Πώς να κάνετε μια φόρμα Google δημόσια και ανοιχτή σε Everone

0
23

Οι Φόρμες Google είναι ένας γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε φόρμες συμπλήρωσης που μπορείτε στη συνέχεια να στείλετε σε οποιονδήποτε για να συμπληρώσει. Το κοινό σας δεν χρειάζεται επίσης να συνδεθεί στο Google, καθιστώντας το έναν βολικό τρόπο συλλογής δεδομένων. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Εάν θέλετε να συλλέξετε δεδομένα χωρίς απαίτηση σύνδεσης, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε τη φόρμα δημόσια.

Πώς να κάνετε μια φόρμα Google δημόσια και ανοιχτή σε Everone

Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς πάει η διαδικασία, μην ψάξετε περαιτέρω. Παρακάτω, θα βρείτε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που απαιτούνται για τη δημοσιοποίηση των φορμών και τον τρόπο κοινής χρήσης τους. Διαβάστε μέχρι το τέλος για λεπτομέρειες.

Φόρμες Google: Πώς να το κάνετε δημόσια

Όλες οι νέες Φόρμες Google απαιτούν από τους παραλήπτες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους Google. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι σήμερα έχουν λογαριασμούς, δεν είναι τόσο βολικό και οι άνθρωποι μπορεί να διστάζουν να απαντήσουν. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος συλλογής δεδομένων είναι να δημοσιοποιήσετε τη φόρμα.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε δημόσια μια Φόρμα Google:

 1. μεταβείτε στο Φόρμες Google δικτυακός τόπος.
 2. Δημιουργήστε μια νέα φόρμα ή χρησιμοποιήστε μια υπάρχουσα.
 3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.
 4. Καταργήστε την επιλογή Απαιτείται σύνδεση.

Με αυτόν τον τρόπο, η Φόρμα Google είναι πλέον δημόσια. Οποιοσδήποτε λαμβάνει τη φόρμα μπορεί στη συνέχεια να τη συμπληρώσει χωρίς να χρησιμοποιήσει λογαριασμό Google.

Κοινή χρήση φορμών Google

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μοιραστείτε τη Φόρμα Google με τους προβλεπόμενους παραλήπτες ή κοινό. Συμπεριλαμβάνοντάς το σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ενσωματώνοντάς το ως μέρος ενός ιστότοπου, η Google κάνει τη διαδικασία απλή.

Η πρώτη μέθοδος είναι η αποστολή του μέσω email.

 1. Ανοίξτε τη Φόρμα Google.
 2. Κάντε κλικ στο Αποστολή στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Επιλέξτε το εικονίδιο email από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται.
 4. Προσθέστε όλους τους παραλήπτες.
 5. Συμπεριλάβετε θέμα και μήνυμα.
 6. Κάντε κλικ στο «Αποστολή» για να απελευθερώσετε τη φόρμα.

Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιμένετε να το ολοκληρώσουν όλοι. Μπορεί να προσεγγίσετε λιγότερα άτομα χρησιμοποιώντας διευθύνσεις email, αλλά αυτή είναι η πρόθεση ορισμένων χρηστών.

Υπάρχει ένας ακόμα πιο εύκολος τρόπος να μοιραστείτε τη φόρμα σας με τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL αφού κάνετε δημόσια τη Φόρμα Google.

 1. Μεταβείτε στη Φόρμα Google.
 2. Επιλέξτε Αποστολή και περιμένετε να εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο.
 3. Κάντε κλικ στη μεσαία επιλογή δίπλα στο Send Via.
 4. Θα έχετε τώρα μια διεύθυνση URL κάτω από την επικεφαλίδα Σύνδεσμος.
 5. Κάντε κλικ στην Αντιγραφή ή επισημάνετε τη διεύθυνση URL.
 6. Επικολλήστε το όπως χρειάζεται και περιμένετε να συμπληρώσουν όλοι τις φόρμες.

Συνήθως, η διεύθυνση URL είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να μην είναι κατάλληλη για τους σκοπούς σας. Για παράδειγμα, ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter έχουν όριο χαρακτήρων. Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε την επιλογή “Συντόμευση διεύθυνσης URL”.

Συντομεύοντας τη διεύθυνση URL, μπορείτε να την χωρέσετε σε ένα μόνο tweet. Μπορεί επίσης να φαίνεται λιγότερο ακατάστατο εάν σκοπεύετε να το επικολλήσετε σε μια ανάρτηση ή διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, μπορεί να έχετε δει πώς ορισμένοι ιστότοποι έχουν ενσωματωμένη μια φόρμα Google. Χάρη σε κάποιο κώδικα HTML, είναι δυνατό, αλλά μην ανησυχείτε για πολύπλοκα βήματα. Δεν χρειάζεστε γνώσεις κωδικοποίησης για να τις εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας.

 1. Μεταβείτε στη Φόρμα Google σας.
 2. Κάντε κλικ στο Αποστολή.
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα <>.
 4. Προσαρμόστε το ύψος της φόρμας εάν χρειάζεται.
 5. Στην ενότητα Ενσωμάτωση HTML, αντιγράψτε τον σύνδεσμο.
 6. Μεταβείτε στον ιστότοπό σας και ενσωματώστε τον κάπου κατάλληλο.

Αυτές οι φόρμες βοηθούν στη συλλογή δεδομένων παθητικά, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα αφήσετε εκεί και να περιμένετε να τα γεμίσουν οι επισκέπτες.

Δοκιμή της φόρμας

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη Φόρμα Google και να δείτε εάν είναι πραγματικά δημόσια. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ανοίξετε ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης που δεν έχει ενεργοποιημένη τη σύνδεση Google. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επισκεφτείτε τη φόρμα.

Εάν μπορείτε να το συμπληρώσετε, αυτό είναι σημάδι επιτυχίας. Η αδυναμία πρόσβασης στη φόρμα μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε ξανά ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα Google ανώνυμα;

Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει εάν ο συντάκτης της φόρμας απενεργοποιήσει την επιλογή που επιβάλλει τις συνδέσεις. Οι περισσότεροι χρήστες δεν απαιτούν από τους συμμετέχοντες να το κάνουν αυτό, καθώς θα ενοχλούσε μερικούς ανθρώπους. Υπάρχει μια επιλογή συλλογής διευθύνσεων email, αλλά οι συγγραφείς μπορούν επίσης να την αποεπιλέξουν για να εξασφαλίσουν πλήρη ανωνυμία.

Για να το δουν όλοι

Ευτυχώς, το να κάνετε μια Φόρμα Google προσβάσιμη στο κοινό απαιτεί μόνο μερικά κλικ και λίγα λεπτά από την ημέρα σας. Εφόσον η φόρμα είναι διαθέσιμη και οι χρήστες λαμβάνουν τον σύνδεσμο, μπορούν να τον συμπληρώσουν. Μπορείτε ακόμη και να συνεργαστείτε με άλλους για να επεξεργαστείτε το τέλειο ερωτηματολόγιο.

Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις μεθόδους στο παρελθόν; Πόσες φόρμες έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here