Πώς να προσθέσετε το HBO Max σε μια τηλεόραση LG

0
93

Η τηλεόρασή σας LG προσφέρει ήδη καθηλωτική θέαση, αλλά τι γίνεται με τη βελτίωση της εμπειρίας; Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να συμπεριλάβετε το HBO Max στη συνδρομή σας. Η υπηρεσία ροής είναι γεμάτη ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με κορυφαία βαθμολογία που δεν θα θέλετε να χάσετε. Αλλά πώς ακριβώς το προσθέτετε στην υπηρεσία σας;

Πώς να προσθέσετε το HBO Max σε μια τηλεόραση LG

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να προσθέσετε το HBO Max στην τηλεόρασή σας LG.

Πώς να προσθέσετε το HBO Max στην τηλεόραση LG

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το HBO Max είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του. Μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασής σας LG. Όλα εξαρτώνται από τη λήψη και την εγκατάσταση της εφαρμογής.

 1. Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας είναι ενεργοποιημένη και έχει σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 2. Πατήστε το πλήκτρο αρχικής οθόνης στο τηλεχειριστήριο.
 3. Μεταβείτε στην ενότητα “LG Content Store”.
 4. Εξερευνήστε το παράθυρο και βρείτε το σύμβολο αναζήτησης στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης.
 5. Πληκτρολογήστε “HBO Max” και επιλέξτε το εικονίδιο της εφαρμογής για να την κατεβάσετε.

Η σκληρή δουλειά έχει γίνει. Το μόνο που χρειάζεται τώρα για να ενεργοποιήσετε το HBO Max στην τηλεόρασή σας LG είναι να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα smartphone ή έναν υπολογιστή για να το κάνετε.

 1. Εισαγάγετε τη διεπαφή HBO Max στην τηλεόρασή σας.
 2. Επιλέξτε το μήνυμα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία.
 3. Πλοηγηθείτε στο αυτόν τον ιστότοπο HBO Max. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.
 4. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και πατήστε το κουμπί “Επόμενο”. Θα πρέπει τώρα να έχετε πλήρη πρόσβαση στην αγαπημένη σας υπηρεσία ροής. Το λογισμικό μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσει ορισμένες ενημερώσεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να διαρκέσει πολύ.

Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το HBO Max στην τηλεόραση LG;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του HBO Max στην τηλεόρασή σας LG. Για παράδειγμα, εάν δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο κατάστημα τηλεοράσεων LG, πιθανότατα σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει την υπηρεσία. Επίσης, η κακή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι η πιο κοινή αιτία σφαλμάτων εγκατάστασης και λήψης. Επομένως, ελέγξτε το Wi-Fi σας πριν την εγκατάσταση.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας. Αυτές οι συσκευές έχουν παρόμοια σχέδια, επομένως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επαναφορά του μοντέλου σας.

 1. Πηγαίνετε στο πίσω μέρος του δρομολογητή σας και βρείτε το καλώδιο που οδηγεί στην υποδοχή.
 2. Αποσυνδέστε το ρούτερ σας.
 3. Περιμένετε τουλάχιστον μισό λεπτό.
 4. Συνδέστε ξανά τον δρομολογητή και προσπαθήστε να κάνετε λήψη του HBO Max στην τηλεόρασή σας LG.

Εάν αυτή η μέθοδος δεν κάνει το κόλπο, μην το πετάξετε ακόμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές άλλες λύσεις, όπως η επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας για να διασφαλίσετε ότι οι διαμορφώσεις σας έχουν εγκατασταθεί σωστά.

 1. Ελέγξτε το πίσω μέρος της τηλεόρασής σας.
 2. Βρείτε το καλώδιο τροφοδοσίας και αποσυνδέστε το από τη συσκευή. Εναλλακτικά, αποσυνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου από τον τοίχο.
 3. Περιμένετε ένα ή δύο λεπτά και επανεκκινήστε τη συσκευή σας. Αυτό θα καθαρίσει την προσωρινή μνήμη του λογισμικού σας και θα επαναφέρει τη σύνδεση με τον δρομολογητή σας. Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το HBO Max χωρίς προβλήματα.

Η επαναφορά συσκευών, είτε πρόκειται για τον δρομολογητή σας είτε για την τηλεόραση LG, είναι ο απλούστερος αλλά και ο πιο αξιόπιστος τρόπος επίλυσης προβλημάτων εγκατάστασης του HBO Max. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να σκάψετε λίγο βαθύτερα για να βρείτε τη σωστή λύση. Ένα από τα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις της χώρας ή της περιοχής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ανεπαρκείς ρυθμίσεις μπορεί να εμποδίσουν το κατάστημα τηλεοράσεων LG να εμφανίζει το HBO Max. Η πλατφόρμα πιστεύει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας, αλλά η λύση είναι αρκετά απλή.

 1. Πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης LG.
 2. Μεταβείτε στο μενού “Όλες οι ρυθμίσεις”.
 3. Μεταβείτε στο “Γενικά” και στη συνέχεια στο “Τοποθεσία”.
 4. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις χώρας” και ελέγξτε εάν η χώρα σας είναι μία από αυτές 61 χώρες που υποστηρίζουν το HBO Max.
 5. Εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις και δείτε εάν αυτό λύνει το πρόβλημα.

Η ενημέρωση του λογισμικού της τηλεόρασης LG είναι μια άλλη πιθανή απάντηση στα προβλήματά σας στο HBO Max. Με άλλα λόγια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού σας για να αποτρέψετε προβλήματα συμβατότητας. Οι περισσότερες συσκευές ενημερώνουν αυτόματα το υλικολογισμικό τους, αλλά μια κακή σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να απενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία. Εάν συμβαίνει αυτό, μια μη αυτόματη ενημέρωση είναι η μόνη σας επιλογή.

 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση και βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 2. Πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων στο τηλεχειριστήριο που αντιπροσωπεύεται από ένα σύμβολο με το γρανάζι. Θα πρέπει τώρα να δείτε το παράθυρο “Ρυθμίσεις” στη διεπαφή σας.
 3. Μεταβείτε στο μενού “Γενικά” και επιλέξτε “Έλεγχος ενημέρωσης”.
 4. Πατήστε «Ενημέρωση στο πιο πρόσφατο λογισμικό» και περιμένετε να πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας LG.
 5. Ενώ είστε σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή “Αυτόματη ενημέρωση” είναι πράσινη για να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Τώρα ας δούμε την τελική λύση – χρησιμοποιώντας ένα VPN. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή εάν το HBO Max αποκλείσει την πρόσβαση στην τηλεόρασή σας LG, ακόμη και μετά την προσαρμογή των ρυθμίσεων χώρας. Διαφορετικά, η χρήση ενός VPN είναι μια καλή ιδέα εάν θέλετε να αποτρέψετε τα αδιάκριτα μάτια από το να αποκτήσουν τις πληροφορίες σας, όπως τη διεύθυνση IP σας.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN απευθείας στην τηλεόρασή σας LG. Αυτό συμβαίνει επειδή το λογισμικό ενδέχεται να είναι ασύμβατο με την τεχνολογία VPN. Ευτυχώς, μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας.

 • Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε “192.168.1.1”, που είναι η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP των περισσότερων δρομολογητών. Ελέγξτε ξανά εάν ο δρομολογητής σας χρησιμοποιεί και αυτή τη διεύθυνση.
 • Πατήστε «Enter» και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.
 • Βρείτε την οθόνη ρυθμίσεων όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN. Συνήθως βρίσκεται στη “Σύνθετη ρύθμιση”. Η διατύπωση ποικίλλει ανάλογα με το λογισμικό σας.
 • Ενεργοποιήστε το VPN σας και δηλώστε εάν θέλετε μια δυναμική ή στατική διεύθυνση. Εάν επιλέξετε το πρώτο, θα χρειαστεί να εγγραφείτε σε έναν πάροχο DDNS.
 • Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα VPN στον υπολογιστή ή το smartphone σας.
 • Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” των Windows και στη συνέχεια στο “Δίκτυο και Διαδίκτυο”.
 • Πατήστε «Αλλαγή επιλογών προσαρμογέα» και μετονομάστε τη σύνδεσή σας VPN.
 • Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο VPN για να συνδεθείτε και είστε έτοιμοι.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μπορώ να παρακολουθήσω στο HBO Max;

Μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορείτε να μεταδώσετε στο HBO Max περιλαμβάνουν Inception, Draft Day, Heritary, The Goonies, Last Week Tonight with John Oliver, The Staircase, The White Lotus, Succession και The Last of Us.

Μπορώ να παρακολουθήσω το Netflix στην τηλεόραση LG;

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο HBO Max ή απλά θέλετε να συμπληρώσετε την εμπειρία προβολής σας, η λήψη του Netflix είναι λογική. Χρειάζονται μόνο μερικά πατήματα για να προσθέσετε αυτήν την υπηρεσία ροής στην τηλεόρασή σας LG:

1. Συνδέστε την τηλεόραση LG στο διαδίκτυο και πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης.

2. Επισκεφθείτε το Κατάστημα LG.

3. Πληκτρολογήστε “Netflix” και επιλέξτε Netflix από τη λίστα.

4. Περιμένετε μέχρι το σύστημα να πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στην τηλεόρασή σας.

5. Χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο Netflix για πρόσβαση στην υπηρεσία. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε με τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Ρυθμίστε έναν καθαρό οικιακό κινηματογράφο

Η προσθήκη HBO Max στην τηλεόρασή σας LG είναι εύκολη, εάν δεν έχετε περιορισμούς χώρας ή προβλήματα σύνδεσης. Ακόμα κι έτσι, η υπέρβαση αυτών των εμποδίων απαιτεί γενικά μόνο μερικά κλικ ή πατήματα.

Πόσο καιρό σας πήρε για να προσθέσετε το HBO Max στην τηλεόρασή σας LG; Αντιμετωπίσατε κάποιο λάθος στην πορεία; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here