Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο WhatsApp για iPhone

0
112
Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο WhatsApp για iPhone

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο WhatsApp. Ίσως θέλετε να δώσετε σε κάποιον τη διεύθυνσή σας ή θέλετε η οικογένειά σας να αισθάνεται ασφαλής κοινοποιώντας την τοποθεσία σας όταν λείπετε από το σπίτι σας.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, εάν έχετε iPhone, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τα στοιχεία της τοποθεσίας σας με οποιεσδήποτε επαφές στο WhatsApp. Η Κοινή χρήση τοποθεσίας στο WhatsApp δεν είναι κάτι καινούργιο, η WhatsApp παρουσίασε τη λειτουργία στους χρήστες Android και iOS πολύ πριν το 2017, αλλά δεν έλαβε πολλούς επαίνους.

Βήματα για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο WhatsApp για iPhone

Η κοινή χρήση τοποθεσίας στο WhatsApp είναι μια χρήσιμη λειτουργία και μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις. Και είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε τα στοιχεία της τρέχουσας τοποθεσίας σας με οποιονδήποτε άλλο χρήστη στο WhatsApp για iPhone. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο κοινής χρήσης τοποθεσίας στο WhatsApp για iOS. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να μοιραστείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας.

2. Στη σελίδα συνομιλίας, πατήστε στο εικονίδιο + στην κάτω αριστερή γωνία.

πατήστε στο εικονίδιο +

3. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στην Τοποθεσία.

πατήστε στην Τοποθεσία

4. Στην οθόνη Αποστολή τοποθεσίας, πατήστε την επιλογή Αποστολή της τρέχουσας τοποθεσίας σας.

Στείλτε την τρέχουσα τοποθεσία σας

5. Η τρέχουσα τοποθεσία σας θα σταλεί στη συνομιλία σας στο WhatsApp.

θα σταλεί η τρέχουσα τοποθεσία

Αυτό είναι! Αυτά είναι εύκολα βήματα για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο WhatsApp για iPhone. Το WhatsApp σάς επιτρέπει επίσης να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας. Η λειτουργία λέει στο άλλο άτομο στο WhatsApp ακριβώς πού βρίσκεστε σε περιαγωγή ή που ταξιδεύετε. Η τοποθεσία σας ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο καθώς αλλάζετε τη θέση σας στη ζωντανή κοινή χρήση τοποθεσίας.

Άλλοι τρόποι κοινής χρήσης τοποθεσίας στο iPhone

Το WhatsApp δεν είναι η μόνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας. Πολλές εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας τρίτων είναι διαθέσιμες στο Apple App Store που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες.

Σε σύγκριση με την κοινή χρήση τοποθεσίας του WhatsApp, οι εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας τρίτων σάς παρέχουν περισσότερες δυνατότητες. Μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας για το iPhone περιλαμβάνουν το Glympse, το FineMe και άλλα.

Πρέπει να εξερευνήσετε τον κατάλογο εφαρμογών κοινής χρήσης τοποθεσίας στο Apple App Store για να βρείτε την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο κοινής χρήσης τοποθεσίας στο WhatsApp για iPhone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να μοιραστείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους κοινής χρήσης τοποθεσίας στο iPhone, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.