Φήμες: Το Vanilla iPhone 16 θα κολλήσει με οθόνη 60 Hz το 2024

0
4
nextpit iPhone 15 Dynamic Island
© nextpit

Ενώ το φετινό iPhone 15 (αναθεώρηση) και το iPhone 15 Plus απέκτησαν οθόνη Dynamic Island, η Apple απέτυχε να βελτιώσει τον ρυθμό ανανέωσης στα δύο τυπικά μοντέλα, διατηρώντας τα πάνελ των 60 Hz για έναν ακόμη χρόνο. Πολλές προηγούμενες αναφορές υποδηλώνουν ότι η Apple ενδέχεται να βελτιώσει το πάνελ στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus του 2024. Ωστόσο, μια νέα φήμη εικάζει διαφορετικά.

Το Apple iPhone 16 (Plus) μπορεί να απογοητεύσει

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στην κορεατική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Naver, ο χρήστης yeux1122 αναφέρει ότι τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα διατηρήσουν τα μεγέθη και τη διάταξη με μια τρύπα σε σχήμα χαπιού όπως τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus (αναθεώρηση). Ο λογαριασμός περιέγραψε επίσης ότι αυτές οι οθόνες χρησιμοποιούν την ίδια οθόνη OLED LTPS με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz.

Εάν επαληθευτεί η φήμη, αυτό σημαίνει ότι τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus δεν θα έχουν τη δυνατότητα ProMotion, η οποία επιτρέπει πιο ρευστή κύλιση και μια λειτουργία προβολής πάντα ενεργής παρόμοια με τα μοντέλα Pro με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός ήταν ένας από τους πρώτους που ανέφερε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus δεν θα έχουν επίσης ταχύτερες οθόνες. Και συγκεκριμένα, αυτή είναι η πρώτη περίπτωση που το βανίλια iPhone 16 λέγεται ότι διαθέτει χρονολογημένο πάνελ 60 Hz. Με αυτά τα λόγια, μπορεί τελικά να υπάρχει κάποια αξιοπιστία σε αυτήν την ιδέα, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε επιβεβαίωση από αυτό το στάδιο.

Μέγεθος και ζύγιση Apple iPhone 16 Pro έναντι iPhone 15 Pro

Apple iPhone 16 Pro έναντι iPhone 15 Pro οθόνη, σύγκριση μεγέθους, βάρους / © nextpit

Η διαρροή επιβεβαιώνει επίσης την πρώιμη αναφορά των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max που διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες στις 6,27 ιντσών και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα. Η MacRumors αποκάλυψε αυτές τις αλλαγές νωρίτερα, οι οποίες περιελάμβαναν και τις διαστάσεις των δύο premium iPhone.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται μια επωνυμία Ultra για το Pro Max. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχει τρόπος να πούμε αν αυτό θα είναι το τελευταίο όνομα για το iPhone 16 Pro Max.

Πιστεύετε ότι ένα iPhone 16 με οθόνη 60 Hz θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν συμβεί; Και σε ενδιαφέρουν καθόλου οι προδιαγραφές; Πληκτρολογήστε μας με τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here