Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Snapchat στο iPhone

0
24
Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Snapchat στο iPhone

Είστε εκνευρισμένοι με τις συχνές ειδοποιήσεις από κάποιον στο Snapchat; Μπορεί να σκεφτείτε να τους αποκλείσετε ή να τους αφαιρέσετε φίλους. Αλλά το Snapchat προσφέρει μια πιο ήπια επιλογή για να απαλλαγείτε από τις ειδοποιήσεις σβήνοντάς τις. Επίσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Ιστορίες τους, ώστε να μην μπορείτε να τις βλέπετε στην κορυφή της ροής σας. Ας μάθουμε πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Snapchat στο iPhone σας.

Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Snapchat

  1. Ανοίξτε το Snapchat στο iPhone σας → Πατήστε το εικονίδιο Chat.
  2. Πατήστε παρατεταμένα το όνομα του φίλου που θέλετε να κάνετε σίγαση.

Τώρα, από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε τη σίγαση κλήσεων/μηνυμάτων, ιστοριών ή τοποθεσιών. Τα βήματα και για τα τρία αναφέρονται παρακάτω.

Επιλογή 1: Απενεργοποίηση μηνυμάτων και ειδοποιήσεων κλήσεων στο Snapchat

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις συνομιλίας → Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων μηνυμάτων.

    πατήστε ρυθμίσεις συνομιλίας, απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων στο snapchat

Η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων μηνυμάτων θα θέσει σε σίγαση τις κλήσεις τους. Έτσι, όταν ανοίξετε τη συνομιλία τους, θα βρείτε τα μηνύματά τους και τις αναπάντητες κλήσεις τους.

Εάν θέλετε να αποφύγετε εντελώς την παρακολούθηση των Ιστοριών Snapchat οποιουδήποτε συγκεκριμένου φίλου, μπορείτε να τους κάνετε σίγαση.

Επιλογή 2: Σίγασε τις ιστορίες κάποιου στο Snapchat

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις ιστορίας και απενεργοποιήστε τις Ειδοποιήσεις ιστορίας στο iPhone σας.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Σίγαση ιστορίας → Πατήστε Σίγαση.

    πατήστε ρυθμίσεις ιστορίας, απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις ιστορίας, ενεργοποιήστε τη σίγαση ιστορίας, πατήστε σίγαση στο snapchat

Η εκτέλεση αυτής της ενέργειας θα αφαιρέσει τις ενημερώσεις του φίλου από τη λίστα ιστοριών. Επομένως, εκτός και αν καταργήσετε τη σίγαση με μη αυτόματο τρόπο, δεν θα μπορείτε να δείτε τις ιστορίες τους στο Snapchat.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να κάνετε σίγαση τοποθεσιών Snap Map για να αποφύγετε να δείτε την τοποθεσία κάποιου.

Επιλογή 3: Σίγαση της τοποθεσίας ενός φίλου στο Snapchat

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις τοποθεσίας.
  2. Ενεργοποιήστε την επιλογή Σίγαση τοποθεσίας → Πατήστε Εντάξει.

    Σίγαση των ρυθμίσεων τοποθεσίας στο Snapchat

  3. Επιβεβαιώστε επιλέγοντας Τέλος.

Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση του φίλου ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Τι συμβαίνει αφού κάνετε σίγαση κάποιου στο Snapchat στο iPhone σας;

Η σίγαση κάποιου δεν θα τον αφαιρέσει από τη λίστα φίλων σας. Και μην ανησυχείτε. Το Snapchat δεν θα τους ενημερώσει σχετικά.

Μπορεί να το μπερδέψετε με τη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Αλλά και τα δύο είναι διαφορετικά. Ας ανακαλύψουμε!

Διαφορά μεταξύ Σίγασης και Μην ενοχλείτε στο Snapchat

Η λειτουργία Μην ενοχλείτε του Snapchat απενεργοποιεί όλες τις ειδοποιήσεις από έναν συγκεκριμένο φίλο ή ομάδα. Αλλά οι Ιστορίες τους θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στη ροή σας, σε αντίθεση με τη Σίγαση. Από την άλλη πλευρά, όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον, θα μετακινηθούν οι Ιστορίες αυτού του φίλου στο κάτω μέρος της λίστας ιστοριών. Επίσης, η ενότητα Ιστορία πάνω από τη ροή σας δεν θα εμφανίζει τη δική τους.

Το αντίστροφο όμως δεν ισχύει. Αυτοί οι φίλοι μπορούν να δουν τις Ιστορίες σας και να σας στείλουν μηνύματα ως συνήθως. Το μόνο κοινό νήμα είναι ότι δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μηνυμάτων και στις δύο λειτουργίες.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί κάποιος να ξέρει αν τους κάνω σίγαση στο Snapchat;

Όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Snapchat, δεν ειδοποιείται. Ωστόσο, αν παρατηρήσουν ότι δεν παρακολουθείτε πλέον τις ιστορίες τους, μπορεί να το εκτιμήσουν.

Μπορείτε να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Snapchat χωρίς να τον αποκλείσετε;

Ναι, δεν χρειάζεται να τους αποκλείσετε ή να τους αφαιρέσετε φίλους. Αντίθετα, απλώς απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις και την ιστορία.

Αυτά, λοιπόν, για σήμερα, Snapchatters!

Η λειτουργία Σίγαση είναι ιδανική εάν βομβαρδίζεστε με ειδοποιήσεις ή δεν θέλετε να παρακολουθείτε ιστορίες ή μηνύματα κάποιου. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία σας στο Snapchat χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές, απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις. Καλό χτύπημα!

Εξερευνήστε περισσότερα…

  • Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από την ομάδα Snapchat σε iPhone και iPad
  • 3 γρήγοροι τρόποι για να μάθετε αν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat
  • Πώς να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις Snapchat που δεν λειτουργούν στο iPhone

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.