Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για τις χρεώσεις του προγράμματος προγραμματιστών Apple

0
29
Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για τις χρεώσεις του προγράμματος προγραμματιστών Apple

Το Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να δημιουργούν καινοτόμες εφαρμογές για iOS, iPadOS, macOS, tvOS και watchOS. Προηγουμένως, οι χρήστες πλήρωναν ένα τέλος για να συμμετάσχουν, αλλά μετά το WWDC23, η Apple έκανε τις εκδόσεις Beta δωρεάν για όλους τους χρήστες με συμβατές συσκευές.

Επομένως, είτε θέλετε επιστροφή χρημάτων για τις συνδρομές μέλους σας είτε πιστεύετε ότι το πρόγραμμα δεν είναι κατάλληλο για εσάς, αυτό το άρθρο παρέχει έναν οδηγό βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για τις χρεώσεις του Προγράμματος προγραμματιστών Apple.

Τι είναι το πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple;

Το Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple είναι μια εργαλειοθήκη που βοηθά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δημιουργούν και να βελτιώνουν εφαρμογές για συσκευές Apple. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιείτε, μπορείτε να είστε πολύτιμο μέρος του προγράμματος ως δοκιμαστής.

Όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα, αποκτάτε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού της Apple πριν από τη δημόσια κυκλοφορία τους! Ως ελεγκτής, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις δυνατότητες και να ενημερώσετε την Apple εάν εντοπίσετε προβλήματα. Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά γιατί βοηθούν την Apple να βελτιωθεί πριν από την επίσημη σταθερή κυκλοφορία.

Εξάλλου, η Apple πραγματοποιεί μια ειδική ετήσια εκδήλωση που ονομάζεται the Παγκόσμιο Συνέδριο προγραμματιστών (WWDC). Προγραμματιστές από όλο τον κόσμο καλούνται να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη νέου λογισμικού. Είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συμμετάσχετε στις τελευταίες δημιουργίες της Apple.

Ποια είναι η ετήσια χρέωση για το Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple;

Το Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple προσφέρει επί του παρόντος δύο επιλογές συνδρομής. Για να συμμετάσχετε σε αυτά τα προγράμματα, πρέπει να πληρώσετε μια ετήσια συνδρομή, η οποία είναι η εξής.

  • Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple: 99 $

  • Apple Developer Enterprise Program: $299

Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένας τρόπος πρόσβασης στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple χωρίς να πληρώσετε καμία χρέωση. Η Apple παρέχει γενναιόδωρα δωρεάν πρόσβαση σε ορισμένες κυβερνητικές οντότητες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ΜΚΟ. Επιπλέον, η Apple αποφάσισε πρόσφατα να παραιτηθεί από τα τέλη που απαιτούνται για τη λήψη λογισμικού beta.

Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τις χρεώσεις του προγράμματος προγραμματιστών Apple

  1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Για αυτήν την επίδειξη, θα χρησιμοποιήσω το Google Chrome.
    Αυτή η μέθοδος ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή Apple που μπορεί να χρησιμοποιήσει πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα Επικοινωνία.
  3. Επιλέξτε Συνδρομή και Λογαριασμός.

    Οθόνη χρεώσεων προγράμματος προγραμματιστών Apple

  4. Επιλέξτε Άλλες Συνδρομές ή Ερωτήσεις λογαριασμού.

    Οθόνη συνδρομής και λογαριασμού

  5. Επιλέξτε μια μέθοδο για να έρθετε σε επαφή με την Υποστήριξη της Apple. Μπορείτε να επιλέξετε είτε Τηλέφωνο είτε Email.

    Μέθοδοι για να έρθετε σε επαφή με την Υποστήριξη της Apple

  6. Θα λάβετε πλέον ένα Case ID και ένα μέλος της Υποστήριξης της Apple θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για να σας δώσει μια τελική απόφαση σχετικά με το αίτημα επιστροφής χρημάτων σας.

Όταν μίλησα με την Υποστήριξη της Apple, ανέφερα συγκεκριμένα ότι ζήτησα επιστροφή χρημάτων για τη συνδρομή μου στο Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple.

Εξήγησα ότι το χρειαζόμουν μόνο για beta testing λειτουργικών συστημάτων, ειδικά επειδή τώρα είναι δωρεάν με το Apple ID Sign-in. Η ομάδα υποστήριξης κλιμάκωσε την υπόθεσή μου και η επιστροφή χρημάτων μου διεκπεραιώθηκε μέχρι το τέλος της ημέρας.

Συμβουλές για το αίτημα επιστροφής χρημάτων για τα τέλη λογαριασμού προγραμματιστή

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα πρότεινα εάν σκοπεύετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για τον λογαριασμό προγραμματιστή σας Apple.

  • Να είστε σαφείς και να εξηγείτε συνοπτικά τους λόγους πίσω από το αίτημα επιστροφής χρημάτων σας.
  • Εκφράστε την ευγένεια και τον σεβασμό σας προς τον εκπρόσωπο της Apple Support.
  • Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τυχόν σχετικά έγγραφα, όπως την απόδειξή σας για το Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple.
  • Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε επιστροφή χρημάτων εντός 90 ημερών από την αγορά του λογαριασμού σας προγραμματιστή Apple.
  • Εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων επειδή δεν μπορέσατε να δημοσιεύσετε μια εφαρμογή, συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και γιατί απορρίφθηκε.
  • Να είστε υπομονετικοί και κατανοητοί. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να επεξεργαστεί η Apple το αίτημα επιστροφής χρημάτων σας.

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο για να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;

Ναι, γενικά συνιστάται να υποβάλετε το αίτημα επιστροφής χρημάτων εντός 90 ημερών από την ημερομηνία πληρωμής.

Υπάρχουν απαιτήσεις για επιστροφή χρημάτων στο Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple;

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα πλεονεκτήματα ή τα εργαλεία του προγράμματος για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, επειδή κάτι τέτοιο αυξάνει την πιθανότητα να το κάνετε.

Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων εάν έχω ήδη χρησιμοποιήσει τους πόρους που παρέχονται από το Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple;

Οι επιστροφές χρημάτων συνήθως δεν είναι εγγυημένες εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα και τους πόρους που παρέχονται από το Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple. Ωστόσο, εάν έχετε έναν έγκυρο λόγο, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Αυτό είναι!

Ελπίζω οι παραπάνω οδηγίες να σας βοήθησαν να λάβετε τα χρήματά σας πίσω για το Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple. Εάν έχετε άλλα προβλήματα ή ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν στο οικοσύστημα της Apple, μη διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας βοηθήσω και με αυτά.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων για αγορές iTunes ή App Store
  • Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 17 προγραμματιστή beta στο iPhone
  • Η Beta για προγραμματιστές της Apple έναντι της δημόσιας Beta έναντι της σταθερής έκδοσης: Τι είναι διαφορετικό;

Προφίλ συγγραφέα

Μπασκάρ

Ο Bhaskar είναι μέλος της οικογένειας iGB και του αρέσει να πειραματίζεται με λέξεις και ρυθμούς. Έχει επίσης ταλέντο στην ανάπτυξη ιστού και εφαρμογών. Αν δεν γράφει, μπορεί να τον βρείτε στα έγχορδα ή να ασχολείται με τον αθλητισμό. Και μέχρι το βράδυ, τα αποσπάσματα του θα εμφανίζονται στις ροές σας στο Instagram.