Πώς να εγκαταστήσετε το Android Studio σε υπολογιστή με Windows σε 5 εύκολα βήματα

0
89

Λήψη και εγκατάσταση Android Studio στα Windows 10!

Πώς να εγκαταστήσετε το Android Studio σε υπολογιστή με Windows σε 5 εύκολα βήματα

Θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές Android; Εάν ναι, τότε, φυσικά, είστε στο σωστό μέρος. Καθώς εδώ θα σας δείξουμε απλώς τη βασική αρχή για το ταξίδι σας και για να το κάνετε αυτό, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι το πρώτο απαραίτητο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το Android Studio στον υπολογιστή σας, αν και δεν είναι το μόνο IDE με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές Android, Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το επίσημο είναι αναμφίβολα καλύτερα προσαρμοσμένο για το ίδιο το λειτουργικό σύστημα.

Βασικά, τώρα αν μιλάμε για το Android Studio, τότε επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι νωρίτερα δεν διέφερε πολύ από το IntelliJ IDEA, στο οποίο βασίζεται, και απαιτούσε την εγκατάσταση του Java JDK και του Android IDE ξεχωριστά εκείνη την εποχή.

Εγκαταστήστε το Android Studio σε υπολογιστή με Windows σε 5 εύκολα βήματα

Όμως, το γεγονός είναι ότι πρόσφατα η όλη διαδικασία έχει αλλάξει και, φυσικά, τώρα είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι πριν. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και απλώς εξερευνήστε ολόκληρο το σεμινάριο που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε το Αρχείο Android Studio .exe στον υπολογιστή σας με Windows. Εάν διαθέτετε σύστημα 64-bit, τότε το μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης θα είναι 896 MB. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του αρχείου ZIP, αλλά σας συνιστούμε να κάνετε λήψη του αρχείου .exe καθώς είναι εύκολο να εγκατασταθεί.

κατεβάστε το αρχείο Android Studio .exe

Βήμα 2. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .exe και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Συμφωνώ».

κάντε κλικ στο κουμπί «Συμφωνώ».

Βήμα 3. Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να καθορίσετε τη θέση εγκατάστασης του Android Studio και τη θέση εγκατάστασης του Android SDK. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

πατήστε το κουμπί «Επόμενο».

Βήμα 4. Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να επιλέξετε το φάκελο του μενού Έναρξη. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση».

κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση».

Βήμα 5. Τώρα, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μόλις ολοκληρώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Android studio.

ανοίξτε την εφαρμογή Android studio

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε το Android Studio σε υπολογιστή με Windows με 5 απλά βήματα.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τον τρόπο εγκατάστασης του Android Studio σε υπολογιστή με Windows. Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, απλά μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.