Το Pixel 9 Leak παρουσιάζει πιο αξιόπιστα χαρακτηριστικά από τα Flagship της Samsung

0
24
© nextpit

Καθώς η Google είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη σειρά Pixel 9 περισσότερο σε δύο εβδομάδες από τώρα, δεν σημαίνει ότι το τρένο με διαρροές θα σταματήσει σύντομα. Μετά από μερικά επίσημα teaser από την εταιρεία, εμφανίστηκε ένα σύνολο υποτιθέμενων επίσημων υλικών μάρκετινγκ της ναυαρχίδας σειράς smartphone, δίνοντάς μας μια γεύση από τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

Με την ευγενική παραχώρηση του πλούσιου χρήστη OnLeaks (μέσω του 91Mobiles), δημοσιεύτηκαν εικόνες μάρκετινγκ υψηλής ανάλυσης των Pixel 9 και Pixel 9 Pro (Fold). Αυτά αποκάλυψαν επίσης πολλά βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές των δύο συσκευών, τονίζοντας ιδιαίτερα τα νέα στο τραπέζι.

Περισσότερη μνήμη στα Pixel 9 και Pixel 9 Pro (Δίπλωμα)

Σύμφωνα με τη διαρροή, οι κορυφαίες συσκευές Pixel 9 και το Pixel 9 Pro Fold μοιράζονται το ίδιο chipset Tensor G4, κάτι που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Αυτό που είναι λίγο πιο ενδιαφέρον είναι πώς αυτά τα μοντέλα έλαβαν μεγαλύτερες διαμορφώσεις μνήμης από τους προκατόχους τους. Ανέφερε ότι το Pixel 9 έχει 12 GB μνήμης RAM, ενώ το Pixel 9 Pro συμπεριλαμβανομένου του Pixel 9 Pro Fold συμβιβάστηκε με 16 GB μνήμης RAM.

Σειρά Google Pixel 9 (Pro) με Pixel Watch 3 XL

Η επερχόμενη σειρά Pixel 9 της Google με Pixel Watch 3 και Pixel Buds 2 Pro. / © On Leaks / 91 Κινητά

Ο αυξημένος αριθμός RAM είναι πιθανό να οφείλεται στις νέες δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που η Google σχεδιάζει να προσφέρει στη σειρά. Πρέπει να θυμόμαστε πώς η Google έκανε τις λειτουργίες AI αποκλειστικά για το Pixel 8 Pro επειδή είχε μεγαλύτερο αριθμό μνήμης από το τυπικό Pixel 8. Ως εκ τούτου, η ενίσχυση της μνήμης RAM σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε όλες τις φανταχτερές προσθήκες AI να στάζουν σε όλα τα μοντέλα Pixel 9.

Αλλαγές στις οθόνες και τις κάμερες της σειράς Google Pixel 9

Προχωρώντας στις οθόνες, τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro έρχονται με οθόνη AMOLED 6,3 ιντσών, με διακριτή τεχνολογία Super Actua αποκλειστικά για την τελευταία. Από την άλλη πλευρά, το μεγαλύτερο Pixel 9 Pro XL προβάλλει ένα πάνελ AMOLED 6,8 ιντσών με την ίδια επωνυμία Super Actua με το μικρότερο Pixel 9 Pro.

Προδιαγραφές της σειράς Google Pixel 9

Βασικά χαρακτηριστικά των Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro (Fold). / © On Leaks / 91 Κινητά

Όσο για το Pixel 9 Pro Fold της Google, θα έρθει με μεγαλύτερη κύρια οθόνη και καλυμμένη οθόνη, η οποία έχει πλέον διαστάσεις 8 ιντσών και 6,3 ιντσών, αντίστοιχα. Αν και δεν περιλαμβάνεται στις εικόνες, μια ξεχωριστή διαρροή υποδηλώνει ότι αυτά τα πάνελ στο πτυσσόμενο θα έρχονται με νέους ευρύτερους λόγους διαστάσεων.

Όσον αφορά την κάμερα, τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL διαθέτουν τριπλή πίσω κάμερα που καλύπτεται από κύρια 50 MP και συνδυάζεται με τηλεφακό 48 MP και υπερευρυγώνιο φακό 48 MP. Το δίδυμο διαθέτει επίσης μια νέα συσκευή λήψης selfie 50 MP. Το κανονικό Pixel 9 φέρει τις ίδιες πίσω κάμερες, εκτός από το ότι αφαιρεί τον τηλεφακό και έχει ένα παλιό 10 MP μπροστά.

Νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για το Google Pixel 9

Τόνισε επίσης ότι η Google θα δώσει στο Pixel 9 μια νέα λειτουργία Pixel Screenshot με τεχνητή νοημοσύνη, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το μήνα. Όπως περιγράφεται, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πληροφορίες από στιγμιότυπα οθόνης που μπορείτε να ανακτήσετε κάνοντας αναζήτηση. Αυτό λειτουργεί παράλληλα με τις υπάρχουσες λειτουργίες AI, όπως το Circle to Search.

Επιπλέον, η Google θα περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή Google One AI Premium αξίας 227 £ με οποιαδήποτε αγορά του Pixel 9 Pro ή του Pixel 9 Pro Fold στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία εάν το ίδιο πακέτο θα προσφερθεί και σε άλλες χώρες.

Το επανασχεδιασμένο Google Pixel Buds Pro 2 έρχεται επίσης

Σε ξεχωριστή σημείωση, η ίδια πηγή μοιράστηκε επίσης renders του Pixel Buds Pro 2 της Google, που είναι ο διάδοχος του Pixel Buds Pro (κριτική). Με βάση τις εικόνες που διέρρευσαν, τα ίδια τα ασύρματα ακουστικά ANC θα λάβουν ένα ελαφρώς επανασχεδιασμένο εξωτερικό με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ θα ενσωματώνουν άκρες φτερών παρόμοιες με το Galaxy Buds FE.

Google Pixel Buds Pro 2

Το Render του Pixel Buds Pro 2 δείχνει έναν ενημερωμένο διακριτικό παράγοντα μορφής αλλά με άκρες φτερών. / © On Leaks / Τίτλοι Android

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις αλλαγές στο Pixel 9; Ποια χαρακτηριστικά περιμένεις περισσότερο; Ενημερώστε μας στα σχόλια.