Πώς να προωθήσετε κλήσεις στο iPhone με οποιονδήποτε πάροχο

0
13
Πώς να προωθήσετε κλήσεις στο iPhone με οποιονδήποτε πάροχο

Η λειτουργία προώθησης κλήσεων iPhone σάς επιτρέπει να εκτρέψετε τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις σε άλλον αριθμό, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια σημαντική κλήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είστε απασχολημένοι ή όταν η κύρια συσκευή σας είναι εκτός λειτουργίας, είναι ατελής ή εκτός λειτουργίας. Αναρωτιέστε αν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να ρυθμίζετε και να προωθείτε κλήσεις στο iPhone.

Πώς να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone σας

Πριν συζητήσετε πώς να εκτρέψετε τις τηλεφωνικές κλήσεις από ένα iPhone. σε άλλο, σημειώστε ότι η διαδικασία ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή και τον πάροχο. Η υπηρεσία προώθησης κλήσεων iPhone είναι διαθέσιμη μόνο σε δίκτυα GSM, τα οποία περιλαμβάνουν παρόχους όπως η AT&T και η T-Mobile. Δείτε πώς να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → Τηλέφωνο → Πατήστε Προώθηση κλήσεων.

    Μεταβείτε στην Προώθηση κλήσεων από το τηλέφωνο στο iPhone σας

  2. Ενεργοποιήστε την προώθηση κλήσεων.
  3. Επιλέξτε Προώθηση σε και εισαγάγετε τον αριθμό στον οποίο θέλετε το τηλέφωνό σας να μεταφέρει τις κλήσεις σας.
  4. Πατήστε το κουμπί πίσω (<) και η προώθηση κλήσεων είναι ενεργοποιημένη. Ενεργοποιήστε την Προώθηση κλήσεων και επιλέξτε Προώθηση σε και πληκτρολογήστε τον αριθμό

Ορισμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σάς επιτρέπουν επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό τους. Πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες συνθήκες για να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων από τον πίνακα εργαλείων σας εκεί. Επίσης, δεν μπορείτε να μεταφέρετε κλήσεις σε διεθνή αριθμό.

Πώς να προωθήσετε κλήσεις με κωδικούς προώθησης στο iPhone

Εάν η συσκευή σας λαμβάνει υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας μέσω ενός παλαιότερου δικτύου CDMA, όπως η Verizon ή η US Cellular, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από τις ρυθμίσεις του iPhone σας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κωδικούς προώθησης, που ονομάζονται επίσης κωδικοί εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, για να προωθήσετε κλήσεις σε έναν άλλο αριθμό στο iPhone σας.

Ωστόσο, το CDMA κοντεύει να μην υπάρχει. Έτσι, μπορείτε να αναβαθμίσετε την κάρτα SIM στο πιο πρόσφατο δίκτυο 4G/5G για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Ο κωδικός προώθησης διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας:

  • Για χρήστες T-mobile: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό **21* πριν από τον δεκαψήφιο αριθμό σας, ακολουθούμενο από ένα σύμβολο κατακερματισμού. Στη συνέχεια πατήστε Dial. Για να απενεργοποιήσετε την προώθηση, πληκτρολογήστε ##21#.
  • Για χρήστες Sprint: Ενεργοποιήστε την προώθηση κλήσεων χρησιμοποιώντας το *72 ακολουθούμενο από τον αριθμό τηλεφώνου και απενεργοποιήστε το πληκτρολογώντας *720.
  • Για χρήστες της Verizon: Πληκτρολογήστε *72 ακολουθούμενο από τον αριθμό σας και πατήστε Κλήση για να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων. Απενεργοποιήστε το καλώντας το *73.

Υπάρχουν επίσης άλλοι κωδικοί που σας επιτρέπουν να προωθείτε κλήσεις βάσει συγκεκριμένων συνθηκών. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ καμία σημαντική τηλεφωνική κλήση, είτε η κλήση μείνει αναπάντητη, είτε το iPhone σας δεν είναι προσβάσιμο λόγω κακών συνδέσεων δικτύου είτε είστε απασχολημένοι με άλλη τηλεφωνική κλήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αναμονή κλήσης στο iPhone

Εκτός από τη χρήση της προώθησης κλήσεων, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την αναμονή κλήσεων. Αυτή η λειτουργία προωθεί τις κλήσεις στον αυτόματο τηλεφωνητή στο iPhone σας. Για να γινει αυτο,

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Τηλέφωνο.
  2. Πατήστε Αναμονή κλήσης → Εναλλαγή σε κλήση. Αναμονή.

    Χρησιμοποιήστε την αναμονή κλήσεων στο iPhone

Τα τηλέφωνα με διπλή κάρτα SIM επιτρέπουν μόνο την αναμονή κλήσεων για εισερχόμενες κλήσεις στη μία γραμμή, εκτός εάν η άλλη έχει ενεργοποιημένη την κλήση Wi-Fi και έχετε σύνδεση δεδομένων.

Τυλίγοντας…

Η προώθηση κλήσεων διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε άλλη κρίσιμη κλήση μεταφέροντάς την σε άλλο iPhone ή διαθέσιμο αριθμό, είτε είστε απασχολημένοι να μιλάτε αυτήν τη στιγμή, είτε δεν έχετε πρόσβαση είτε μακριά από το τηλέφωνό σας. Σου λειτούργησαν οι κωδικοί; Ενημερώστε μας παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να προσαρμόσετε τις Γρήγορες απαντήσεις για εισερχόμενες κλήσεις στο iOS 17
  • Το iPhone συνεχίζει να απορρίπτει τις κλήσεις; Δοκιμάστε τις Γρήγορες επιδιορθώσεις
  • Το iPhone Voicemail δεν λειτουργεί; Εξηγήθηκαν οι καλύτερες διορθώσεις!

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε περισσότερα.

Προφίλ συγγραφέα


Ραχήλ

Η Rachel λατρεύει οτιδήποτε της Apple — από iPhone, Apple Watches και MacBook. Είναι επίσης ιατρικός συγγραφέας και συγγραφέας φαντασμάτων για διάφορες εκδόσεις.