Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android

0
149
Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android

Ας ρίξουμε μια ματιά στον οδηγό για το Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ώρα αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android χρησιμοποιώντας την απλή εφαρμογή Google και ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την προσαρμοσμένη επιλογή αναβολής στο Android σας που ίσως δεν έχετε ξαναδεί. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Ο συναγερμός είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες στο Android, πιστέψτε ότι είναι σημαντικό να ξυπνάτε στην ώρα σας κάθε πρωί. Εάν κάνετε μια δουλειά, τότε ένας συναγερμός μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στη δουλειά εκείνη τη στιγμή. Ενώ ο συναγερμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να υπενθυμίσει κάτι ή κάποια εργασία που θέλετε να εκτελέσετε σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι χρήσης του συναγερμού και έτσι είναι ο λόγος που είναι προεγκατεστημένος στη συσκευή Android. Την ώρα που εκτελείται το Ξυπνητήρι στη συσκευή Android, παίζεται ένας συγκεκριμένος χρόνος αναβολής εάν πατηθεί το snooze. Αυτός ο προεπιλεγμένος χρόνος μεταξύ των κουδουνισμάτων δύο συναγερμών κατά την αναβολή μπορεί να αλλάξει ακόμη και στο Android. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τον τρόπο αλλαγής του προεπιλεγμένου χρόνου αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android. Εάν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε σχετικά με αυτές τις πληροφορίες ή τις βρίσκετε χρήσιμες για τη χρήση σας, παρακαλούμε διαβάστε τις. Όλες οι κατάλληλες πληροφορίες παρέχονται στην κύρια ενότητα αυτής της ανάρτησης όπως δίνεται παρακάτω, θυμηθείτε να διαβάσετε μέχρι το τέλος της σελίδας, ώστε να αποκτήσετε όλη τη γνώση σχετικά με το θέμα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με μια καταπληκτική μέθοδο με την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε την προσαρμοσμένη ώρα αναβολής του ξυπνητηριού σας Android.

Διαβάστε επίσης: 25+ καλύτερα επί πληρωμή εφαρμογές 2019

Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android

Εξερεύνησα μερικούς ιστότοπους τεχνολογίας όπου γνωρίζω για ορισμένους προσαρμοσμένους κωδικούς και εφαρμογές που μπορούν να λειτουργήσουν στο Android και μετά σκέφτηκα να βρω τη μέθοδο με την οποία μπορώ να δημιουργήσω προσαρμοσμένη αναβολή για το ξυπνητήρι. Έψαξα λοιπόν μέσω Διαδικτύου αν είναι δυνατόν και για λίγες μεθόδους και τις δοκίμασα όλες αλλά πολλές από αυτές δεν λειτουργούν και στα δύο Android μου. Και μετά πήρα μια απλή μέθοδο που λειτούργησε και τώρα μοιράζομαι αυτόν τον οδηγό μαζί σας, ώστε να μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη αναβολή για το ξυπνητήρι σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ώρα αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android:

#1 Ας αναφέρουμε ότι η μέθοδος ρύθμισης του προσαρμοσμένου χρόνου αναβολής για την ώρα αφύπνισης στο Android σας είναι πραγματικά εύκολη και απλή. Η μόνη απαίτηση είναι ότι ο χρήστης πρέπει να έχει το Εφαρμογή Google Developed Clock εγκατεστημένα στη συσκευή τους. Αυτή η εφαρμογή έχει τις ρυθμίσεις προεγκατεστημένες σε κάθε ένα από τα skin που χρησιμοποιείτε και έτσι οι αλλαγές στον χρόνο αναβολής μπορούν να γίνουν μέσω των εύκολων επιλογών. Εάν είστε έτοιμοι να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ώρα αναβολής του ρολογιού σας, προχωρήστε μπροστά και ξεκινήστε να διαβάζετε τα βήματα.

Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android
Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android

#2, Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Google Clock στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μέσα στην εφαρμογή περιμένετε τις τρεις κάθετες κουκκίδες. Μόλις βρείτε τις τρεις κουκκίδες, απλώς αγγίξτε αυτές τις κουκκίδες και στη συνέχεια θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων. Οι τρεις κουκκίδες τοποθετούνται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης μέσα στην εφαρμογή Ρολόι, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να την εντοπίσετε. Η σελίδα ρυθμίσεων που ανοίγει θα αποτελείται από πολλές διαφορετικές επιλογές που σχετίζονται με την εφαρμογή Ρολόι και το Ξυπνητήρι.

#3 Θα υπάρχει μια επιλογή ή η ομαδοποίηση με το όνομα Alarms, μεταβείτε σε αυτήν την επιλογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή – Μήκος αναβολής. Αφού κάνετε κλικ ή πατήσετε πάνω σε αυτήν την επιλογή, θα εμφανιστούν διάφορα χρονικά διαστήματα για τη διάρκεια της Αναβολής. Επιλέξτε αυτό που προτιμάτε περισσότερο και μετά κλείστε κάθε πίνακα. Μετάβαση στην αρχική οθόνη τελικά.

Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android
Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο χρόνο αναβολής για το ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android

#4 Εκτελέστε την επανεκκίνηση στη συσκευή και μόλις η συσκευή επανεκκινηθεί, μπορείτε να δείτε ότι ο χρόνος αναβολής θα ρυθμιστεί στην προσαρμοσμένη ώρα που επιλέξατε στα παραπάνω βήματα. Αυτό είναι όλο!

Διαβάστε επίσης: 15 Πράγματα που πρέπει να Κάνετε Προτού Ροτάρετε τη συσκευή σας Android

Τέλος, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, πρέπει να μάθετε για τον τρόπο αλλαγής του προεπιλεγμένου χρόνου αναβολής για το Ξυπνητήρι σας σε οποιοδήποτε Android. Όλες οι πληροφορίες που δίνονται εδώ είναι γραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί να μάθει εύκολα τις σημαντικές πτυχές. Ελπίζουμε ότι ίσως σας αρέσουν οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, εάν είναι έτσι, τότε προσπαθήστε να τις μοιραστείτε και με άλλους. Επίσης, μοιραστείτε τις προτάσεις και τις απόψεις σας σχετικά με αυτό το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την παρακάτω ενότητα σχολίων. Η επιείκειά σας στη δουλειά μας είναι πραγματικά ευγνώμων για εμάς, συνεχίστε να μας στηρίζετε και θα βρίσκαμε πάντα νέες εκπληκτικές πληροφορίες. Επιτέλους, αλλά παρόλα αυτά, ευχαριστώ που διαβάσατε αυτήν την ανάρτηση! Και αν έχετε κάποιο θέμα στο μυαλό σας που θέλετε να γράψουμε, μοιραστείτε το μαζί μας για να μπορέσουμε να το δουλέψουμε για εσάς και να εξερευνήσετε τα πράγματα καλύτερα μαζί μας.