Το πτυσσόμενο εικονοστοιχείο της Google σε στυλ Flip-Style ενδέχεται να έχει εντοπιστεί

0
7
nextpit Google Pixel Αναδιπλωμένη πλευρά
© nextpit

Η Google μπορεί ήδη να δοκιμάζει τον διάδοχο του Pixel Fold (αναθεώρηση), το οποίο θα μπορούσε να φτάσει ως Pixel Fold 2, όπως υπονοείται στην τελευταία συνοδευτική εφαρμογή Pixel Buds. Ωστόσο, η συσκευή μπορεί επίσης να καταλήξει ως το πρώτο πτυσσόμενο τσόφλι της εταιρείας με το όνομα Pixel Flip.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphone που μπορείτε να αγοράσετε το 2023

Ήταν η τυπική διαδικασία της Google να κυκλοφορεί ενημερώσεις στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της, όπως η εφαρμογή Pixel Buds, πριν από την κυκλοφορία νέων smartphone Pixel. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Pixel 8, το 9to5Google ανέπτυξε την εφαρμογή και βρήκε αρκετές γνωστές ενδείξεις για τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro με τα κωδικά ονόματα “Shiba” και “Husky”.

Το πρώτο αναδιπλούμενο ή πτυσσόμενο smartphone της Google

Εκτός από τα ήδη επιβεβαιωμένα smartphone, υπήρχαν και σειρές κωδικών που παρέπεμπαν σε μια άγνωστη συσκευή με το εσωτερικό ψευδώνυμο “Comet”. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο πιστεύει ότι ο Comet πιθανότατα δεν σχετίζεται με τα δύο επερχόμενα τηλέφωνα από τούβλα που βασίζονται σε ράτσες σκύλων. Ως εκ τούτου, αυτό απορρίπτει την πιθανότητα η εν λόγω συσκευή να είναι το Pixel 8a μεσαίας κατηγορίας.

Google Pixel Fold

Ο σχεδιασμός και ο μεντεσές Pixel Fold της Google επιτρέπουν στα διπλωμένα πάνελ να είναι επίπεδα και χωρίς κανένα κενό. / © nextpit

Αυτό που πρότειναν είναι ότι το Comet θα μπορούσε να είναι ένα αναδιπλούμενο smartphone, δεδομένου ότι το Pixel Fold χρησιμοποιούσε το “Passport” πριν τελικά συμβιβαστεί με το “Felix”. Ωστόσο, ο Comet θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται στον ίδιο σκύλο Golden Retriever στην τηλεοπτική σειρά Full House, καθιστώντας τον συνεπή με το δίδυμο Pixel 8 που τροφοδοτείται από την πλατφόρμα Tensor G3.

Το γεγονός ότι αυτό είναι ένα αναδιπλούμενο smartphone υποστηρίζεται περαιτέρω από την εφαρμογή που κατηγοριοποιεί τον Comet ως “πτύχωμα”. Ταυτόχρονα, οι κωδικοί που περιλαμβάνονται για τη συσκευή φαίνεται να συνδέονται με γραμμές για το αρχικό Pixel Found μέσα στην εφαρμογή. Ομοίως, δεν υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για να επιβεβαιώσουμε εάν πρόκειται για ένα πλήρως αναδιπλούμενο Pixel Fold 2 ή για ένα συμπαγές clamshell παρόμοιο με το Galaxy Z Flip 5 (κριτική).

Εκτός από τα ονόματα, οι λεπτομέρειες για τον Κομήτη παραμένουν σπάνιες. Ωστόσο, εάν αυτό καταλήξει ως ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, είναι ασφαλές να πούμε ότι θα τροφοδοτείται από το προσαρμοσμένο chipset Google Tensor G3 και μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί με το Pixel 8a τον επόμενο χρόνο.

Τι πιστεύετε ότι θα είναι ο κομήτης; Θα θέλατε να δείτε ένα Google Pixel Flip; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας σε αυτό.

Μέσω: 9to5Google


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here