Πώς να κρύψετε τις ντροπιαστικές φωτογραφίες σας από το WhatsApp

0
27
Πώς να κρύψετε τις ντροπιαστικές φωτογραφίες σας από το WhatsApp
© nextpit

Αν και το WhatsApp είναι μια βολική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, μερικές φορές δεν θέλετε οι εικόνες που λαμβάνετε από ορισμένους χρήστες να καταλήγουν στη συλλογή του τηλεφώνου σας. Το WhatsApp προσφέρει τώρα μια δυνατότητα που θα σας επιτρέπει να ελέγχετε εάν οι φωτογραφίες από το WhatsApp θα καταλήγουν ή όχι στα άλμπουμ σας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να το ενεργοποιήσετε.

  • Οι απόλυτες συμβουλές και κόλπα WhatsApp για Android
  • Πρόσφατα προστέθηκαν λειτουργίες του WhatsApp, μπορείτε να ελέγξετε τι πρέπει να κάνετε

Σου στέλνουν οι φίλοι σου χαζά μιμίδια και ντροπιαστικές φωτογραφίες που δείχνουν να χορεύεις μεθυσμένος σε πάρτι; Ίσως θα ήταν καλύτερα να κρύψεις αυτές τις φωτογραφίες. Αυτή η νέα δυνατότητα σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε πολυμέσα από συγκεκριμένες συνομιλίες και να μην εμφανίζονται στα άλμπουμ της συλλογής του τηλεφώνου σας.

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να το κάνετε αυτό για κάθε συνομιλία ταυτόχρονα, επομένως πρέπει να ενεργοποιήσετε μη αυτόματα τη δυνατότητα για κάθε συνομιλία στην οποία θέλετε να ισχύει. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η λειτουργία λειτουργεί μόνο για πολυμέσα που έχετε λάβει πρόσφατα και δεν θα ισχύει αναδρομικά για φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ήδη μπει στη συλλογή σας.

Πώς να κρύψετε τις ντροπιαστικές φωτογραφίες σας από το WhatsApp

  • Ανοίξτε το WhatsApp.
  • Πατήστε στη συνομιλία για την οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία
  • Πατήστε στο Media Visibility
  • Επιλέξτε Προεπιλογή (Ναι), Ναι ή Όχι
  • Πατήστε OK για επιβεβαίωση
Απόκρυψη φωτογραφιών whatsapp

Χρήσιμο για ορισμένες συνομιλίες, αλλά όχι για όλες. / © NextPit

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην beta έκδοση του WhatsApp προς το παρόν και θα έρθει μόνο στην κανονική έκδοση αργότερα. Μπορείτε να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση beta της εφαρμογής Android από το Play Store εδώ.

Σας φαίνεται χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια!