Εκκίνηση Bluestacks 2: Εκτελέστε πολλές εφαρμογές Android στα Windows

0
141
Λήψη bluestacks 2

InShortViral: Εκκίνηση Bluestacks 2: Τώρα εκτελείτε πολλές εφαρμογές Android στα Windows ταυτόχρονα. Το Bluestacks 2 κυκλοφόρησε για τους σκληροπυρηνικούς παίκτες του Android Ξέρουν για τις δυνατότητές του και πολλά άλλα.

Γεια σας, φίλοι, θα σας πω τα πολύ σημαντικά νέα σχετικά με την τελευταία αναβάθμιση από το Bluestacks, καθώς όλοι γνωρίζουμε για το Bluestacks, το οποίο είναι ευρέως γνωστό για την αναπαραγωγή εφαρμογών Android σε υπολογιστή με Windows. Το Bluestacks είναι το κορυφαίο προϊόν σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, αλλά το Bluestack είναι το μοναδικό μεταξύ όλων. Είναι ο καλύτερος εξομοιωτής Android εκεί έξω.

Πρόσφατα το Bluestacks αναβάθμισε την έκδοσή του και κυκλοφόρησε την ολοκαίνουργια εφαρμογή BlueStacks 2 που είναι μια επιμήκης έκδοση του προηγούμενου Bluestack. Η Google είναι πολύ αργή στην παραγωγή εφαρμογών Android στο Chrome. Το Bluestack πάντως κατάφερε να προσθέσει την αναβαθμισμένη έκδοση στην αγορά.

Το Bluestacks 2 κυκλοφόρησε: – Τώρα εκτελείτε πολλές εφαρμογές Android στα Windows ταυτόχρονα

Το πιο πρόσφατο Bluestacks 2 θα σας παρέχει πολλαπλές λειτουργίες και το βασικό χαρακτηριστικό που θα λάβετε εγκαθιστώντας αυτήν την εφαρμογή ήταν ότι είχε τη δυνατότητα να εκτελείτε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, μαντέψτε τι μπορείτε να κάνετε πολλαπλές εργασίες και στον υπολογιστή, από την άλλη πλευρά, το προηγούμενο Bluestack ήταν περιορισμένο σε μία μόνο καρτέλα κάθε φορά. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω αυτό το χαρακτηριστικό εν συντομία.

Το Bluestacks 2 κυκλοφόρησε για τους σκληρούς παίκτες του Android
Το Bluestacks 2 κυκλοφόρησε για τους σκληρούς παίκτες του Android

Αν σας αρέσει το multitasking τότε θα είναι το τέλειο ταίρι για εσάς. Μπορείτε να ανοίξετε πολλές καρτέλες ταυτόχρονα και μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους, καθιστά τα πάντα πιο εύκολα. Αλλά το Bluestack με κάποιο τρόπο θα μοιράζεται σχεδόν το ίδιο χαρακτηριστικό εκτός από αυτά Εάν δεν έχετε υπολογιστή με οθόνη αφής, πρέπει να πλοηγηθείτε με το ποντίκι που ήταν το πιο απογοητευτικό μέρος αυτής της εφαρμογής, αλλά δεν υπάρχει ακόμα εναλλακτική από άλλες.

[su_button url=”http://www.bluestacks.com/download.html” target=”blank” background=”#3B5998″ center=”yes”]Κατεβάστε[/su_button]

Η ίδια περίπτωση ισχύει αν είστε παίκτης και σας αρέσει να περνάτε χρόνο παίζοντας πιο πρόσφατα παιχνίδια και το πιο σημαντικό είναι ο επεξεργαστής σας και η μνήμη RAM δεν περιορίζεται στον υπολογιστή σας, όπως το τηλέφωνό σας Android είναι δεσμευμένο με τις καθορισμένες προδιαγραφές. Μπορείτε να παίξετε εύκολα παιχνίδια Android με υψηλά γραφικά σε υπολογιστή, τα οποία δεν μπορείτε να παίξετε στο τηλέφωνό σας Android λόγω περιορισμένων προδιαγραφών.

Υπάρχουν μερικές μικρές τροποποιήσεις που έγιναν από το Bluestack στην αναβαθμισμένη του έκδοση, η οποία περιλαμβάνει τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, μπορεί να στείλει ένα αρχείο στα παράθυρά σας και μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας άλλα αρχεία από τα παράθυρα. Έχει βελτιωμένη εμφάνιση και πιο συμπαγή διεπαφή. Προστέθηκε πλευρική γραμμή εργαλείων που βοηθά στην εύκολη πρόσβαση σε περισσότερες εφαρμογές. Περισσότεροι από 109 εκατομμύρια χρήστες Android έχουν ήδη συνδεθεί με αυτό το Bluestacks 2.