Τρόπος προβολής του ιστορικού αγορών στο Google Play Store (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

0
92
Τρόπος προβολής του ιστορικού αγορών στο Google Play Store (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

Το Google Play Store είναι ο μοναδικός προορισμός για τη λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών για χρήστες Android. Το κατάστημα εφαρμογών για Android υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και πιθανότατα έχετε αγοράσει πολλά πράγματα μέσω αυτού.

Εάν είστε συχνός αγοραστής εφαρμογών και παιχνιδιών από το Play Store, μπορεί να είναι εύκολο για εσάς να χάσετε το ίχνος όλων των αντικειμένων που έχετε ήδη αγοράσει. Κατά καιρούς, μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει μέσω του Google Play Store.

Ευτυχώς, η Google διευκολύνει την εύρεση και την επανεγκατάσταση όλων των εφαρμογών και των παιχνιδιών που έχετε αγοράσει από το Google Play Store. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε δύο καλύτερους τρόπους για να δείτε το ιστορικό αγορών του Google Play Store στο Android. Ας τσεκάρουμε.

2 τρόποι για να δείτε το ιστορικό αγορών του Google Play Store

Σημαντικό: Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών σας μόνο στο Google Play Store. δεν μπορείς να το διαγράψεις. Επίσης, το ιστορικό αγορών δεν θα εμφανίζει τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Google Pay.

1) Προβάλετε το Ιστορικό αγορών στο Google Play Store στον υπολογιστή σας

Εάν χρησιμοποιείτε Windows, Mac, Linux ή Chromebook και θέλετε να δείτε το ιστορικό αγορών από το Google Play Store, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε το ιστορικό αγορών του Google Play Store στον υπολογιστή σας. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Google Play Store. Τώρα συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

2. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός όπως φαίνεται παρακάτω.

λογαριασμός

3. Στη σελίδα Λογαριασμός, μεταβείτε στην καρτέλα Ιστορικό παραγγελιών, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ιστορικό παραγγελιών

4. Στην ενότητα Ιστορικό παραγγελιών, θα βρείτε όλες τις αγορές σας στο Google Play Store.

Αγορές στο Google Play Store

5. Εάν θέλετε να φιλτράρετε το ιστορικό αγορών, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών σας στο Google Play Store στον υπολογιστή σας.

2) Δείτε το ιστορικό αγορών του Google Play Store σε Android

Εάν θέλετε να δείτε το ιστορικό αγορών του Google Play Store σε Android, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Google Play Store στο smartphone Android.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας όπως φαίνεται παρακάτω.

Εικόνα προφίλ

3. Στο αναδυόμενο μενού, πατήστε την επιλογή Πληρωμές και συνδρομή.

Πληρωμές & συνδρομή

4. Στη σελίδα Πληρωμές και συνδρομή, πατήστε στην επιλογή Προϋπολογισμός και ιστορικό.

Προϋπολογισμός και ιστορία

5. Τώρα, θα δείτε μια λίστα με όλα τα προϊόντα που αγοράσατε στο Google Play Store.

αγόρασε αντικείμενα στο Google Play Store

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών σας στο Google Play Store σε μια συσκευή Android.

Εάν δεν μπορείτε να ανακαλέσετε το όνομα μιας εφαρμογής που έχετε αγοράσει, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό αγορών στο Play Store. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.