συναντάτε ένα, λεηλατήστε το για να ενισχύσετε το απόθεμά σας τόσο πολύ. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην βρείτε το Redstone με την πρώτη σας κίνηση, επομένως μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγη λείανση για να αποκτήσετε αυτό το άπιαστο αντικείμενο.

Σκοτώνοντας Μάγισσες

Πολλοί διαφορετικοί εχθροί μπορούν να ρίξουν το Redstone μετά το θάνατο, αλλά οι Μάγισσες μπορεί να είναι ο πιο συνηθισμένος εχθρός που μπορείτε να σκοτώσετε για αυτό το στοιχείο. Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να νικηθούν, επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία επιθέσεων για να πάρουν το καλύτερο από εσάς. Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, καταναλώνουν Potions of Healing and Swiftness, γεγονός που αυξάνει δραστικά την ταχύτητα και τη γραμμή υγείας τους.

Αλλά μην ανησυχείτε, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε ακόμη και τις πιο δυνατές Μάγισσες:

  • Επιλέξτε μάχη μεγάλης εμβέλειας – Εξοπλίστε ένα τόξο και δημιουργήστε μερικά βέλη πριν από τη μάχη για να είστε προετοιμασμένοι. Επίσης, σταθείτε 11 τετράγωνα μακριά από τη Μάγισσα, καθώς εδώ ο εχθρός αρχίζει να καταναλώνει φίλτρα ταχύτητας. Επιτεθείτε της από εδώ γιατί είναι ανυπεράσπιστη όταν πίνει φίλτρα.
  • Εξοπλίστε εύρωστη πανοπλία – Φορέστε την καλύτερη πανοπλία σας για να αποφύγετε τη μεγάλη ζημιά κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Φέρτε πολλά τρόφιμα – Βάλτε λίγο φαγητό στο απόθεμά σας, για να μπορέσετε να θεραπεύσετε αν η Μάγισσα διαρρεύσει την πανοπλία σας. Επιπλέον, το φαγητό ισοπεδώνει τον αγωνιστικό χώρο, καθώς εξουδετερώνει το πλεονέκτημα που κερδίζει με το Potions of Healing.
  • Μην ξεχνάτε το Γάλα – Πιείτε Γάλα κάθε φορά που η Μάγισσα σας γοητεύει και προκαλεί αρνητικά αποτελέσματα. Όχι μόνο αναιρεί αυτές τις ικανότητες, αλλά είναι και θρεπτικό.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την επόμενη συνάντησή σας με μια Μάγισσα. Πάρτε το χρόνο σας, κρατήστε μια απόσταση ασφαλείας και παρακολουθήστε τη γραμμή υγείας σας. Αν όλα πάνε καλά, θα ξεπεράσετε αυτόν τον τρομερό αντίπαλο και θα σηκώσετε τη Redstone μόλις νικηθεί.

Εξερευνώντας τους ναούς της ζούγκλας

Η ζούγκλα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές περιοχές στο Minecraft. Το τοπίο είναι μαγευτικό και μπορείτε να συναντήσετε μια ορδή συναρπαστικών μονάδων. Το πιο σημαντικό είναι ότι η περιοχή φιλοξενεί τους Ναούς, οι οποίοι είναι γνωστοί για την υψηλή παρουσία τους στο Redstone.

Δεν θα πρέπει να δυσκολευτείτε να εντοπίσετε το Redstone στο Jungle Temples:

  1. Διασχίστε το biome μέχρι να συναντήσετε μια λιθόστρωτη κατασκευή. Είτε αποτελούνται εξ ολοκλήρου από λιθόστρωτα ή έχουν μερικούς βρύους πλακόστρωτους λίθους.
  2. Μπείτε στο Ναό και κατεβείτε. Μην περπατάτε στη μέση των διαδρόμων. Αντίθετα, κολλήστε κοντά στους τοίχους για να αποφύγετε να χτυπηθείτε από διάφορους Διανομείς σε όλο το Ναό.
  3. Συνεχίστε να εξερευνάτε τον Ναό μέχρι να βρείτε το Redstone. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η Redstone συνδέει Dispensers και Tripwires. Έτσι, κάθε φορά που συμβαίνει σε ένα Dispenser, δείτε αν υπάρχει μια κόκκινη γραμμή πίσω από αυτό. Αν ναι, εξορύξτε τα μπλοκ με την κόκκινη γραμμή για να αποκτήσετε το επιθυμητό αντικείμενο.

Συναλλαγές για τη Redstone

Εάν δεν είστε έτοιμοι για περιπέτεια εξόρυξης ή σκληρή μάχη, οι συναλλαγές για το Redstone μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν από το Priests at Villages. Σε αντάλλαγμα για το Redstone, πρέπει να παρέχετε ένα Emerald, το οποίο εξορύσσεται συνήθως στο Extreme Hills.

Εάν έχετε ήδη ένα Emerald, ήρθε η ώρα για την ανταλλαγή σας:

  1. Βρείτε ένα χωριό με τα πόδια.
  2. Εντοπίστε έναν ψηλό πύργο στον οικισμό. Ένας ιερέας πρέπει να βρίσκεται μέσα ή λίγο έξω από το κτίριο. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τους ιερείς από τις ροζ ρόμπες τους.
  3. Κάντε δεξί κλικ στο Priest για να δείτε τη συλλογή τους.
  4. Εάν έχουν Redstone, τοποθετήστε ένα Emerald στη βιτρίνα σας. Ο ιερέας θα σας δώσει μεταξύ δύο και τεσσάρων Redstone, ανάλογα με το πόσα έχουν.

Τι μπορείτε να κάνετε με το Redstone;

Οι δυνατότητες είναι πρακτικά ατελείωτες με το Redstone, μπορείτε:

  • Μετακινήστε το νερό
  • Σηκώστε γέφυρες
  • Κατασκευάστε συσκευές ανύψωσης πέτρας
  • Τοποθετήστε αυτόματες πόρτες
  • Κατασκευάστε παγίδες και φωτισμό

Ξεκινήστε το Hunt Your Redstone

Δεν χρειάζεται να καθυστερήσετε το κατασκευαστικό σας έργο λόγω ελλείψεων στο Redstone. Με τόσες πολλές διαθέσιμες μεθόδους καλλιέργειας, μπορείτε να προμηθευτείτε το Redstone σε χρόνο ρεκόρ. Επιλέξτε τη μέθοδο που προτιμάτε και το σακίδιο σας σύντομα θα γεμίσει με αυτό το αντικείμενο.

Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο για να βρείτε το Redstone; Τι κάνετε με τη Redstone πιο συχνά; Είναι το Redstone το αγαπημένο σας αντικείμενο κατασκευής Minecraft; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.