Πώς να κάνετε επισκευή στο Minecraft

0
38

Η συγκίνηση του να φτιάχνεις τα εργαλεία και τα όπλα σου στο Minecraft είναι απαράμιλλη. Αλλά αυτά τα αντικείμενα έχουν περιορισμένη αντοχή. Ευτυχώς, το Minecraft σάς παρέχει έναν τρόπο να επαναφέρετε μερικά από αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιώντας τη γοητεία Mending. Σε αντίθεση με άλλα μαγικά που μπορούν να δημιουργηθούν με το μαγευτικό τραπέζι στο Minecraft, θα πρέπει να αναζητήσετε το Mending in the wild. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την απόκτηση.

Εάν προσγειωθείτε σε αυτήν τη σελίδα, έχετε μια ιδέα για το πόσο πολύτιμο είναι το Mending στο Minecraft και ψάχνετε τρόπους για να αποκτήσετε αυτή τη γοητεία και να την αξιοποιήσετε. Αυτό το άρθρο θα αναφέρει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να αποκτήσετε το Mending στο Minecraft.

Πώς να βρείτε τη διόρθωση

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε βιβλία γοητείας Mending. Μπορείτε είτε να κάνετε συναλλαγές με έναν βιβλιοθηκονόμο, να ψάξετε σε λεηλατημένα σεντούκια, να ψαρέψετε ή να πραγματοποιήσετε επιδρομές λεηλασιών για να αποκτήσετε το Mending. Μπορείτε να βρείτε κάθε επιλογή που περιγράφεται λεπτομερώς στην παρακάτω ενότητα.

Συναλλαγές με βιβλιοθηκάριο

Οι συναλλαγές με έναν βιβλιοθηκονόμο είναι μια από τις πιο συνιστώμενες μεθόδους απλώς και μόνο επειδή μπορείτε να το κάνετε αν δεν μπορείτε να το εξασφαλίσετε στο χωριό. Θα χρειαστείτε ένα αναλόγιο για να αναθέσετε σε έναν χωρικό τη δουλειά του βιβλιοθηκονόμου. Εάν δεν δημιουργήθηκαν αυτόματα αναλόγια στο χωριό, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα σαν αυτό:

  1. Πάρτε 3 ξύλινες πλάκες και γεμίστε την επάνω γραμμή του τραπεζιού χειροτεχνίας.
  2. Τοποθετήστε ένα ράφι στη μεσαία υποδοχή της μεσαίας σειράς.
  3. Τοποθετήστε μια τελική πλάκα Wood στη μεσαία σχισμή της τελευταίας γραμμής, ακριβώς κάτω από το ράφι.
  4. Πάρτε το νέο σας αναλόγιο και προσθέστε το στο απόθεμά σας.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βιβλιοθηκάριο για να βρει το Mending:

  1. Βρείτε και παγιδέψτε έναν χωρικό χωρίς επάγγελμα μέσα σε ένα δωμάτιο.
  2. Αφήστε κάτω το αναλόγιο και περιμένετε να αλληλεπιδράσει ο χωρικός μαζί του. Ο χωρικός θα ασχοληθεί με το επάγγελμα του βιβλιοθηκονόμου.
  3. Συναλλάσσεστε με τον βιβλιοθηκονόμο για να αποκτήσετε βιβλία γοητείας.
  4. Εάν ο χωρικός δεν έχει το βιβλίο γοητείας Mending, σπάστε το αναλόγιο μπροστά του και αντικαταστήστε το για να αλλάξετε αυτό που προσφέρει ο χωρικός της βιβλιοθήκης.

Εάν λάβετε το βιβλίο γοητείας Mending από τον χωρικό βιβλιοθηκονόμο, κλειδώστε τον χωρικό στο επάγγελμα του βιβλιοθηκονόμου ανταλλάσσοντας μαζί του Σμαράγδια με αντάλλαγμα χαρτί.

Μπορείτε επίσης να μειώσετε το κόστος συναλλαγών με τον βιβλιοθηκονόμο μετατρέποντας τον χωρικό σε ζόμπι και στη συνέχεια θεραπεύοντάς τον. Αυτό θα μειώσει το κόστος κάθε συναλλαγής σε ένα Emerald. Κάθε βιβλίο γοητείας του Mending συνήθως διαπραγματεύεται με 10 Σμαράγδια ή έως και 38. Η συναλλαγή μπορεί επίσης να μειωθεί εάν ο χωρικός τυχαίνει να έχει σωθεί από μια επιδρομή πρόσφατα.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε το βιβλίο γοητείας στο χωριό είναι να παγιδεύσετε μωρά χωριανούς σε ένα δωμάτιο ή ένα σπίτι γεμάτο αναλόγια. Επίσης, κρατήστε τα μάτια σας μακριά για τους χωρικούς με πράσινα ρούχα. Το να τα κρατάς σε ένα δωμάτιο με αναλόγιο είναι χάσιμο χρόνου γιατί δεν δέχονται ποτέ να δουλέψουν.

Αναζήτηση για λεηλατημένα και θησαυρά σεντούκια

Οι πιθανότητες να βρείτε τα βιβλία του Μέντινγκ με τη χρήση αυτής της μεθόδου είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις συναλλαγές με βιβλιοθηκάριο. Αλλά, μπορεί να αξίζει τον κόπο αν δεν έχεις τύχη με τους χωριανούς.

Μπορείτε να βρείτε το Mending σε διαφορετικές δομές στο Minecraft. Σεντούκια που μπορεί να περιέχουν αυτή τη συγκεκριμένη γοητεία μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω:

  • Ναοί
  • Ναρκοπέδιλα
  • Φυλάκια ληστών
  • Προπύργια
  • Υποβρύχια ερείπια
  • Τέλος μπουντρούμι

Το Woodland Mansion είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για το υψηλό ποσοστό αναπαράστασης των σεντούκια θησαυρών του.

Οι αρχαίες πόλεις είναι επίσης υπέροχα μέρη για να κυνηγήσετε σεντούκια που μπορεί να περιέχουν το βιβλίο του Μέντινγκ. Με 39,5% πιθανότητα να αποκτήσετε ένα βιβλίο, αυτή είναι μια από τις καλύτερες πιθανότητες που έχετε με σεντούκια θησαυρών. Αλλά η εύρεση τους μπορεί να είναι δύσκολη. Βεβαιωθείτε ότι το απόθεμά σας είναι καλά εφοδιασμένο με μαλλί προτού εισέλθετε σε οποιαδήποτε Αρχαία πόλη. Θα εξασφαλίσει ότι δεν θα καλέσετε κατά λάθος έναν φύλακα.

Αλιεία

Είναι σπάνιο να βρείτε το Mending χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Έχετε 0,8% πιθανότητα να αποκτήσετε μια γοητεία με αυτόν τον τρόπο. Η πιθανότητα μειώνεται ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για τη γοητεία του Μέντινγκ. Αλλά μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε το εξάρτημα του Μέντινγκ, συνδέοντας το μαγικό Τύχη της Θάλασσας στον ψαράδικό σας. Λάβετε υπόψη ότι η καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο είναι κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Επιδρομές λεηλασίας

Θα πρέπει να σκοτώσετε όχλους σε αυτές τις επιδρομές. Θα ρίξουν το βιβλίο γοητείας μόλις σκοτωθούν. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για την έκδοση Bedrock και όχι για την έκδοση Java.

Κανόνες επιδιόρθωσης Minecraft

Υπάρχουν αρκετοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες για να πετύχουν στο Mending. Αυτοί οι κανόνες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Η επιδιόρθωση των μαγικών θα λειτουργήσει μόνο για αντικείμενα με μειωμένη αντοχή.
  • Η γοητεία θα επαναφέρει το αντικείμενο σας με δύο πόντους αντοχής για κάθε σφαίρα εμπειρίας.
  • Το επίπεδο εμπειρίας σας θα αυξηθεί με τυχόν εναπομείνασες σφαίρες εμπειρίας, εάν όλα τα στοιχεία σας έχουν μέγιστη ανθεκτικότητα.
  • Η γοητεία Mending λειτουργεί μόνο για εξοπλισμένα αντικείμενα.
  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία “Mending” σε αντικείμενα με γοητεία Infinity.
  • Εάν έχετε πολλά στοιχεία με το συνημμένο Επιδιόρθωση, το Επιδιόρθωση επιλέγει τυχαία ποιο αντικείμενο θα επιδιορθώσει. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και όταν έχετε ένα κατεστραμμένο αντικείμενο. Δεν λαμβάνει υπόψη τη ζημιά του αντικειμένου.

Τρόπος επαναφοράς αντικειμένων με χρήση επιδιόρθωσης

Μόλις αποκτήσετε το βιβλίο γοητείας του Mending, ήρθε η ώρα να επισκευάσετε τα αντικείμενά σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία:

  1. Φτιάξε ένα αμόνι.
  2. Κάντε δεξί κλικ στο αμόνι για πρόσβαση σε αυτό.
  3. Τοποθετήστε το αντικείμενο που θέλετε να μαγευτείτε στο αριστερό κελί του άκμονα.
  4. Βάλτε το βιβλίο Mending στο μεσαίο κελί.
  5. Πιάστε το αντικείμενο σας από το αμόνι μόλις επιδιορθωθεί για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί, δεν έχετε αρκετές σφαίρες εμπειρίας για να επισκευάσετε το αντικείμενο. Επίσης, δεν συνιστάται η χρήση του “Mending” σε αντικείμενα κάτω από τη βαθμίδα Diamond. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ακριβό και εξαντλητικό μπορεί να είναι να αποκτήσετε τη γοητεία, πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα αντικείμενα δεν αξίζουν τον συμβιβασμό.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να βρείτε το Mending χρησιμοποιώντας έναν χωρικό επιπέδου 1;

Ναί. Δεν χρειάζεται να λάβετε αναβάθμιση γιατί οι βιβλιοθηκονόμοι σε όλα τα επίπεδα μπορούν να προσφέρουν το βιβλίο γοητείας του Mending.

Τι θα κάνετε αν ένας χωρικός βιβλιοθηκάριος δεν σας προσφέρει το Mending;

Σπάστε το αναλόγιο και αντικαταστήστε το για να λάβετε μια νέα προσφορά από τον βιβλιοθηκονόμο.

Γιατί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα γοητείας για να αποκτήσετε το Mending;

Το “Mending” είναι ένα ακριβό και σπάνιο μαγικό στο Minecraft. Επομένως, θα πρέπει να το αποκτήσετε μέσα από βιβλία γοητείας που έχουν γεννηθεί φυσικά.

Είναι καλύτερο το Mending από το Unbreaking;

Ναί. Εφόσον έχετε XP, το Mending εγγυάται ότι το προϊόν σας θα διαρκέσει για πάντα. Με αυτό, δεν χρειάζεστε Unbreaking.

Θα αφαιρέσει το Mending το XP σας;

Ναί. Η επιδιόρθωση θα μειώσει τους πόντους εμπειρίας σας κάθε φορά που επαναφέρει ένα στοιχείο. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να επισκευάσει μόνο ένα αντικείμενο τη φορά.

Διατηρήστε την εργαλειοθήκη του Minecraft χρησιμοποιώντας το διορθωτή

Η επιδιόρθωση εγγυάται τα στοιχεία σας ανθεκτικότητα και παρατείνει το χρόνο που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι. Αυτά τα μαγεμένα αντικείμενα διαρκούν επίσης για πάντα, ανάλογα με το αντικείμενο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα βιβλίο γοητείας για την αποκατάσταση, η επαναφορά αντικειμένων στο Minecraft μπορεί να είναι πολύ κουραστική. Οπότε, το να αφιερώσετε χρόνο στην αναζήτηση του συγκεκριμένου βιβλίου αξίζει τον κόπο.

Ποιο αντικείμενο είστε πιο ενθουσιασμένοι να εξοπλίσετε με τη γοητεία Mending; Έχετε αποκτήσει αρκετά XP για να πραγματοποιήσετε το “Mending” στο Minecraft; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.