Πώς να εγκαταστήσετε το Pocophone Launcher σε οποιοδήποτε smartphone Android

0
96
Πώς να εγκαταστήσετε το Pocophone Launcher σε οποιοδήποτε smartphone Android
Πώς να εγκαταστήσετε το Pocophone Launcher σε οποιοδήποτε smartphone Android

Το Poco Launcher εμφανίζεται στο Google Play Store του Android, αλλά δεν μπορείτε να το κατεβάσετε επειδή το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης έχει εξαντληθεί. Ωστόσο, το υπέροχο είναι ότι μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το ολοκαίνουργιο Poco Launcher στο Android smartphone σας. Διαβάστε το άρθρο για να μάθετε πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Poco Launcher σε οποιοδήποτε Android.

Πώς να εγκαταστήσετε το Pocophone Launcher σε οποιοδήποτε smartphone Android

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Xiaomi παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο smartphone γνωστό ως Poco F1. Η τιμή του smartphone ξεκινά από 20.999 Rs και έρχεται με ισχυρές προδιαγραφές. Λοιπόν, το Poco F1 είναι αυτή τη στιγμή το φθηνότερο smartphone στην αγορά που διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845.

Όχι μόνο αυτό, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης 6 GB μνήμης RAM και προσφέρει επίσης τεχνολογία Liquid Cool, η οποία προορίζεται ειδικά για σκληροπυρηνικά παιχνίδια. Ειλικρινά μιλώντας, το τηλέφωνο διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που συνήθως δεν φαίνονται στη δεδομένη τιμή.

Το άλλο καλύτερο πράγμα που φέρνει το τηλέφωνο είναι το νέο Poco Launcher. Στην πραγματικότητα, το Poco Launcher εμφανίζεται σε Android Google Play Storeαλλά δεν μπορείτε να το κατεβάσετε επειδή το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης έχει εξαντληθεί.

Ωστόσο, το υπέροχο είναι ότι μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το ολοκαίνουργιο Poco Launcher στο Android smartphone σας. Ο νέος εκτοξευτής είναι εκπληκτικά απλός και κομψός. Για να είμαστε ειλικρινείς, το πρόγραμμα εκκίνησης φαίνεται καθαρό και απλό, αλλά διαθέτει πολλές δυνατότητες που συνήθως δεν βλέπουμε σε άλλες εφαρμογές εκκίνησης.

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα εκκίνησης του Poco F1 στο Android σας, εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 3. Τώρα μεταβείτε στο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο Poco Launcher Apk και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το στο smartphone Android. Εκκινήστε την εφαρμογή και θα δείτε μια διεπαφή όπως παρακάτω. Κάντε κλικ στο ‘Έναρξη’ για να συνεχίσετε.

Βήμα 4. Τώρα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την Ταπετσαρία. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ “Ταπετσαρία Poco” ή “Τρέχουσα ταπετσαρία”. Αν θέλετε να απολαύσετε το Poco Launcher στο έπακρο, σας προτείνουμε να επιλέξετε το ‘Poco Wallpaper’

Βήμα 5. Τώρα η εφαρμογή θα σας ζητήσει να παραχωρήσετε πρόσβαση στην ειδοποίηση. Απλώς, πατήστε «Να επιτρέπεται» για να συνεχίσετε.

Βήμα 6. Μετά τη χορήγηση των αδειών. Απλά πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή σύμφωνα με την επιθυμία σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τα εφέ μετάβασης, την προεπιλεγμένη οθόνη, τη διάταξη οθόνης κλειδώματος και πολλά άλλα.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Poco Launcher Apk στο smartphone σας Android.

Διαβάστε επίσης: Solid Explorer Pro APK Τελευταία έκδοση 2019

Ο νέος εκτοξευτής είναι εκπληκτικά απλός και κομψός. Για να είμαστε ειλικρινείς, το πρόγραμμα εκκίνησης φαίνεται καθαρό και απλό, αλλά διαθέτει πολλές δυνατότητες που συνήθως δεν βλέπουμε σε άλλες εφαρμογές εκκίνησης. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με τα βήματα εγκατάστασης, φροντίστε να συζητήσετε μαζί μας στο πλαίσιο σχολίων.