Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Call Reason στο TrueCaller

0
159
Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Call Reason στο TrueCaller
Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Call Reason στο TrueCaller

Το TrueCaller είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή Android που σας βοηθά με όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σας. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία μεταξύ των χρηστών Android και είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για να κάνετε όλες τις επικοινωνίες σας ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, τότε το πιθανότερο είναι ότι ίσως γνωρίζετε καλά το TrueCaller. Είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης καλούντος που σας ενημερώνει ποιος σας καλεί προτού λάβετε την κλήση. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για τον εντοπισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή τηλεμάρκετινγκ.

Εκτός από το Caller ID, το TrueCaller έχει πολλές άλλες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε κλήσεις, να καταγράψετε κλήσεις κ.λπ. Πρόσφατα, το TrueCaller εισήγαγε ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό γνωστό ως “Λόγος κλήσης”.

Η λειτουργία Call Reason του TrueCaller σάς επιτρέπει να ενημερώσετε τον παραλήπτη γιατί τον καλείτε. Η εταιρεία έχει προσθέσει τη λειτουργία «Λόγος κλήσης» στην εφαρμογή της για να προσθέσει γιατί καλείτε ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν ο παραλήπτης χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση του TrueCaller, θα γνωρίζει γιατί καλείτε.

Βήματα για την ενεργοποίηση και τη χρήση της λειτουργίας Call Reason στο TrueCaller

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης της δυνατότητας Αιτία κλήσης του TrueCaller. Ας τσεκάρουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στο Play Store και ενημερώστε το TrueCaller εφαρμογή.

ενημερώστε την εφαρμογή TrueCaller

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο μενού χάμπουργκερ. Στη συνέχεια, πατήστε στις “Ρυθμίσεις”.

πατήστε στις

Βήμα 3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή «Γενικά».

πατήστε στην επιλογή «Γενικά».

Βήμα 4. Κάτω από το Γενικό, θα βρείτε μια νέα επιλογή, “Λόγος κλήσης”. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή για την επιλογή “Επιλέξτε έναν λόγο πριν από τις κλήσεις”.

βρείτε μια νέα επιλογή

Βήμα 5. Στην επόμενη σελίδα, ορίστε τους λόγους κλήσης που θέλετε να βλέπει το άλλο άτομο. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί «Συνέχεια».

πατήστε το κουμπί «Συνέχεια».

Βήμα 6. Μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε τους προκαθορισμένους λόγους και να προσθέσετε τους δικούς σας λόγους. Για αυτό, πατήστε στο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε την επιλογή «Επεξεργασία». Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την αιτία κλήσης και αποθηκεύστε την.

Βήμα 7. Αφού ολοκληρώσετε όλες τις τροποποιήσεις, πατήστε το κουμπί «Το κατάλαβα» για να ενεργοποιήσετε τη νέα δυνατότητα.

Βήμα 8. Τώρα μετακινήστε την κύρια οθόνη του TrueCaller και πραγματοποιήστε μια κλήση. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο λόγω κλήσης. Επιλέξτε την αιτία και ο παραλήπτης θα δει το παράθυρο διαλόγου κλήσης με την αιτία κλήσης.

Λόγος κλήσης

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Call Reason του TrueCaller.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης της νέας δυνατότητας αιτίας κλήσης του TrueCaller. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here