Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Παιχνίδι εμπνευσμένο από το Zelda, Delicious Recipes και άλλα

0
12
© nextpit

Το nextpit αναζητά εφαρμογές στο Apple App Store και στο Google Play Store για να σας παρέχει πέντε εξαιρετικές προτάσεις. Αυτή την εβδομάδα, το nextpit έχει τρία παιχνίδια, ένα βιβλίο συνταγών και μια εφαρμογή εκμάθησης μόνο για εσάς.

Έχουμε δοκιμάσει όλες τις εφαρμογές σε αυτό το άρθρο, οπότε μην ανησυχείτε για την ποιότητα. Εάν οι εφαρμογές που προτείνονται εδώ δεν είναι αρκετά εξαντλητικές ή δεν βρήκατε κάτι που θέλετε, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στις δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας. Εδώ, θα βρείτε πολύ περισσότερες εφαρμογές που συνήθως κοστίζουν χρήματα αλλά τώρα είναι δωρεάν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα!

Ζάρια όνειρα

Το Dice Dreams συνδυάζει ένα τυχερό παιχνίδι με μια προσομοίωση κτιρίου πόλης. Μπορεί να ακούγεται σαν ασυνήθιστος συνδυασμός στην αρχή, αλλά η αρχή του παιχνιδιού είναι απλή. Ρίχνετε τρία ζάρια με την ελπίδα να αποκτήσετε νομίσματα ή άλλα μπόνους. Τα νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οικοδόμηση της πόλης σας και μπορείτε να αναβαθμίσετε κάθε κτίριο έως και τέσσερις φορές. Τα άλλα μπόνους αποτελούνται από πρόσθετες πιθανότητες ζαριών ή επιθέσεις σε πόλεις άλλων παικτών.

Στιγμιότυπα οθόνης Dice Dreams

Φτιάξτε την πόλη σας και «κερδίστε» την πρόοδό σας στο Dice Dreams. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Προαιρετικό

Εάν επρόκειτο να επιτεθείτε σε μια εχθρική πόλη, έχετε επίσης την ευκαιρία να κλέψετε νομίσματα από αυτήν. Σε όλο το παιχνίδι, μπορείτε να αναβαθμίσετε το βασίλειό σας για να ξεκλειδώσετε μοναδικά μπόνους. Αυτά περιλαμβάνουν δωρεάν νομίσματα, περισσότερες επιλογές σε ζάρια και ακόμη και νέους χαρακτήρες. Ω ναι, οι χαρακτήρες που δείχνουν χνούδι φαίνονται σίγουρα αστείοι!

Το παιχνίδι είναι δωρεάν. Σίγουρα, αν θέλετε, μπορείτε να κερδίσετε ώθηση χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα μέσω αγορών εντός εφαρμογής. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό ακόμη και χωρίς ενέσεις μετρητών και γιατί να στερήσετε την πρόοδο όταν μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα στον χρόνο σας;

Μελέτη με Υπολέξεις

Εφαρμογές όπως το Babbel ή το DuoLingo είναι ίσως οι πιο διάσημες εκεί έξω αν θέλετε να μάθετε νέες γλώσσες. Το Study with Subwords προσφέρει μια εναλλακτική με πολλές επιλογές για να μάθετε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως οι πρωτεύουσες των πολιτειών των ΗΠΑ. Τα κεφαλαία και οι αντίστοιχες καταστάσεις εμφανίζονται σε μια σαφή λίστα πριν τεθεί μια ερώτηση. Μόλις είστε έτοιμοι και δώσετε το πράσινο φως, ξεκινά το κουίζ.

Δοκιμάστε τη δύναμη της μνήμης σας με το Study with Subwords.

Πόσο καλή είναι η μνήμη σου; Μπορείτε να δοκιμάσετε σωστά τον εγκέφαλό σας στο Study with Subwords. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Στην περίπτωση των ομοσπονδιακών πολιτειών, θα σας δοθεί η πολιτεία και το καθήκον σας είναι να συγκεντρώσετε το σωστό κεφαλαίο από τα διαθέσιμα αποσπάσματα λέξεων. Το Study with Subwords εντυπωσιάζει με μια τεράστια γκάμα διαφορετικών θεμάτων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας. Είτε μεγάλη είτε μικρή, πιστεύουμε ότι η εφαρμογή είναι ένας ωραίος τρόπος για να περνάτε χρόνο για όλους.

Εάν είστε κολλημένοι, έχετε την επιλογή να πραγματοποιήσετε συνδρομή δωδεκάμηνης ή ενός μήνα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Είναι κρίμα που αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Apple App Store.

  • Κατεβάστε τη Μελέτη με Υπολέξεις από το Apple App Store.

KptnCook Γεύματα & Συνταγές

Πίτσα με ή χωρίς ανανά; Ανεξάρτητα από το ποια γαστρονομική κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε, με το KptnCook Meal Plans & Recipes, έχετε μια σαφώς σχεδιασμένη εφαρμογή με μια τεράστια ποικιλία συνταγών. Η εφαρμογή είναι εντυπωσιακή από την αρχή, καθώς μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς ποια συστατικά ή τρόφιμα δεν μπορείτε να ανεχτείτε ή απλά δεν θέλετε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τα γεύματά σας με αυτήν την εφαρμογή.

Στην αρχή διευκρινίζετε πώς πρέπει να είναι η διατροφή σας. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Η εφαρμογή όχι μόνο σας βοηθά να ανακαλύψετε νέες συνταγές, αλλά σας βοηθά επίσης να μαγειρεύετε πιο υγιεινά και ακόμη και να προγραμματίζετε καλύτερα γεύματα. Μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα προτείνεται επί τόπου ξεκάθαρα. Το ωραίο είναι, εκτός από τον εκτιμώμενο χρόνο μαγειρέματος, θα σας δοθεί η κατά προσέγγιση τιμή όλων των υλικών στο σούπερ μάρκετ. Τι υπέροχος τρόπος να τηρείτε τον προϋπολογισμό σας!

Ποτέ μην χτυπάτε τον προϋπολογισμό σας με αυτήν την εφαρμογή αν σας αρέσει η μαγειρική.

Μπορείτε να δείτε τα ακριβή συστατικά και τις θρεπτικές αξίες κάθε γεύματος. / © nextpit

Εάν κάνατε κλικ σε ένα πιάτο, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή μερίδα και η εφαρμογή θα παρέχει την ακριβή ποσότητα που απαιτείται για μεμονωμένα συστατικά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις διατροφικές αξίες ανά πάσα στιγμή. Συνολικά, αυτή είναι μια πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή για να βελτιώσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να επεκτείνετε το ρεπερτόριο των πιάτων σας.

Archero

Το Archero θυμίζει έντονα Zelda. Δεν είναι ένας άμεσος κλώνος της Zelda, αλλά ο κύριος χαρακτήρας φαίνεται να έχει αντλήσει άφθονη έμπνευση από τον μικρότερο ήρωα της Nintendo. Στο Archero, ελέγχετε έναν μικρό μαχητή με τόξο και βέλος και εξερευνάτε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές. Στην πορεία, παλεύετε μέσα από μάζες εχθρών.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Αποφύγετε το χτύπημα ακόμα και όταν παλεύετε μέσα από πολλούς εχθρούς.

Πολεμήστε μέσα από πλήθη εχθρών στο Archero. Αλλά να είστε προσεκτικοί, πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε για να μην χτυπηθείτε. / © nextpit

Το παιχνίδι δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Ενώ πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε για να αποφύγετε τις εχθρικές επιθέσεις, ο ήρωάς σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το τόξο και το βέλος του μόνο όταν είναι ακίνητος. Δεν χρειάζεται να στοχεύσετε, καθώς ο γενναίος πολεμιστής σας έχει τρελές δεξιότητες auto-ai. Μετά από μερικά στάδια, θα λάβετε βοήθεια από αγγέλους που είτε θα συμπληρώσουν τη γραμμή ζωής σας είτε θα σας δώσουν επιθετικά ενισχυτικά.

Σύνδεσμος αγάπης;  Τότε μπορεί να σου αρέσει το Archero.

Γίνετε ένας πολεμιστής που μοιάζει με Zelda στο Archero. / © nextpit

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιτεύγματά σας για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας. Το Archero είναι δωρεάν για παιχνίδι και ενώ μπορείτε να πληρώσετε για να προχωρήσετε πιο γρήγορα, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε.

Gold and Goblins: Idle Merger

Η κορωνίδα της έκδοσης αυτής της εβδομάδας των 5 κορυφαίων εφαρμογών της εβδομάδας είναι το Gold and Goblins: Idle Merger. Σε αυτό το παιχνίδι, γίνεστε πραγματικοί χρυσαυγίτες. Σκάβετε το δρόμο σας μέσα από χρυσωρυχεία με τη βοήθεια καλικάντζαρων. Όσο περισσότερους καλικάντζαρους προσλαμβάνετε, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να σκάψετε το δρόμο σας μέσα από τις σήραγγες.

Για να επιταχύνετε την πρόοδό σας, μπορείτε να συγχωνεύσετε δύο καλικάντζαρους επιπέδου 1 σε ένα γκόμπλιν επιπέδου 2. Για κάθε ψήγμα χρυσού, θα λάβετε νομίσματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον αριθμό των εργαζομένων.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Χρυσός!  Χρυσός!  Χρυσός!  Συλλέξτε όσο περισσότερο χρυσό μπορείτε.

Πόσο χρυσό μπορείτε να μαζέψετε με τον εκσκαφέα; Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα λαμπερά τουβλάκια μαζί σας για να αποκτήσετε τον περισσότερο χρυσό. / © nextpit

Αφού αδειάσετε επιτυχώς ένα ορυχείο, μπορείτε να το ολοκληρώσετε οδηγώντας έναν παχύ εκσκαφέα σε μια ξεχωριστή περιοχή. Έχετε μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να καθαρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια χρυσού. Στη συνέχεια, συνεχίζετε αυτή τη διαδικασία από τη δική μου στη δική μου. Ωστόσο, θα χρειαστείτε περισσότερη υπομονή όσο προχωρά ο χρόνος, καθώς τα μπλοκ θα γίνουν μεγαλύτερα και απαιτείται περισσότερος χρόνος για να ολοκληρώσουν οι καλικάντζαροι σας την εξόρυξη του χρυσού.

Ποια εφαρμογή σας φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα αυτή την εβδομάδα; Έχετε άλλες προτάσεις εφαρμογών; Περιμένουμε τα σχόλιά σας στα σχόλια και σας ευχόμαστε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο!