Πώς να παρακάμψετε την ανίχνευση ρίζας εφαρμογών στο Android

0
93
Πώς να παρακάμψετε την ανίχνευση ρίζας εφαρμογών στο Android

Δείτε πώς μπορείτε να παρακάμψετε τον εντοπισμό ρίζας εφαρμογών στο Android!

Πώς να παρακάμψετε την ανίχνευση ρίζας εφαρμογών στο Android

Το rooting Android έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αν μιλάμε για τα μειονεκτήματα, το μεγαλύτερο είναι η αδυναμία εκτέλεσης επίσημων εφαρμογών.

Υπάρχουν ορισμένοι τύποι εφαρμογών που είναι διαθέσιμοι στο Google Play Store που προορίζονταν να εκτελούνται σε συσκευές που δεν έχουν ρίζες, όπως τραπεζικές και χρηματοοικονομικές εφαρμογές. Χωρίς να ξεριζώσετε τη συσκευή σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

Επομένως, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε δύο καλύτερες μεθόδους για να παρακάμψετε τον εντοπισμό ρίζας στο Android.

Μέθοδοι παράκαμψης της ανίχνευσης ρίζας εφαρμογών στο Android

Και οι δύο μέθοδοι που δίνονται παρακάτω λειτουργούν σε μια συσκευή με root. Οι μέθοδοι ήταν αρκετά εύκολες, αλλά πρέπει να τις ακολουθήσετε βήμα προς βήμα για να αποφύγετε οποιοδήποτε σφάλμα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Χρήση του RootCloak

Το RootCloak είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την απόκρυψη της κατάστασης root του smartphone Android. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε το RootClock, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Xposed. Απλώς ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

Βήμα 1. Στη συσκευή Android με ρίζες, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed, και αυτή είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τον Οδηγό μας για την εγκατάσταση του Xposed Installer στο Android.

  Παράκαμψη της ανίχνευσης ρίζας εφαρμογών στο Android

Βήμα 2. Τώρα αφού έχετε Xposed framework στο Android σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το Xposed module RootCloak.

Βήμα 3. Τώρα εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε αυτήν την εφαρμογή στο πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed.

Πώς να παρακάμψετε την ανίχνευση ρίζας εφαρμογών στο Android

Βήμα 4. Μόλις ενεργοποιηθεί, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android.

Βήμα 5. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Rootclock στη συσκευή σας και μεταβείτε στις ρυθμίσεις RootClock.

Βήμα 6. Τώρα πατήστε στο κουμπί Προσθαφαίρεση εφαρμογών και μετά στο κουμπί «+». Επιλέξτε την εφαρμογή της οποίας η κατάσταση root θέλετε να αποκρύψετε.

Πώς να παρακάμψετε την ανίχνευση ρίζας εφαρμογών στο Android

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να παρακάμψετε τον εντοπισμό ρίζας εφαρμογών στο Android μέσω του RootCloak.

2. Χρήση Magisk Manager

Λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να έχετε στη ριζωμένη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή προσφέρει λειτουργίες παρόμοιες με το SuperSU. Ωστόσο, παρέχει ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες, όπως απόκρυψη της κατάστασης root από την εφαρμογή που εγκαθιστάτε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, σε μία από τις ριζικές συσκευές σας, κάντε λήψη Magisk Manager. Φροντίστε να θυμάστε τη θέση όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο.

Βήμα 2. Μετά τη λήψη, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις Άγνωστες πηγές στο Android σας. Για αυτό, πρέπει να περιηγηθείτε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Άγνωστες πηγές και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσετε.

Βήμα 3. Τώρα περιηγηθείτε στη θέση όπου έχετε αποθηκεύσει το Magisk Manager στο Android σας και, στη συνέχεια, ανοίξτε το και εγκαταστήστε το κανονικά.

Χρήση Magisk Manager

Βήμα 4. Ανοίξτε την εφαρμογή και εάν χρησιμοποιείτε SuperSU, τότε πρέπει να χορηγήσετε άδεια. Από την κύρια διεπαφή, πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Εγκατάσταση» και να περιμένετε να εγκατασταθεί.

Χρήση Magisk Manager

Βήμα 3. Τώρα πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Εντοπισμός» και να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι η εφαρμογή να αναγνωρίσει την εικόνα εκκίνησης μαζί με την τοποθεσία. Τέλος, πατήστε το κουμπί «Λήψη & Εγκατάσταση» που βλέπετε στην ίδια σελίδα.

Χρήση Magisk Manager

Βήμα 4. Στο επόμενο βήμα, πρέπει να επιλέξετε «Magisk Hide» από το μενού στη δεξιά πλευρά και, στη συνέχεια, να επιλέξετε την εφαρμογή από την οποία θέλετε να αποκρύψετε τη ρίζα.

Χρήση Magisk Manager

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Magisk Manager στο Android σας για να παρακάμψετε την πρόσβαση root στις εφαρμογές.

Έτσι, τα παραπάνω αφορούν το πώς να παρακάμψετε τον εντοπισμό ρίζας εφαρμογών στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο για την απόκρυψη της κατάστασης root των εφαρμογών, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.