Πώς να χρησιμοποιήσετε Χαλκομανίες στο Roblox

0
7

Τα αυτοκόλλητα σάς βοηθούν να προσθέσετε αίσθηση στον εικονικό σας κόσμο στο Roblox. Επιτρέπει μεγαλύτερη προσαρμογή των στοκ αντικειμένων. Μπορείτε να επιλέξετε χαλκομανίες που ταιριάζουν στο θέμα του παιχνιδιού ή να δώσουν στο παιχνίδι περισσότερη προσωπικότητα για μια εμπλουτισμένη και διασκεδαστική εμπειρία. Σε αντίθεση με τις υφές που επαναλαμβάνονται σε όλη την επιφάνεια του αντικειμένου, οι εικόνες χαλκομανιών τεντώνονται για να καλύψουν ολόκληρη την επιφάνεια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Χαλκομανίες στο Roblox

Εάν έχετε εξερευνήσει τον κόσμο του Roblox και αναζητάτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα Χαλκομανίες, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε, να προσθέτετε και να χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητα στο Roblox Studio σας.

Προσθήκη Χαλκομανιών σε αντικείμενα στο Roblox Studio

Θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε το αναγνωριστικό εικόνας χαλκομανίας που θέλετε να εφαρμόσετε πριν σκεφτείτε πώς μπορείτε να το προσθέσετε και να το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μεθόδους για να το πετύχετε, να περιηγηθείτε στο Creator Marketplace ή να αφήσετε τους δημιουργικούς χυμούς να ρέουν και να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο. Για παίκτες που θέλουν να αποφύγουν τη δημιουργία νέων σχεδίων χαλκομανιών, το Creator Marketplace παρέχει μια βιβλιοθήκη σχεδίων χαλκομανιών για χρήση.

Τα παρακάτω βήματα θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός αυτοκόλλητου από τη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων Roblox:

 1. Ανοίξτε το Roblox Studio και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Μεταβείτε στο παιχνίδι που θέλετε να προσαρμόσετε και κάντε κλικ σε αυτό για να το επιλέξετε.
 3. Κάντε κλικ στο «Marketplace» στην «Εργαλειοθήκη».
 4. Επιλέξτε την επιλογή “Εικόνες” στο αριστερό παράθυρο κάτω από το εικονίδιο του καλαθιού.
 5. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εργαλειοθήκη στην οθόνη σας, βρείτε την “Προβολή” στη γραμμή εργαλείων και επιλέξτε “Εμφάνιση”.
 6. Πληκτρολογήστε το αυτοκόλλητο που θέλετε να εφαρμόσετε στη γραμμή αναζήτησης για να εντοπίσετε την εικόνα. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε την αναζήτηση χρησιμοποιώντας τον δημιουργό για να βρείτε γρήγορα την εικόνα.
 7. Αφού εντοπίσετε την εικόνα, κάντε δεξί κλικ πάνω της και επιλέξτε «Αντιγραφή αναγνωριστικού στοιχείου».

Με το αναγνωριστικό στη μνήμη του προχείρου σας, μπορείτε να μεταβείτε στο Roblox για να το εφαρμόσετε. Δείτε πώς:

 1. Ανοίξτε το παράθυρο του Game Editor.
 2. Χρησιμοποιήστε την “Εξερεύνηση παιχνιδιών” για να βρείτε το αντικείμενο που θέλετε να επεξεργαστείτε και να το επιλέξετε.
 3. Κάντε κλικ στην κεφαλή βέλους που βλέπει προς τα κάτω για να δείτε όλα τα εξαρτήματα χαλκομανίας.
 4. Μετακινηθείτε πάνω από τα μέρη των αυτοκόλλητων και κάντε κλικ στο κουμπί “Συν” και επιλέξτε “Χαλκομανία” από το αναπτυσσόμενο μενού.
 5. Επικολλήστε την εικόνα αναγνωριστικού αυτοκόλλητου στην ιδιότητα Texture κάτω από το “Παράθυρο Ιδιοτήτων” και πατήστε “Enter”.
 6. Εφαρμόστε το αυτοκόλλητο στην επιφάνεια που θέλετε να επιβληθεί μετακινώντας το πρόσωπο του αυτοκόλλητου για να καλύψει όλες τις πλευρές. (Αριστερά, Δεξιά, Επάνω, Κάτω, Πίσω ή Μπροστά)

Πώς να ανεβάσετε προσαρμοσμένες αυτοκόλλητες ετικέτες στο Roblox Studio

Το Roblox Studio Asset Manager σάς επιτρέπει να ανεβάσετε προσαρμοσμένες εικόνες στο παιχνίδι σας. Για να λειτουργήσει αυτό, το παιχνίδι πρέπει να δημοσιευτεί.

Τεκμηρίωση δημιουργού Roblox έχει ένα ολοκληρωμένο άρθρο για να ξεκινήσετε με τις προσαρμοσμένες χαλκομανίες.

Δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε τις προσαρμοσμένες χαλκομανίες Roblox για το νέο σας παιχνίδι:

 1. Δημιουργήστε το σχέδιο χαλκομανίας σας μέσα στο νέο σας παιχνίδι.
 2. Αποθηκεύστε την εικόνα στον υπολογιστή σας.
 3. Περιηγηθείτε στην αρχική σελίδα του Roblox και επιλέξτε «Δημιουργία».
 4. μεταβείτε στο Roblox Creator Dashboard.
 5. Βρείτε την επιλογή “Δημιουργίες” στο αριστερό παράθυρο.
 6. Επιλέξτε την καρτέλα “Στοιχεία ανάπτυξης” και μεταβείτε στο “Χαλκομανίες”.
 7. Περιηγηθείτε για να βρείτε την εικόνα χαλκομανίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και επιλέξτε την.
 8. Ορίστε ένα όνομα εικόνας χαλκομανίας πληκτρολογώντας το στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στην επιλογή “Μεταφόρτωση”.
 9. Περιμένετε σχόλια από τους συντονιστές της πλατφόρμας.
 10. Μόλις εγκριθεί η εικόνα, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η ειδοποίηση «Η Χαλκομανία δημιουργήθηκε με επιτυχία».

Μόλις η εικόνα μεταφορτωθεί με επιτυχία, θα λάβει ένα αναγνωριστικό στοιχείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε σε αντικείμενα ως υφή ή χαλκομανία.

Επιλογή του σωστού αναγνωριστικού αυτοκόλλητου στο Roblox

Η διαδικασία εύρεσης του σωστού αναγνωριστικού αυτοκόλλητου φαίνεται περίπλοκη για πολλούς παίκτες. Συχνά όμως είναι πιο εύκολο από όσο φαίνεται. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα σας καθοδηγήσουν προς την επιλογή του έγκυρου αναγνωριστικού αυτοκόλλητου Roblox:

 1. Εκκινήστε τον ιστότοπο της Roblox και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία” που βρίσκεται στην επάνω γραμμή της οθόνης σας.
 3. Επιλέξτε “Decal” που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου “Create”.
 4. Επιλέξτε τη χαλκομανία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από τη λίστα που εμφανίζεται στην οθόνη σας.
 5. Περιηγηθείτε στη σελίδα καταλόγου αυτοκόλλητων και καταγράψτε το αναγνωριστικό αυτοκόλλητων που εμφανίζεται στη διεύθυνση URL. Το αναγνωριστικό εμφανίζεται σε αυτήν τη μορφή “https://www.roblox.com/library/{ID}.”

Εύκολος τρόπος για να προσθέσετε Decal ID στο παιχνίδι

Μόλις αποκτήσετε το αναγνωριστικό χαλκομανίας, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το προσθέσετε στο παιχνίδι σας Roblox. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Spray Paint. Μπορείτε να το αγοράσετε από το κατάστημα για 350 Robux. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το αναγνωριστικό χαλκομανίας στο παιχνίδι:

 1. Ξεκινήστε το παιχνίδι σας Roblox.
 2. Κάντε κλικ στη συσκευή Spray Paint.
 3. Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό στοιχείου για να κάνετε αίτηση.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Χαλκομανίες στο Roblox

Υπάρχουν μερικές προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα στο Roblox. Οι επιλογές αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε προβλήματα που μπορεί να έχετε:

Θολές εικόνες αυτοκόλλητων

Οι χαλκομανίες μπορεί να φαίνονται θολές εάν η σύνδεσή σας με τον διακομιστή είναι κακή. Εάν παρατηρήσετε ότι οι εικόνες σας είναι θολές, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το δίκτυό σας. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τη συσκευή σας για να δείτε εάν το πρόβλημα επιλύθηκε.

Οι συντονιστές απορρίπτουν όλες τις εικόνες Decal

Οι εικόνες που λαμβάνονται μέσω των μηχανών αναζήτησης σπάνια ξεπερνούν τους συντονιστές. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι εικόνες που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα είναι προσαρμοσμένες. Εάν έχετε κάνει την εικόνα δική σας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε την απάντηση των συντονιστών ή να επικοινωνήσετε με το Γραφείο βοήθειας Roblox για υποστήριξη.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορείτε να εντοπίσετε ένα αναγνωριστικό αυτοκόλλητων Roblox;

Μπορείτε να βρείτε γρήγορα το αναγνωριστικό χαλκομανίας ελέγχοντας απλώς τη διεύθυνση URL της χαλκομανίας.

Τι είναι η ταυτότητα με αυτοκόλλητο;

Αυτές είναι μοναδικές ονομασίες που σχετίζονται με κάθε συγκεκριμένη χαλκομανία που ανεβάζεται στην πλατφόρμα Roblox.

Ποια αναγνωριστικά Roblox Decal είναι πιο δημοφιλή στην πλατφόρμα;

Ενώ η λίστα των αναγνωριστικών χαλκομανιών συνεχίζει να αυξάνεται με τη συνεχή εισαγωγή εικόνων χαλκομανιών στην πλατφόρμα, τα 91049678 και 1367427819 είναι μερικά από τα δημοφιλή αναγνωριστικά χαλκομανιών στο Roblox.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητο Roblox;

Ναί. Μπορείς. Ωστόσο, θα πρέπει να περάσει από τους συντονιστές της πλατφόρμας για έγκριση για την τήρηση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών και των κοινοτικών οδηγιών της Roblox.

Γιατί η εικόνα μου με τα αυτοκόλλητα μειώνεται;

Το Roblox δέχεται μόνο εικόνες έως 1024 x 1024 pixel.

Πόσος χρόνος χρειάζεται το Roblox για να εγκρίνει την αυτοκόλλησή σας;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάρκεια για αυτό. Οι εικόνες περνούν από ειδικούς ελέγχους που ποικίλλουν ανάλογα με το σχέδιο. Ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά, για κάποιους μπορεί να χρειαστεί ακόμη και μια μέρα.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να τρέξει με αυτοκόλλητα Roblox

Η προσαρμόσιμη διεπαφή του Roblox είναι ένα από τα πιο φανταστικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Η γνώση του τρόπου χρήσης των χαλκομανιών στο Roblox μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού σας επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε διαφορετικά στοιχεία παιχνιδιού. Βοηθά επίσης να καλλιεργήσετε τη δημιουργική σας ελευθερία με όμορφο τρόπο. Ωστόσο, μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Roblox και βεβαιωθείτε ότι ανεβάζετε μόνο εικόνες αυτοκόλλητων που πληρούν τον κανόνα αφοσίωσης της πλατφόρμας. Η παραβίαση αυτών των όρων μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή ή σε χειρότερα σενάρια, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μόνιμο αποκλεισμό από το παιχνίδι σας. Ακόμη και οι συσχετισμένοι σύνδεσμοι ομάδας στον λογαριασμό σας μπορούν να επηρεάσουν τις παραβιάσεις των όρων σας, επομένως είναι σημαντικό να τηρείτε τις οδηγίες της πλατφόρμας.

Εξερευνήσατε ποτέ τη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων Roblox; Θα συμβουλεύατε άλλους παίκτες να χρησιμοποιήσουν χαλκομανίες ή να ακολουθήσουν άλλες επιλογές, όπως το Textures στο Roblox; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here