Η Walmart δέχεται Apple Pay;

0
17

Πιθανώς να έχετε μαζί σας το iPhone σας όπου κι αν πάτε, γι’ αυτό το Apple Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι της Apple, έχει γίνει πιο δημοφιλές αυτές τις μέρες. Ωστόσο, δεν έχουν υιοθετήσει όλοι οι έμποροι λιανικής το Apple Pay. Για παράδειγμα, για άτομα που κοσμούν τακτικά τη Walmart για τα καθημερινά τους απαραίτητα, ο μεγάλος έμπορος λιανικής εξακολουθεί να μην δέχεται το Apple Pay — τουλάχιστον όχι άμεσα. Ωστόσο, υπάρχει λύση. Μάθετε περισσότερα παρακάτω.

Παίρνει η Walmart το Apple Pay;

Δυστυχώς, η απάντηση είναι όχι. Παρά τη δημοτικότητα του Apple Pay, δεν θα δείτε το λογότυπο της Apple στα μητρώα της Walmart. Αυτό μπορεί να είναι ένα στρατηγικό τέχνασμα για να ενθαρρύνει τους αγοραστές να χρησιμοποιήσουν τη δική τους εφαρμογή, που ονομάζεται Walmart Pay.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Walmart Pay είναι η εφαρμογή πληρωμής μέσω κινητού του λιανοπωλητή. Η εφαρμογή λειτουργεί παρόμοια με άλλα ψηφιακά πορτοφόλια και διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες για μια διαισθητική και βολική εμπειρία αγορών.

Είναι επίσης εύλογο ότι η Walmart αποφεύγει τις χρεώσεις συναλλαγών που σχετίζονται με το Apple Pay. Ως κολοσσός λιανικής που υπερηφανεύεται για την προσφορά χαμηλών τιμών, η Walmart μπορεί να προσπαθεί να αποφύγει πρόσθετα κόστη που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σημαντική απόδοσή της, όλα για να διατηρήσει τη δέσμευσή της για προσιτές τιμές για τους πελάτες της.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε άλλα καταστήματα που δέχονται Apple Pay. Ακολουθεί μια πλήρης λίστα καταστημάτων που δέχονται Apple Pay.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στη Walmart

Αν και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το Apple Pay στη Walmart, υπάρχει μια λύση, αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Walmart. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, κατεβάστε την εφαρμογή Walmart από το App Store και, στη συνέχεια, κάντε τα εξής:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Walmart στο iPhone σας → Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμός → Κάντε κλικ στο Πορτοφόλι.
  3. Πατήστε Προσθήκη νέου τρόπου πληρωμής → Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

    Ανοίξτε την εφαρμογή Walmart και προσθέστε έναν νέο τρόπο πληρωμής

  4. Προσθέστε την Apple Card σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να προσθέσετε την Apple Card σας ως τρόπο πληρωμής στην εφαρμογή Walmart.
    • Μόλις προστεθεί, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την Apple Card σας στο Walmart Pay για να πληρώνετε για τις αγορές σας σε οποιοδήποτε αυτοέλεγχο.
  5. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Walmart → Walmart Pay.
  6. Σαρώστε τον κωδικό QR στο μητρώο → Επιλέξτε την Apple Card ως τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής σας.

Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή που ονομάζεται Ibottaτο οποίο παρέχει επιστροφή μετρητών όταν κάνετε αγορές στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο με κορυφαίες επωνυμίες και εμπόρους λιανικής, συμπεριλαμβανομένης της Walmart.

Αντί για την εφαρμογή Walmart, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν την Ibotta για να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους.

  • Η διαδικασία είναι απλή: συνδέστε την Apple Card σας με την Ibotta και επιλέξτε την επιλογή Apple Pay στο ταμείο εντός της εφαρμογής.
  • Αυτό δημιουργεί έναν γραμμωτό κώδικα, τον οποίο ο ταμίας μπορεί να σαρώσει. είναι σαν να αγοράζετε επί τόπου μια δωροκάρτα για κινητά.

Ποια μέθοδο πληρωμής δέχεται η Walmart;

Εκτός από τη δική της ιδιόκτητη εφαρμογή Walmart Pay, η Walmart δέχεται επίσης το ακολουθώντας τους τρόπους πληρωμής:

  • Χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες
  • Κάρτα EBT
  • Επιβεβαιώνουμε
  • Paypal
  • Δωροκάρτες
  • Πίστωση επιστροφής χρημάτων
  • Κάρτες HAS/FSA

Τυλίγοντας…

Αν και η Walmart δεν έχει ανοίξει τα μητρώα της στο Apple Pay, μην ανησυχείτε—υπάρχουν ακόμα τρόποι να τη χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας, είτε μέσω της εφαρμογής Walmart είτε μέσω μιας εφαρμογής όπως το Ibotta.

Έχετε ήδη δώσει μια δίνη σε αυτό το hack; Θα θέλαμε να ακούσουμε για την εμπειρία σας. Στείλτε μας ένα σχόλιο και ενημερώστε μας αν σας βοήθησε!

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay Cash στο iPhone
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στο Apple Watch: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay Later σε iPhone και iPad

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.