Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων στο Telegram

0
73

Ενεργοποιήστε και χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων!

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων στο Telegram
Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων στο Telegram

Εάν χρησιμοποιείτε το Telegram για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων προσφέρει ένα χρονόμετρο αυτοκαταστροφής για συνομιλίες. Ωστόσο, η δυνατότητα αυτοκαταστροφής περιορίζεται μόνο σε μυστικές συνομιλίες και δεν είναι διαθέσιμη για κανονικές συνομιλίες. Από την άλλη πλευρά, άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Signal, κ.λπ., προσφέρουν λειτουργίες αυτοκαταστροφής ή εξαφάνισης μηνυμάτων σε τακτικές συνομιλίες.

Πρόσφατα, το Telegram για Android κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση. Η ενημέρωση περιλαμβάνει ορισμένες νέες δυνατότητες, όπως αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων, γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης, ομάδες μετάδοσης κ.λπ. Από όλα αυτά, το μήνυμα Αυτόματης διαγραφής φαίνεται να είναι το καλύτερο. Η λειτουργία αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων φέρνει το αυτοκαταστροφικό χρονόμετρο ακόμα και σε προσωπικές συνομιλίες, ομαδικές συνομιλίες και κανάλια.

Υπάρχει μια άλλη διαφορά μεταξύ του χρονοδιακόπτη αυτοκαταστροφής και του χρονοδιακόπτη αυτόματης διαγραφής. Σε αντίθεση με τις μυστικές συνομιλίες, το χρονόμετρο αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων του Telegram ξεκινά όταν στέλνετε το μήνυμα και όχι όταν το διαβάζει ο παραλήπτης. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα μπορεί να λήξει ακόμη και πριν το διαβάσει ο παραλήπτης.

Βήματα για την ενεργοποίηση και χρήση της δυνατότητας αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων στο Telegram

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης του μηνύματος αυτόματης διαγραφής στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε Telegram. Ενημερώστε την εφαρμογή Telegram από το Google Play Store.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Telegram και ξεκινήστε μια συνομιλία. Τώρα πατήστε στις τρεις τελείες όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 3. Από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε “Εκκαθάριση ιστορικού”

επιλέξτε την επιλογή

Βήμα 4. Στο αναδυόμενο παράθυρο Εκκαθάριση ιστορικού, θα βρείτε μια νέα επιλογή, “Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων σε αυτήν τη συνομιλία”

Βήμα 5. Πρέπει να ορίσετε τη διάρκεια και, στη συνέχεια, να πατήσετε το κουμπί «Ενεργοποίηση αυτόματης διαγραφής».

πατήστε το κουμπί «Ενεργοποίηση αυτόματης διαγραφής».

Βήμα 6. Μόλις ενεργοποιηθεί, τα νέα μηνύματα θα διαγραφούν αυτόματα μετά τον καθορισμένο χρόνο.

Βήμα 7. Για να δείτε την αντίστροφη μέτρηση του χρονοδιακόπτη, πατήστε στο μήνυμα.

Αντίστροφη μέτρηση μηνυμάτων

Βήμα 8. Μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια δυνατότητα στις συνομιλίες της ομάδας Telegram. Ωστόσο, πρέπει να είστε ο διαχειριστής της ομάδας. Μόλις ενεργοποιηθεί, κάθε νέο μήνυμα που αποστέλλεται στην ομάδα θα λήγει αυτόματα. Ωστόσο, τα μέλη της ομάδας δεν μπορούν να δουν το χρονόμετρο μηνυμάτων.

Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων σε ομάδες Telegram

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το μήνυμα αυτόματης διαγραφής στο Telegram.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης της αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων στο Telegram. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here