Πώς να ελέγξετε μια συσκευή Android χωρίς κουμπιά υλικού

0
110
Πώς να ελέγξετε μια συσκευή Android χωρίς κουμπιά υλικού
Πώς να ελέγξετε μια συσκευή Android χωρίς κουμπιά υλικού

Λοιπόν, αν κοιτάξουμε πίσω τα τελευταία χρόνια από τώρα, θα διαπιστώσουμε ότι τα smartphone έχουν εξελιχθεί πολύ. Σήμερα, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν σχεδόν τα πάντα από την οθόνη του smartphone. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες περιορίζονται στα πλήκτρα υλικού, όπως το κουμπί κλειδώματος, οι διακόπτες έντασης ήχου κ.λπ.

Όχι μόνο το πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος και οι διακόπτες έντασης ήχου, ορισμένα smartphone έχουν ακόμη και ένα βασικό υλικό, πίσω μέρος και κουμπί πολλαπλών εργασιών. Αυτά τα κουμπιά υλικού είναι απαραίτητα γιατί μας βοηθούν να ελέγχουμε τη συσκευή μας Android. Ωστόσο, τι γίνεται αν ένα από τα κουμπιά υλικού σας σπάσει ή σταματήσει να λειτουργεί; Θα μπορούσε να είναι εφιάλτης για πολλούς.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τον έλεγχο μιας συσκευής Android χωρίς κουμπιά υλικού

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε μια συσκευή Android χωρίς κουμπί υλικού. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να ελέγχετε το smartphone Android σας χωρίς να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε κουμπί υλικού.

1. Button Savior

Το Button Savior είναι μια εφαρμογή που βοηθά στον έλεγχο ορισμένων από τις λειτουργίες των κουμπιών υλικού σε συνθήκες που τα κουμπιά οποιασδήποτε συσκευής Android δεν λειτουργούν ή είναι κατεστραμμένα.

Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα με το Button Savior είναι ότι λειτουργεί μόνο σε ριζωμένη συσκευή. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές ή εργασίες στα εικονικά κουμπιά.

2. DTSO

Εφαρμογές για τον έλεγχο μιας συσκευής Android χωρίς κουμπιά υλικού2

Το DTSO είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να κλειδώνετε ή να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο πατώντας στον αισθητήρα εγγύτητας ή κουνώντας τη συσκευή σας. Έτσι, εάν το κουμπί λειτουργίας του Android smartphone σας μόλις σταμάτησε να λειτουργεί, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DTSO: Double Tap Screen On Off.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης ένα γραφικό στοιχείο με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους για χρήστες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία ξεκλειδώματος εγγύτητας. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του Android χωρίς κουμπί υλικού.

3. Μπάρα πλοήγησης

Χρήση της γραμμής πλοήγησης

Λοιπόν, η εφαρμογή Android Bar Navigation Bar προσθέτει μια εικονική γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος της οθόνης σας Android. Επομένως, εάν έχετε αποτύχει ή έχουν σπάσει τα κουμπιά πλοήγησης – Αρχική σελίδα, πίσω και μενού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή πλοήγησης.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η γραμμή πλοήγησης λειτουργεί τόσο σε συσκευές με root όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές και παρέχει λίγες επιλογές προσαρμογής. Εκτός από αυτό, η γραμμή πλοήγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιστοίχιση διαφορετικών ενεργειών παρατεταμένου πατήματος για κουμπιά πίσω, σπίτι και πρόσφατα.

4. Κουμπί Home πολλαπλών ενεργειών

Κουμπί Home πολλαπλών ενεργειών

Το Home Button πολλαπλών ενεργειών είναι αρκετά απλό. δημιουργεί ένα κουμπί λογισμικού στο κέντρο της οθόνης σας. Το κουμπί μπορεί να εκτελέσει διάφορες ενέργειες, όπως πρόσβαση σε πρόσφατες εφαρμογές, μετακίνηση προς τα πίσω, ρυθμίσεις, πρόσβαση στον πίνακα ειδοποιήσεων κ.λπ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το κουμπί Home Multi-Action λειτουργεί τόσο σε συσκευές με root όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές. Επιπλέον, με την έκδοση premium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες προηγμένες λειτουργίες όπως λήψη στιγμιότυπου οθόνης, κλείσιμο οθόνης κ.λπ.

5. Soft Keys

Soft Keys

Τα Soft Keys είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές εικονικής γραμμής πλοήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί υπηρεσίες προσβασιμότητας για να σας παρέχει έναν εικονικό πίνακα πλοήγησης. Επιπλέον, προσθέτει μια σύγχρονη πρόσφατη εφαρμογή, σπίτι και κουμπιά επιστροφής.

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόσουν το μέγεθος και τη διαφάνεια των εικονικών κουμπιών. Έτσι, τα Soft Keys είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τον έλεγχο μιας συσκευής Android χωρίς κουμπιά υλικού.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για τον έλεγχο μιας συσκευής Android χωρίς κουμπιά υλικού. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με άλλους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here