Πώς να τοποθετήσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram (χωρίς περικοπή)

0
95
Πώς να τοποθετήσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram (χωρίς περικοπή)

Το Instagram είναι ο καλύτερος ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών εκεί έξω. Είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, τροχούς και να επικοινωνείτε με άλλους. Το Instagram είναι ένας ιστότοπος με κορυφαία βαθμολογία και σχεδόν όλοι το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Instagram ή επηρεαστής, ίσως γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος υποστηρίζει τη μέγιστη αναλογία διαστάσεων 4:5 σε κατακόρυφες αναρτήσεις. Το Instagram περικόπτει αυτόματα εικόνες που υπερβαίνουν τη μέγιστη αναλογία διαστάσεων.

Το Instagram κάνει αυτή την περικοπή για κάποιους δίκαιους λόγους – Το όριο 4:5 για αναρτήσεις εικόνων εμποδίζει τους χρήστες να δημοσιεύουν τεράστιες αναρτήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να εμποδίσουν ολόκληρη τη ροή. Εφόσον δεν μπορείτε να παρακάμψετε τον περιορισμό, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να προσαρμόσετε την κάθετη εικόνα σας εντός του λόγου διαστάσεων 4:5.

Πώς να καρφιτσώσετε αναρτήσεις Instagram στο προφίλ σας

Βήματα για να τοποθετήσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram (χωρίς περικοπή)

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε τρόπους για να ανεβάσετε μια φωτογραφία πλήρους μεγέθους στο Instagram χωρίς περικοπή, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους δύο καλύτερους και απλούς τρόπους για να χωρέσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram χωρίς περικοπή. Ας τσεκάρουμε.

1) Προσαρμογή ολόκληρης της εικόνας μέσω της εφαρμογής Instagram

Η εφαρμογή Instagram σάς παρέχει την επιλογή να δημοσιεύετε μεγάλες φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instagram για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ταιριάζουν με το παράθυρο προεπισκόπησης ανάρτησης.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί (+) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Δημοσίευση.

πατήστε το κουμπί (+).

3. Τώρα επιλέξτε τη δημοσίευση που θέλετε να μοιραστείτε. Θα βρείτε ένα εικονίδιο Ανάπτυξης στην κάτω αριστερή γωνία του εργαλείου επιλογής ανάρτησης.

Αναπτύξτε το εικονίδιο

4. Πατώντας το εικονίδιο επέκτασης θα προσαρμόσετε τη φωτογραφία σύμφωνα με την αναλογία διαστάσεων 4:5. Η εικόνα θα έχει ένα λευκό ή μαύρο περίγραμμα γύρω της, εάν χρειάζεται.

Λόγος διαστάσεων 4:5

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τη δημοσίευση στη ροή σας στο Instagram. Η πλήρης φωτογραφία θα εμφανιστεί στη ροή σας στο Instagram χωρίς περικοπή.

2) Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών με μη αυτόματο τρόπο για το Instagram

Εδώ θα αλλάξουμε το μέγεθος της φωτογραφίας για το Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών τρίτων για να προσαρμόσετε τη φωτογραφία σας στην αναλογία 4:5. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Χωρίς περικοπή για το Instagram εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

Χωρίς περικοπή για το Instagram

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο Επεξεργασία στην κύρια οθόνη.

Επεξεργασία

3. Τώρα επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε χωρίς περικοπή. Η φωτογραφία θα έχει θολό φόντο. Μόλις επιλεγεί, η εφαρμογή θα μειώσει το μέγεθος της φωτογραφίας για να προσαρμοστεί στην αναλογία διαστάσεων.

μειώστε το μέγεθος της φωτογραφίας

4. Μόλις τελειώσετε, η φωτογραφία σας είναι έτοιμη για κοινή χρήση. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επεξεργασίας της εφαρμογής πριν από την κοινή χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο Φόντο και να επιλέξετε το φόντο της επιλογής σας.

Ιστορικό

5. Αφού κάνετε όλες τις ρυθμίσεις, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

πατήστε το κουμπί Αποθήκευση

Αυτό είναι! Η εικόνα θα αποθηκευτεί στη συλλογή του τηλεφώνου σας χωρίς περικοπή. Τώρα ανοίξτε το Instagram και μοιραστείτε την επεξεργασμένη εικόνα.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο Instagram

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι και ευκολότεροι τρόποι για να χωρέσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές αλλαγής μεγέθους εικόνας για να χωρέσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να μοιραστείτε μια φωτογραφία χωρίς περικοπή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.