Πώς να δημοσιεύσετε μια ιστορία Instagram από υπολογιστή/φορητό υπολογιστή το 2022

0
153

Ένας λεπτομερής οδηγός για το πώς να ανεβάσετε Instagram Stories από υπολογιστή!

Πώς να δημοσιεύσετε μια ιστορία Instagram από υπολογιστή/φορητό υπολογιστή το 2022
Πώς να δημοσιεύσετε μια ιστορία Instagram από υπολογιστή/φορητό υπολογιστή το 2022

Αν μιλάμε για την καλύτερη πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, το Instagram θα χτυπήσει πρώτα το μυαλό μας. Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που ανήκει στο Facebook. Μέχρι στιγμής, το Instagram έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Εκτός από την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο, το Instagram προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες όπως Reels, IGTV, Stories, κ.λπ. Από όλες τις λειτουργίες του Instagram, οι ιστορίες φαίνεται να είναι οι πιο δημοφιλείς. Όλοι φαίνεται να χρησιμοποιούν ιστορίες Instagram από διασημότητες έως μικρές επιχειρήσεις για να πάρουν ένα μήνυμα.

Ωστόσο, το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο με επίκεντρο τα κινητά και αυτός είναι ο λόγος που πολλές λειτουργίες περιορίστηκαν μόνο σε εφαρμογές για κινητά. Για παράδειγμα, το Instagram δεν σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες, βίντεο, τροχούς, ιστορίες κ.λπ., από την επιφάνεια εργασίας. Το Instagram έχει δημιουργήσει αυτό το σύστημα για να ενθαρρύνει τη χρήση εφαρμογών για κινητά.

Αν και το Instagram δεν επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ιστορίες από την επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κόλπο με το πρόγραμμα περιήγησης για να δημοσιεύσετε την ιστορία σας στην πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Βήματα για να δημοσιεύσετε μια ιστορία Instagram από υπολογιστή/φορητό υπολογιστή

Παρακάτω, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να δημοσιεύετε ιστορίες στο Instagram απευθείας από υπολογιστή.

Η διαδικασία απαιτεί λίγη προσπάθεια, αλλά είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος για να δημοσιεύσετε ιστορίες στο Instagram από υπολογιστή. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε το Ίνσταγκραμ δικτυακός τόπος.

επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Instagram

2. Τώρα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram

3. Τώρα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ οπουδήποτε στη σελίδα και να επιλέξετε «Επιθεώρηση».

επιλέξτε Επιθεώρηση

4. Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο προγραμματιστή για το chrome. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί «Κινητό», όπως φαίνεται παρακάτω.

κάντε κλικ στο εικονίδιο Mobile

5. Τώρα θα δείτε τη διεπαφή για κινητά και θα επιλέξετε οποιοδήποτε μοντέλο κινητού.

διεπαφή για κινητά του Instagram

6. Εάν δεν μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο, δοκιμάστε να αλλάξετε το μοντέλο τηλεφώνου smartphone από το αναπτυσσόμενο μενού.

7. Εάν το κουμπί μεταφόρτωσης δεν εμφανίστηκε, φορτώστε ξανά την ιστοσελίδα.

επαναφόρτωση της ιστοσελίδας

8. Τώρα θα δείτε ένα εικονίδιο κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία. Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο και περιηγηθείτε στο αρχείο που θέλετε να δημοσιεύσετε στην ιστορία του Instagram.

Ανεβάστε ιστορίες στο Instagram

ανάρτηση ιστορίας στο instagram από τον υπολογιστή

ανάρτηση ιστορίας από τον υπολογιστή

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τυχόν αναρτήσεις στο Instagram από υπολογιστή.

επαναφόρτωση της ιστοσελίδας

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να δημοσιεύετε ιστορίες στο Instagram από υπολογιστή.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να δημοσιεύσετε μια ιστορία στο Instagram από έναν υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here