Πώς να επαναφέρετε τις δεξιότητες στο Diablo 4

0
30
Πώς να επαναφέρετε τις δεξιότητες στο Diablo 4

Ψάχνατε έναν τρόπο να τροποποιήσετε την κατασκευή του παίκτη σας χωρίς να δημιουργήσετε ξανά έναν νέο χαρακτήρα στο “Diablo 4”; Λοιπόν, είσαι τυχερός. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να σέβεστε το σύνολο δεξιοτήτων του παίκτη σας χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Η επαναφορά των δεξιοτήτων στο “Diablo 4” εισάγει νέα παιχνίδια και βοηθά στη διαφοροποίηση της εμπειρίας παιχνιδιού σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να επαναφέρετε τις δεξιότητες στο “Diablo 4”. Θα βρείτε επίσης πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επαναφορές, συμπεριλαμβανομένου του κόστους επαναφοράς δεξιοτήτων και γιατί οι παίκτες μπορεί να θέλουν να το κάνουν.

Σεβασμός στο Diablo 4

Πολλοί λόγοι μπορούν να σας επηρεάσουν να επαναφέρετε τις δεξιότητές σας στο “Diablo 4”. Η διαχείριση του παιχνιδιού σας, για παράδειγμα, είναι απαραίτητη για την προσαρμογή στις αλλαγές στο meta. Ή μπορεί να χρειαστούν νέες δεξιότητες για να διασφαλιστεί η επιβίωσή σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, οι παρακάτω οδηγίες θα σας καθοδηγήσουν στην επαναφορά των δεξιοτήτων σας:

  1. Μεταβείτε στο μενού “Απόθεμα” και επιλέξτε την καρτέλα “Ικανότητες”. Για χρήστες υπολογιστών, το πλήκτρο πρόσβασης είναι “A”, για τους χρήστες PlayStation, είναι το κουμπί “τετράγωνο”, ενώ οι χρήστες Xbox μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλήκτρο “X”.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού “Δέντρο δεξιοτήτων”.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επιστροφή χρημάτων όλων” στο κάτω μέρος της οθόνης και όλες οι δεξιότητές σας θα επαναφερθούν.

Εναλλακτικά, εάν δεν θέλετε να επαναφέρετε όλες τις δεξιότητές σας, μπορείτε να τοποθετήσετε το ποντίκι σας πάνω από έναν κόμβο δεξιοτήτων και να κάνετε δεξί κλικ πάνω του για να επιστρέψετε τα χρήματα για τη συγκεκριμένη ικανότητα.

Παρόλο που μπορείτε να επαναφέρετε τις δεξιότητές σας ανά πάσα στιγμή στο “Diablo 4”, η επιλογή να επανεπενδύσετε τους πόντους δεξιοτήτων σας θα έχει πάντα κόστος. Επομένως, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε προσεκτικά τις ανάγκες του χαρακτήρα σας, το playthrough που θέλετε να ακολουθήσετε και το σχέδιο που θέλετε να έχει ο παίκτης σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανείμετε στρατηγικά τους πόντους δεξιοτήτων.

Κόστος για το Respecc στο Diablo 4

Η διαδικασία επαναφοράς των δεξιοτήτων του χαρακτήρα σας είναι αρκετά βολική και απλή. Αλλά η κατανόηση του κόστους και των μηχανισμών μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις. Παρακάτω αναφέρονται βασικές πτυχές του σεβασμού στο “Diablo 4”:

  • Κατά την κλιμάκωση των πρώτων 10 επιπέδων του παιχνιδιού, θα απολαύσετε τον αρχικό δωρεάν σεβασμό. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε πρώιμες τροποποιήσεις παιχνιδιού χωρίς κόστος και σας επιτρέπει να μάθετε και να εξερευνήσετε τη ρύθμιση.
  • Μόλις ξεπεράσετε το Επίπεδο 10, η επαναφορά κάθε πόντου ικανότητας θα σας κοστίσει 1 Χρυσό. Η τιμή θα αυξάνεται σταδιακά καθώς προχωράτε στο παιχνίδι και αυξάνετε την κατάταξή σας. Για κάθε δύο επίπεδα που κλιμακώνεστε στο παιχνίδι, το κόστος επαναφοράς μιας ικανότητας θα αυξάνεται κατά 1 Χρυσό.
  • Το κόστος θα είναι πολύ υψηλότερο εάν θέλετε να επισκευάσετε ολόκληρη την κατασκευή και να επαναφέρετε όλες τις δεξιότητες. Για παράδειγμα, θα σας κοστίσει περίπου 52.000 χρυσά για να τηρήσετε έναν χαρακτήρα επιπέδου 50. Στο Επίπεδο 100, η ​​τιμή θα ανέλθει στις 400.000 Χρυσό.
  • Οι πόντοι Paragon είναι απαραίτητοι για την προσαρμογή της κατασκευής του χαρακτήρα σας. Το κόστος επαναφοράς για αυτά τα στατιστικά εξαρτάται επίσης από το επίπεδο του παίκτη σας. Κοστίζει 10 χρυσά για να τηρήσετε τους πόντους Paragon ενός χαρακτήρα επιπέδου 50. Για κάθε 10 επίπεδα που προχωράτε, το κόστος επαναφοράς ενός σημείου Paragon αυξάνεται κατά 10 Gold.

Μπορείτε να επαναφέρετε τις δεξιότητές σας ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχετε την απαραίτητη ποσότητα Χρυσού που απαιτείται για το σεβασμό. Επίσης, δεν υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορείτε να επαναφέρετε τις δεξιότητές σας. Το “Diablo 4” σας προσφέρει αχαλίνωτη ευελιξία όσον αφορά τη βελτιστοποίηση χαρακτήρων και τις επιλογές προσαρμογής.

Αν και το παιχνίδι σάς επιτρέπει να σέβεστε οποιοδήποτε τμήμα του δέντρου δεξιοτήτων, υπάρχει μια σύλληψη. Εάν θέλετε να επαναφέρετε μια ικανότητα που είναι συνδεδεμένη με μια άλλη που είναι ξεκλειδωμένη στον ίδιο κλάδο, θα πρέπει να επαναφέρετε ολόκληρο το στοιχείο.

Λόγοι για επαναφορά δεξιοτήτων στο Diablo 4

Το Respect-ing εισάγει μια πληθώρα δυνατοτήτων στο παιχνίδι και παρέχει στους παίκτες ανεκτίμητα οφέλη. Εάν το καταφέρετε σωστά στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρυσό που είναι χρήσιμο όταν εξερευνάτε τον επικίνδυνο ανοιχτό κόσμο του Sanctuary. Ο λόγος είναι ότι απλώς είναι πολύ ακριβό να επαναφέρετε τις δεξιότητες σε υψηλότερα επίπεδα, επομένως είναι καλύτερα να κάνετε οποιονδήποτε πειραματισμό στην αρχή.

Παρακάτω είναι οι λόγοι για τους οποίους οι παίκτες επιλέγουν να επαναφέρουν τους πόντους ικανότητας του χαρακτήρα τους στο “Diablo 4”:

Πειραματισμός Σχεδιασμού

Με τις πολυάριθμες επιλογές δημιουργίας χαρακτήρων στο “Diablo 4”, οι παίκτες μπορούν να θεωρήσουν δύσκολο να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που ευθυγραμμίζεται τέλεια με το playthrough που θέλουν να ακολουθήσουν. Το Respect-ing σάς προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικές εκδόσεις μέχρι να βρείτε ένα που να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας στο παιχνίδι.

Λανθασμένη κατανομή σημείων

Λάθη είναι βέβαιο ότι θα συμβούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορεί να κατανείμουν κατά λάθος έναν βαθμό ικανότητας σε λάθος λειτουργία, αποσταθεροποιώντας ενδεχομένως την κατασκευή ολόκληρου του χαρακτήρα. Η παροχή επαναφοράς δεξιοτήτων στο “Diablo 4” είναι χρήσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείτε να διορθώσετε γρήγορα όλα τα σφάλματα που έγιναν και να κατανείμετε εκ νέου τους πόντους ικανότητας.

Προκλητικά Εμπόδια

Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, οι προκλήσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και το παιχνίδι γίνεται πιο περίπλοκο. Η τρέχουσα κατασκευή του χαρακτήρα σας μπορεί να μην ανταποκριθεί στην πρόκληση και ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε τα χαρακτηριστικά σας. Η επαναφορά των δεξιοτήτων σας είναι μια έξυπνη επιλογή. Μέσω του σεβασμού, μπορείτε να αυξήσετε την ικανότητα του χαρακτήρα σας να χειρίζεται τις προβληματικές αποστολές στο “Diablo 4”, ώστε να συνεχίσετε να προχωράτε στο παιχνίδι.

Μένοντας συντονισμένος με το Meta

Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και να έχετε αντίκτυπο με άλλους παίκτες του “Diablo 4”, είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε το διαρκώς εξελισσόμενο meta. Ο σεβασμός σάς επιτρέπει να αλλάζετε συνεχώς τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας για να ευθυγραμμιστείτε με τις νέες τάσεις και στρατηγικές του παιχνιδιού. Αυτό διασφαλίζει ότι ο χαρακτήρας σας παραμένει ισχυρός και παρουσιάζει μια τρομερή κατασκευή απέναντι σε επερχόμενους ανταγωνιστές και προκλήσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο δύσκολο είναι να επαναφέρετε τις δεξιότητες στο Diablo 4;

Ο σεβασμός στο “Diablo 4” είναι απλός. Μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα τη διαδικασία μέσω του μενού δεξιοτήτων.

Πόσο Χρυσό χρειάζεστε για να επαναφέρετε τις δεξιότητες στο Diablo 4;

Οι επαναφορές είναι δωρεάν κατά τα αρχικά στάδια του παιχνιδιού. Αλλά, όταν ξεπεράσετε το Επίπεδο 10, η τιμή αυξάνεται. Δυστυχώς, δεν υπάρχει σταθερό κόστος για επαναφορά δεξιοτήτων. Το ποσό του Χρυσού που απαιτείται αυξάνεται καθώς προχωράτε στο παιχνίδι.

Πόσες φορές μπορείτε να σεβαστείτε στο Diablo 4;

Μπορείτε να επαναφέρετε τις δεξιότητές σας όσες φορές χρειάζεστε, αρκεί να έχετε αρκετό Χρυσό για να καλύψετε το κόστος.

Μπορείτε να επαναφέρετε τους πόντους Paragon στο Diablo 4;

Ναί. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο όσο η επαναφορά των δεξιοτήτων του χαρακτήρα σας.

Επενδύστε τους πόντους δεξιοτήτων σας με σύνεση

Εάν παίζετε τη σειρά «Diablo» αρκετό καιρό, γνωρίζετε ήδη ότι οι δεξιότητες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτό κάνει να μάθεις πώς να σέβεσαι μια βασική δεξιότητα που κάθε παίκτης πρέπει να μάθει.

Το “Diablo 4” βασικά έχει να κάνει με την τελειοποίηση της κατασκευής του χαρακτήρα σας. να το πάρεις σωστά δεν θα είναι εύκολο. Θυμηθείτε, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδό σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το κόστος της επαναφοράς των δεξιοτήτων σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ποιοτική κατασκευή χαρακτήρων στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού για να αποκομίσετε όλα τα οφέλη μιας σταθερής κατασκευής και να αποφύγετε το υψηλό κόστος του τέλους του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήστε το χρυσό σας με φειδώ, αν είναι δυνατόν, γιατί ο σεβασμός σε υψηλότερα επίπεδα απαιτεί υπέρογκα ποσά.

Ποιο είναι το υψηλότερο ποσό χρυσού που έχετε ξοδέψει για επαναφορά δεξιοτήτων μέχρι στιγμής; Τι θα συμβουλεύατε τους άλλους παίκτες να κάνουν για να ελαχιστοποιήσουν τον σεβασμό; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.