Πώς να αναφέρετε τον ψεύτικο λογαριασμό του Facebook στο Android

0
116
Αναφέρετε τον λογαριασμό ως ψεύτικο στο facebook

Η δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών στο Facebook είναι παράνομη και ήρθε η ώρα να αναφέρετε αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook για να τους αποκλείσετε.

Στον λογαριασμό σας στο Facebook μπορεί να συναντήσετε κάποιους λογαριασμούς που φαίνονται ψεύτικοι και κάποια στιγμή λαμβάνετε αιτήματα φίλων από αυτούς τους λογαριασμούς, κάτι που φαίνεται πολύ ενοχλητικό και φαίνεται να είναι διπλότυπος λογαριασμός κάποιου άλλου ατόμου που γνωρίζετε. Εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να αναφέρετε αυτούς τους λογαριασμούς στο Facebook ως ψεύτικους και το Facebook θα ελέγξει αυτόν τον λογαριασμό στην αναφορά σας και εάν φαίνεται ότι ο λογαριασμός είναι πραγματικά ψεύτικος, τότε αποκλείει αυτόν τον λογαριασμό από τη βάση δεδομένων του. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν την ανάρτηση για να αναφέρετε οποιονδήποτε λογαριασμό ως ψεύτικο στο Android ή το iPhone σας.

Πώς να αναφέρετε τον ψεύτικο λογαριασμό του Facebook στο Androidαναφέρετε τον λογαριασμό ως ψεύτικο στο facebook2

Εδώ χρειάζεστε απλώς την εφαρμογή Facebook στο android σας και σε αυτήν μπορείτε να αναφέρετε αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε δίκιο στην πρόβλεψή σας για αυτούς τους λογαριασμούς. Καθώς η παράνομη χρήση αυτού μπορεί να βλάψει και εσάς. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Σημείωση Εάν αναφέρετε παράνομα οποιονδήποτε πραγματικό λογαριασμό, τότε ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί από το Facebook.

Βήματα για να αναφέρετε οποιονδήποτε λογαριασμό ως ψεύτικο στο Facebook

  1. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Facebook στη συσκευή σας.
  2. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  3. Τώρα αναζητήστε τον λογαριασμό που πιστεύετε ότι είναι ψεύτικος και ανοίξτε το προφίλ αυτού του λογαριασμού.
  4. Τώρα πατήστε σε τρεις τελείες στο προφίλ αυτού του λογαριασμού.Ψεύτικος λογαριασμός fb 3
  5. Τώρα επιλέξτε την επιλογή Αναφορά και προχωρήστε.
  6. Τώρα στην άλλη σελίδα θα επιλέξετε Αναφορά λογαριασμού.Ψεύτικος λογαριασμός fb2
  7. Τώρα το Facebook θα σας ρωτήσει τον λόγο που με βάση ποια βάση επισημαίνετε αυτόν τον λογαριασμό ως ψεύτικο, εκεί θα δώσετε τον πραγματικό λόγο και στη συνέχεια θα προχωρήσετε.Ψεύτικος λογαριασμός fb1
  8. Τώρα το Facebook θα ελέγξει αυτόματα αυτόν τον λογαριασμό και θα τον αποκλείσει εάν αυτός ο λογαριασμός είναι πραγματικά ψεύτικος.
  9. Αυτό τελείωσες.

Διαβάστε επίσης:

  • Πώς να αναγνωρίσετε εύκολα τον ψεύτικο λογαριασμό Facebook,
  • Κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους οι χάκερ μπορούν να χακάρουν λογαριασμούς Facebook

Λοιπόν, παραπάνω είναι όλα σχετικά με το Πώς να αναφέρετε τον ψεύτικο λογαριασμό του Facebook στο Android. Με αυτήν τη μέθοδο μπορείτε να σταματήσετε τις παράνομες δραστηριότητες που εκτελούνται από τους συγκεκριμένους χρήστες που δημιουργούν ψεύτικο λογαριασμό και να κάνετε φάρσες με άλλους από αυτόν τον λογαριασμό. Ώρα λοιπόν να ειδοποιήσουμε το Facebook για αυτούς τους λογαριασμούς με τη μέθοδο που συζητήσαμε παραπάνω. Μοιραστείτε το με άλλους για να τους γνωρίσετε επίσης. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτό, σχολιάστε μας παρακάτω.