Πώς να χρησιμοποιήσετε το Life360 χωρίς αριθμό τηλεφώνου

0
11

Το Life360 δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν ψηφιακό φύλακα άγγελο. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά τους χωρίς συνεχείς κλήσεις ή ανησυχίες. Κατά τη ρύθμιση του λογαριασμού σας Life360, θα σας ζητηθεί να παρέχετε βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email και του αριθμού τηλεφώνου σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Life360 χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου; Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Life360;

Θα χαρείτε να μάθετε ότι η απάντηση είναι ναι. Θα χρειαστείτε απλώς έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου Google Voice. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Life360 χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Μπορεί να χρησιμοποιείτε μια συσκευή μόνο Wi-Fi για το Life360 ή να έχετε κάποιες ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο σχετικά με την κοινή χρήση του προσωπικού σας αριθμού τηλεφώνου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Voice ως λύση.

Τι είναι όμως το Google Voice;

Το Google Voice είναι μια υπηρεσία VoIP (Voice over Internet Protocol) που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας έναν ψηφιακό αριθμό τηλεφώνου. Έτσι, τεχνικά, θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε έναν αριθμό τηλεφώνου με την εφαρμογή Life360. Απλώς δεν θα είναι ο προσωπικός ή ο επαγγελματικός σας αριθμός τηλεφώνου. Ακόμα καλύτερα, η υπηρεσία είναι δωρεάν. η μόνη προϋπόθεση για την εγγραφή είναι ένας λογαριασμός Gmail.

Ακούγεται υπέροχο, έτσι δεν είναι; Ας δούμε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Google Voice.

Πώς να ρυθμίσετε το Google Voice

Η ρύθμιση του Google Voice είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή είτε κινητό τηλέφωνο.

Για να εγγραφείτε για έναν αριθμό τηλεφώνου Google Voice χρησιμοποιώντας υπολογιστή, κάντε τα εξής:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail.
 2. Επισκεφτείτε το Google Voice σελίδα σύνδεσης.
 3. Εισαγάγετε την πόλη και την πολιτεία σας στη γραμμή αναζήτησης.
 4. Επιλέξτε έναν αριθμό τηλεφώνου από το αναπτυσσόμενο μενού.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επαλήθευση”.
 6. Εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου για σύνδεση με τον αριθμό σας στο Google Voice.
 7. Επιλέξτε «Αποστολή κωδικού».
 8. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε.
 9. Κάντε ξανά κλικ στο “Επαλήθευση”.
 10. Ολοκληρώστε τη διαδικασία πατώντας το κουμπί “Αξίωση” για να αναλάβετε επίσημα τον έλεγχο του εκχωρημένου αριθμού τηλεφώνου.

Θέλετε να ρυθμίσετε το Google Voice απευθείας στη συσκευή του τηλεφώνου σας; Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κατεβάστε το Εφαρμογή Google Voice από το Play Store.
 2. Εισαγάγετε έναν σταθερό ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό μη VoIP για πρόσβαση στις κλήσεις στο Google Voice.
 3. Εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου για σύνδεση με τον αριθμό σας στο Google Voice.
 4. Πατήστε «Επόμενο».
 5. Πατήστε «Τέλος».

Πώς να ρυθμίσετε το Life360 χρησιμοποιώντας τον αριθμό Google Voice σας

Τώρα που έχετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου, τίποτα δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Life360.

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το smartphone σας:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Life360 από το Play Store ή το App Store.
 2. Πατήστε το κουμπί «Ξεκινήστε».
 3. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που έχετε επιλέξει (ή στον οποίο έχετε εκχωρηθεί) κατά τη ρύθμιση του Google Voice και πατήστε «Συνέχεια».
 4. Δημιουργήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης (τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες με τουλάχιστον ένα γράμμα, έναν αριθμό και έναν ειδικό χαρακτήρα) και πατήστε “Συνέχεια”.
 5. Εισαγάγετε το όνομα και το επώνυμό σας, πατήστε «Συνέχεια».

Από εκεί, μπορείτε είτε να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσκλησης για να συμμετάσχετε στον Κύκλο κάποιου άλλου είτε να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο Κύκλο για την οικογένειά σας.

Και να το έχετε – τις πλήρεις λειτουργίες της εφαρμογής Life360 χωρίς να δώσετε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας αριθμό τηλεφώνου.

Για τι άλλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Voice

Ίσως πιστεύετε ότι η ρύθμιση του Google Voice μόνο για το Life360 είναι πολύ δύσκολη. Αν ναι, έχουμε καλά νέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για πολλούς άλλους σκοπούς, καθιστώντας τη διαδικασία εγκατάστασής της να αξίζει τον κόπο.

Συγκεντρώνοντας τις κλήσεις σας

Χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο Πίνακα Ελέγχου του Google Voice, μπορείτε να συγκεντρώσετε όλους τους αριθμούς τηλεφώνου σας (κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο εργασίας, σταθερό κ.λπ.) σε ένα μέρος. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε με ποιο τηλέφωνο θα απαντάτε σε τυχόν εισερχόμενες κλήσεις, ανάλογα με το ποια επιλογή είναι η πιο βολική. Το ίδιο ισχύει και για τα εισερχόμενα μηνύματα κειμένου.

Ρύθμιση εξατομικευμένης δρομολόγησης

Εάν δεν θέλετε άτομα από την εργασία να σας καλούν στον προσωπικό σας αριθμό ή τα μέλη της οικογένειάς σας να χρησιμοποιούν τον αριθμό εργασίας σας, μπορείτε να βασιστείτε στο Google Voice για να τον ρυθμίσετε. Πως? Λοιπόν, αυτή η υπηρεσία διαθέτει προηγμένες επιλογές δρομολόγησης που σας επιτρέπουν να κατευθύνετε συγκεκριμένες κλήσεις σε συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να κατευθύνετε ανεπιθύμητες κλήσεις απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Απόκτηση πρόσβασης σε προηγμένες επιλογές ελέγχου

Με το Google Voice, καμία κλήση δεν θα σας αιφνιδιάσει ξανά. Αυτή η εύχρηστη υπηρεσία σάς επιτρέπει να λάβετε την κλήση, να δείτε το όνομα του καλούντος (από το βιβλίο διευθύνσεών σας ή από τις πληροφορίες που συλλέγονται από το Google Voice) και, στη συνέχεια, να αποφασίσετε τι να κάνετε με την κλήση. Λάβετε υπόψη ότι ο καλών θα ακούει κουδούνισμα όλη την ώρα. Θα σας παρουσιαστούν τέσσερις επιλογές:

 • Απάντησε στην κλήση
 • Απαντήστε στην κλήση και ηχογραφήστε την
 • Στείλτε την κλήση στον αυτόματο τηλεφωνητή
 • Στείλτε την κλήση στον τηλεφωνητή και ακούστε το μήνυμα ζωντανά

Απόκτηση πρόσβασης σε προηγμένες επιλογές μέσης κλήσης

Εγγραφείτε στο Google Voice και δεν θα χρειαστεί να κλείσετε την τρέχουσα κλήση για να αλλάξετε τηλέφωνα ή να ηχογραφήσετε τη συνομιλία σας. Μπορείτε να κάνετε και τις δύο αυτές ενέργειες με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

FAQ

Χρειάζομαι έναν αριθμό Google Voice εάν το Life360 λέει ότι το τηλέφωνό μου χρησιμοποιείται ήδη;

Αν ψάχνετε για μια σύντομη απάντηση, είναι όχι. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα έναν εικονικό αριθμό εάν δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι διεκδικήστε τον αριθμό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποδείξετε ότι χρησιμοποιείτε τον αριθμό αυτήν τη στιγμή, κάτι που θα τον αποδεσμεύσει από τον προηγούμενο κάτοχο.

Προστατέψτε την ασφάλεια των αγαπημένων σας χωρίς ανησυχία

Με το Google Voice, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εισαγωγή του πραγματικού αριθμού τηλεφώνου σας στο Life360. Χρησιμοποιήστε έναν εικονικό αριθμό και θα προστατεύσετε το απόρρητό σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις απίστευτες λειτουργίες του Life360 και θα εξασφαλίσετε απρόσκοπτη επικοινωνία για όλους τους αριθμούς τηλεφώνου σας.

Χρησιμοποιείτε το Life360; Είχατε κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here