Πώς να αποκρύψετε ορισμένες εικόνες στο Android χωρίς καμία εφαρμογή

0
149
Πώς να αποκρύψετε ορισμένες εικόνες στο Android χωρίς καμία εφαρμογή

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πω τη μέθοδο απόκρυψης ορισμένων εικόνων στο Android σας χωρίς καμία εφαρμογή. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε επιλεκτικά αρχεία εικόνας που δεν θέλετε να μοιραστείτε με άλλους.

Υπάρχουν αμέσως εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν Android τώρα. Και το Android είναι η πλατφόρμα που εφαρμόζει περισσότερες δυνατότητες από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα. Τώρα σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πω πώς να αποκρύψετε ορισμένες εικόνες στο Android. Όλοι απαιτούμε απόρρητο στο περιεχόμενό μας. Καθώς υπάρχουν πολλά μέσα όπως οι προσωπικές μας φωτογραφίες κ.λπ. που δεν θέλουμε ποτέ να μοιραστούμε με κανένα άλλο άτομο. Αλλά μοιραζόμαστε το τηλέφωνό μας με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς μας και τους ντόπιους για μερικούς από τους λόγους. Και εκείνη τη στιγμή, το απόρρητό μας τίθεται σε έκτακτη ανάγκη και θέλουμε διαρκώς κάτι που να διασφαλίζει το περιεχόμενό μας και μόνο εμείς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο περιεχόμενό μας.

Πώς να αποκρύψετε ορισμένες εικόνες σε τηλέφωνο Android χωρίς καμία εφαρμογή

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και χρειάζεστε μόνο ένα ωραίο τέχνασμα μετονομασίας αρχείου που θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε αυτό το περιεχόμενο στη συλλογή. Και όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία από τις εφαρμογές. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στην πλήρη μέθοδο που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για την απόκρυψη ορισμένων εικόνων σε τηλέφωνο Android χωρίς καμία εφαρμογή:

1. Κυρίως κάθε android έχει αρχείο εξερεύνησης, αλλά αν δεν έχετε, σας προτείνω να κάνετε λήψη Es File Explorer στη συσκευή σας Android. Τώρα ανοίξτε τον εξερευνητή αρχείων ή το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων.

2. Τώρα πρέπει να μετακινηθείτε προς το φάκελο DCIM, καθώς οι περισσότερες από τις ρολό εικόνων της κάμερας αποθηκεύονται εκεί.Απόκρυψη 1

3. Τώρα θα δείτε τους φακέλους όπως Κάμερα, Facebook κ.λπ., τώρα αν θέλετε να αποκρύψετε τις εικόνες που τραβήξατε από την κάμερά σας, θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα στον φάκελο Κάμερα.

4. Τώρα επιλέξτε την επιλογή μετονομασία εκεί και χρειάζεται απλώς να προσθέσετε το “.” πριν την κάμερα που το μετονομάζει σε .camera και αποθηκεύστε το.απόκρυψη 2

5. Τώρα πρέπει να περιηγηθείτε στον άλλο φάκελο εικόνων που θέλετε να αποκρύψετε, όπως για την απόκρυψη εικόνων whatsapp που χρειάζεστε είναι να μετακινηθείτε προς τον φάκελο whatsapp-> Media-> Whatsapp Images και εκεί μετονομάστε τον φάκελο Whatsapp Images σε .Whatsapp Imagesαπόκρυψη 3

6. Αυτό είναι που τελειώσατε, τώρα ανοίξτε τη συλλογή της συσκευής σας και θα δείτε ότι όλες οι εικόνες αυτού του φακέλου δεν θα εμφανίζονται στη συλλογή που είναι απόκρυψη. Μπορείτε επίσης να τα αποκρύψετε διαγράφοντας τελεία από τα ονόματά τους στον File Explorer.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το πώς να αποκρύψετε ορισμένες εικόνες σε τηλέφωνο Android χωρίς καμία εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο και αποκρύψτε εύκολα οποιαδήποτε από τις επιλεκτικές εικόνες από τη συλλογή σας μετονομάζοντας απλώς τον αντίστοιχο φάκελο. Ελπίζω να σας αρέσει αυτό να συνεχίσετε να το μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.