Τα καλύτερα παιχνίδια στο Roblox το 2022

0
100
Τα καλύτερα παιχνίδια στο Roblox το 2022

Το Roblox διαθέτει μια τεράστια, συνεχώς διευρυνόμενη βιβλιοθήκη: με περισσότερα από 40 εκατομμύρια παιχνίδια διαθέσιμα στην πλατφόρμα το 2022, το να αποφασίσετε τι θα παίξετε στη συνέχεια μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση.

Για να κάνουμε την εργασία σας λίγο πιο εύκολη, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Έτσι, αν ψάχνετε για το επόμενο αγαπημένο σας παιχνίδι Roblox, εδώ είναι μια σειρά από προτάσεις που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Τα καλύτερα παιχνίδια στο Roblox

Το Roblox έχει μυριάδες διαφορετικά πρόσωπα. Είτε αγαπάτε τα ζόμπι είτε τα χαριτωμένα συλλεκτικά κατοικίδια, θα βρείτε κάτι που είναι ακριβώς αυτό για το οποίο έχετε διάθεση. Βρείτε την αγαπημένη σας κατηγορία παρακάτω.

Τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου στο Roblox

Αν πιστεύετε ότι τα παιχνίδια Roblox δεν μπορούν να είναι τρομακτικά, δεν έχετε δει ακόμα τα καλύτερα. Δοκιμάστε αυτά τα τρία για καλό τρόμο.

Ο Μιμικός

Ο Μιμικός Το by MUCDICH είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου επιβίωσης στο Roblox, που αγαπήθηκε σχεδόν δύο εκατομμύρια φορές. Αυτό το παιχνίδι σας μεταφέρει στην Ιαπωνία, όπου θα παίξετε ως διαφορετικός χαρακτήρας σε τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, όλες βασισμένες στην Ιαπωνική ιστορία ή σε ανατριχιαστικούς αστικούς θρύλους. Οι λάτρεις της λατρείας σίγουρα θα το λατρέψουν αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε έως και πέντε φίλους σε αυτή την τρομακτική περιπέτεια.

Τζούντι

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να χειριστείτε «ακραία άλματα», δοκιμάστε Τζούντι από το Phantom Archive. Η Τζούντι έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιχνίδι τρόμου. Μυστηριώδης εξαφάνιση; Ελεγχος. Εγκαταλελειμμένο θεματικό πάρκο; Ελεγχος. Ανατριχιαστικά τέρατα; Ελεγχος. Εξερευνήστε τον χάρτη με τους φίλους σας ή δοκιμάστε τη γενναιότητά σας μόνοι σας.

Απειροφοβία

Η απειροφοβία ορίζεται ως «ο φόβος του απείρου», οπότε αν ένας ατελείωτος λαβύρινθος είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας, αυτό το παιχνίδι θα ανεβάσει τα επίπεδα της αδρεναλίνης σας. Αλλά το να χαθείς σε έναν λαβύρινθο σκοτεινών διαδρόμων δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβάσαι Απειροφοβία από την Polaroid Studios. Ο κίνδυνος μπορεί να κρύβεται στη γωνία, οπότε προσπαθήστε να λύσετε τους γρίφους και να βγείτε έξω πριν σας προλάβει.

Τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης στο Roblox

Η ποικιλία που θα δείτε στην κατηγορία προσομοιωτών του Roblox είναι απαράμιλλη. Μπορείτε να βρείτε έναν προσομοιωτή για οτιδήποτε βασικά, από την εξόρυξη μέχρι την ολίσθηση μέχρι το πλύσιμο ρούχων ή το κούρεμα του γκαζόν σας. Εδώ είναι μερικοί διασκεδαστικοί προσομοιωτές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Συλλέξτε όλα τα κατοικίδια

Τι είναι ένας προσομοιωτής χωρίς μια τεράστια ποικιλία από αξιολάτρευτα κατοικίδια; Συλλέξτε όλα τα κατοικίδια by TwoZoos είναι ένας βασικός προσομοιωτής κατοικίδιων στη θάλασσα παρόμοιων παιχνιδιών Roblox. Εκκολάψτε αυγά για να βρείτε σπάνια κατοικίδια που θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε χρυσό και να ξεκλειδώσετε όλο και περισσότερες περιοχές. Η υπόθεση είναι απλή, αλλά το να βλέπεις τον πάγκο να ανεβαίνει είναι αναμφίβολα ικανοποιητικό.

Bee Swarm Simulator

Ένα κλασικό που δεν πρέπει να αφήσουμε έξω είναι Bee Swarm Simulator από τον Onett. Αυτό το παιχνίδι είναι μια δημοφιλής επιλογή από το 2018 και έχει αγαπηθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να το δοκιμάσετε. Λοιπόν, τι είναι όλο το buzz για αυτό το παιχνίδι; Είναι γεμάτο δραστηριότητα. Συλλέξτε γύρη, ολοκληρώστε αποστολές, αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας και αναπτύξτε τον στρατό των μελισσών σας για να γίνετε ο καλύτερος παραγωγός μελιού.

Animal Simulator

Αν θέλετε κάτι πιο χαλαρωτικό από ένα τεράστιο σμήνος μελισσών, μπορείτε να γίνετε το αγαπημένο σας ζώο στο ragnar9878’s Animal Simulator. Υπάρχει ένας τεράστιος χάρτης για εξερεύνηση και πολλοί τρόποι αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον σας σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός από το παιχνίδι ρόλων, μπορείτε επίσης να πολεμήσετε τα αφεντικά, να συλλέξετε θησαυρούς και να ξεκλειδώσετε περισσότερους χαρακτήρες καθώς προχωράτε.

Τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου στο Roblox

Δεν λείπουν καταπληκτικά παιχνίδια αυτοκινήτου στο Roblox. ας δούμε μερικά από τα καλύτερα.

Αφεντικό ταξί

Αφεντικό ταξί από την Taxi Boss Group είναι πολύ περισσότερα από έναν απλό προσομοιωτή καμπίνας. Εκτός από τη μεταφορά επιβατών, μπορείτε επίσης να κάνετε αγώνες, ντριφτ και να εξερευνήσετε σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκινήστε ταπεινά και συνεχίστε να αναβαθμίζετε το αυτοκίνητό σας για να αποκτήσετε πελάτες με υψηλότερες αμοιβές. Μπορείτε ακόμη και να προσλάβετε προγράμματα οδήγησης τεχνητής νοημοσύνης για να εργαστούν για εσάς με την πιο πρόσφατη ενημέρωση!

Πολωνική οδήγηση αυτοκινήτου

Τι θα λέγατε για μια οδήγηση στους ήσυχους δρόμους της Πολωνίας; Πολωνική οδήγηση αυτοκινήτου από την DogeselekGPU σας έχει καλύψει. Αυτός ο προσομοιωτής οδήγησης είναι ακόμα αρκετά νέος, επομένως αναμένεται περισσότερο περιεχόμενο στο μέλλον, αλλά σίγουρα αξίζει να το παρακολουθείτε. Τα γραφικά είναι υπέροχα και το παιχνίδι είναι ρεαλιστικό. Μην σας πιάσουν υπερβολική ταχύτητα, αλλιώς θα σας επιβληθεί πρόστιμο.

Midnight Racing: Τόκιο

Αν σας αρέσουν οι αγώνες, μην ψάξετε περισσότερο Midnight Racing: Τόκιο από devGem. Αν και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επίδειξης, αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτων υψηλότερης ποιότητας στο Roblox. Με περισσότερα από 130 αυτοκίνητα που μπορείτε να προσαρμόσετε, δεν θα βαρεθείτε ποτέ τη βόλτα σας. Εξερευνήστε πέντε διαφορετικούς χάρτες και προκαλέστε άλλους παίκτες να δουν ποιος είναι ο πιο γρήγορος στο Τόκιο.

Τα καλύτερα παιχνίδια Anime στο Roblox

Αν αγαπάτε το Roblox και τα anime, έχουμε υπέροχα νέα για εσάς. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παιχνίδια με θέμα τα anime σε αυτήν την πλατφόρμα. Δείτε μερικά από τα παρακάτω:

Anime Cross 2

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης με θέμα anime στο Roblox είναι Anime Cross 2 από την Astral Games. Αυτό το παιχνίδι σε στυλ Battle Royale φέρνει διάσημους χαρακτήρες anime μεταξύ τους. Επιλέξτε τον μαχητή σας και δοκιμάστε τις ικανότητές σας ενάντια στους φίλους σας ή δημιουργήστε μια ομάδα για να αποδείξετε ότι η δύναμη της φιλίας πάντα κυριαρχεί.

Ro-Ghoul

Οι θαυμαστές του Tokyo Ghoul ίσως θέλουν να δοκιμάσουν Ro-Ghoul από το SushiWalrus. Σε αυτό το παιχνίδι περιπέτειας PVP (παίκτης εναντίον παίκτη), μπορείτε να επιλέξετε μια πλευρά και να γίνετε καλικάντζαροι ή πράκτορες του CCG. Εξερευνήστε το περιβάλλον σας, ανακαλύψτε αντικείμενα, αγοράστε καλλυντικά και κάντε παρέα με φίλους – όλα αυτά ενώ ολοκληρώνετε αποστολές για να αυξήσετε τη φήμη σας. Τελικά, μπορείτε να πολεμήσετε άλλους παίκτες ή ισχυρά αφεντικά για να αποκτήσετε εμπειρία.

Ξεπεσμός

Ενώ περιμένετε την τελευταία σεζόν του Attack on Titan, μπορείτε να κόψετε μόνοι σας μερικούς τιτάνες Ξεπεσμός από την Films. Δημιουργήστε έναν χαρακτήρα και αρχίστε να εξασκείτε τις δεξιότητές σας στο ODM για να προστατεύσετε την πόλη από αυτούς τους ανατριχιαστικούς γίγαντες. Το έργο δεν θα είναι εύκολο. προσπαθήστε να μην ξεμείνετε από βενζίνη σώζοντας την ανθρωπότητα!

Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής

Το καλύτερο πράγμα για το Roblox είναι ότι αν δεν σας αρέσει ένα παιχνίδι, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε ένα άλλο. Ωστόσο, με εκατομμύρια παιχνίδια στη διάθεσή σας, η αναζήτησή σας μπορεί να γίνει κουραστική. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, ξεκινήστε με τα κορυφαία παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω και σίγουρα θα βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας!

Ποια είναι τα αγαπημένα σας παιχνίδια Roblox σε αυτές τις κατηγορίες; Έχετε ανακαλύψει κάτι ενδιαφέρον σε αυτό το άρθρο; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.