Εξοικονομήστε χρήματα με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές iOS και Android της εβδομάδας

0
13
© nextpit

Τι είναι ένα τηλέφωνο εάν δεν υπάρχουν εφαρμογές που αξίζει να εγκαταστήσετε; Μην ανησυχείτε, αν δεν έχετε ιδέες, έχουμε μια δωρεάν στήλη Εφαρμογές της εβδομάδας για iOS και Android κάθε δύο φορές την εβδομάδα που σας κρατά ενήμερους με μια λίστα παιχνιδιών και εφαρμογών παραγωγικότητας που μπορεί να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον!

Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική λίστα από το άρθρο μας “Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας”, καθώς όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται εδώ θα είναι δωρεάν μόνο προσωρινά. Επιλέξαμε με κόπο αυτές τις εφαρμογές για να διαθέτουν ελάχιστες μικροσυναλλαγές και όλες έχουν μια ελάχιστη βαθμολογία 3,5 αστεριών για να ξέρετε ότι δεν παίρνετε λεμόνι.

Ωστόσο, είμαστε στο έλεος των προγραμματιστών εφαρμογών για πόσο καιρό θέλουν να κάνουν αυτά τα παιχνίδια και τις εφαρμογές δωρεάν πριν επιστρέψουν στην κατάσταση επί πληρωμή. Εάν συναντήσετε μια εφαρμογή που περιλαμβάνεται στη λίστα αλλά δεν είναι πλέον δωρεάν, ενημερώστε μας ώστε να ενημερώσουμε το άρθρο ανάλογα.


Ακολουθεί μια συμβουλή: Εάν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να είστε κάτοχος αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, πρώτα πραγματοποιήστε λήψη και εγκαταστήστε την. Με αυτόν τον τρόπο, το έχετε «αγοράσει» μία φορά δωρεάν και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το διαγράψετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές Android που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Best U Be Happy Everyday (1,99 $): Μείνετε χαρούμενοι ανά πάσα στιγμή με αυτήν την εφαρμογή, χάρη στις καθημερινές εμπνευσμένες φράσεις της για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.
  • Αριθμομηχανή NT (2,49 $): Μια εφαρμογή αριθμομηχανής που κάνει περισσότερα από βασικούς υπολογισμούς, μπορεί επίσης να εκτελέσει αλγόριθμους.
  • Υπενθύμιση Pro (3,49 $): Νιώσατε ποτέ σαν να συνεχίζετε να ξεχνάτε πράγματα; Εδώ είναι μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να θυμάστε πράγματα…

Παιχνίδια Android

  • Ευτυχία! (0,99 $): Ένα παιχνίδι 2D platformer με εντυπωσιακά γραφικά που είναι μια αναδρομή στα μεγάλα platformers της δεκαετίας του ’90.
  • Shadow of Death 2: Premium (3,99 $): Ακολουθώντας το στυλ των παιχνιδιών μάχης stickman, συνεχίζετε να μετακινείστε μπροστά και να στέλνετε τους εχθρούς σας.
  • Neo Monsters (0,99 $): Αυτή είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή φόρμουλα που απαιτεί από εσάς να πιάσετε τέρατα, να τα εκπαιδεύσετε και να τα βάλετε ενάντια σε άλλους για να είστε πιο ισχυροί.
  • Shadow Slayer: Ninja Warrior (4,99 $): Ένα hack-n-slash- τεράστιο RPG δράσης που θα σας δει να σκοτώνετε ορδές εχθρών στο δρόμο σας για να ανεβείτε επίπεδο.
  • Ήρωας Ζ (1,99 $): Ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει εξαιτίας της αποκάλυψης των ζόμπι. Πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσεις.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Remoti: Remote Work (0,99 $): Σας αρέσει να δουλεύετε από το σπίτι; Το Remoti σας βοηθά να βρείτε θέσεις εργασίας όπου μπορείτε να εργαστείτε, καλά, εξ αποστάσεως!
  • Timeseer (14,99 $): Αυτή είναι μια εφαρμογή μουσικής πρακτικής που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μια πιο βαθιά πρακτική.
  • DayCircle (1,99 $): Μια εφαρμογή μετρητή ημέρας που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σημαντικές ημερομηνίες, ώστε να μην χρειάζεται να χάσετε ποτέ μια επέτειο ή γενέθλια!
  • Ultimate Game Guide (4,99 $): Το NES και το SNES διαθέτουν έναν τεράστιο κατάλογο παιχνιδιών. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να διαβάσετε κάθε ένα από αυτά!
  • RCcam (0,29 $): Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο της κάμερας του iPhone σας, ανακατεύοντας τα χειροκίνητα χειριστήρια.

Παιχνίδια iOS

  • Neo Monsters (0,99 $): Αιχμαλωτίστε τέρατα, εκπαιδεύστε τα ως δικά σας και βάλτε τα σε μάχες για να ανεβείτε επίπεδο. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε.
  • Πατήστε Dot Tap (0,29 $): Πόσο γρήγορη είναι η αντίδρασή σας; Έχετε ό,τι χρειάζεται για να ανταποκριθείτε καλά;
  • του 13 (0,99 $): Ένας γρίφος που ταιριάζουν με αριθμούς που σίγουρα θα σας ζητήσει να φορέσετε τα σκεπάσματα σκέψης σας.
  • Κυκλοφορία εγκεφάλων 2 (3,99 $): Βελτιστοποιήστε τη ροή της κυκλοφορίας σε κάθε επίπεδο με προσεκτικό προγραμματισμό μοτίβων φαναριών και τοποθέτηση οδικών σημάτων.
  • Χαμένος Θησαυρός 2 (3,99 $): Μια περιπέτεια παζλ που είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να ραγίσετε το μυαλό σας καθώς εξερευνάτε αυτόν τον υπέροχα σχεδιασμένο κόσμο.

Θα δοκιμάσετε κάποια από τις προτάσεις εφαρμογών μας; Προτιμάτε περισσότερα παιχνίδια ή εφαρμογές παραγωγικότητας στη λίστα; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.