Πώς να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου καταγραφής SMS, MMS και κλήσεων στο Android

0
13

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας SMS, MMS και αρχεία καταγραφής κλήσεων στο Android.

Πώς να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου καταγραφής SMS, MMS και κλήσεων στο AndroidΠώς να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου καταγραφής SMS, MMS και κλήσεων στο Android
Πώς να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου καταγραφής SMS, MMS και κλήσεων στο Android

Τα smartphone αυτές τις μέρες έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Χρησιμοποιούμε το Android smartphone μας για να κάνουμε μια ποικιλία εργασιών. Από την πραγματοποίηση κλήσεων μέχρι την αναπαραγωγή παιχνιδιών, όλα είναι δυνατά με το Android. Όχι μόνο αυτό, αλλά αποθηκεύουμε επίσης τα σημαντικά μας δεδομένα στο smartphone μας. Μερικές φορές, διαγράφουμε κατά λάθος τα σημαντικά δεδομένα μας και μετά το μετανιώνουμε.

Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να εγκαταστήσετε τις κατάλληλες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς διαθέσιμες για Android. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές εστιάζουν σε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα κ.λπ. Ωστόσο, μόνο μερικές από αυτές προσφέρουν επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας SMS, MMS και αρχείου καταγραφής κλήσεων.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας SMS, MMS & Αρχείο καταγραφής κλήσεων αυτόματα σε Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για αυτές τις συγκεκριμένες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας SMS, MMS και αρχεία καταγραφής κλήσεων στη συσκευή σας Android. Λοιπόν, ας δούμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας SMS, MMS και Αρχείο καταγραφής κλήσεων σε ένα smartphone Android.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα λήψη SMS Backup+ στο smartphone Android από το Google Play Store. Μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή από εδώ.

Κατεβάστε το SMS Backup+ στο Android σαςΚατεβάστε το SMS Backup+ στο Android σας
Κατεβάστε το SMS Backup+ στο Android σας

Βήμα 2. Τώρα εγκαταστήστε την εφαρμογή και ανοίξτε την από το συρτάρι εφαρμογών. Τώρα, πρέπει να εκχωρήσετε όλα τα δικαιώματα που ζητά η εφαρμογή.

Βήμα 3. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής. Απλώς, πατήστε στο «Αντίγραφο ασφαλείας»

Πατήστε στο Πατήστε στο
Πατήστε στο “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας”

Βήμα 4. Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί OAuth, ώστε να μπορείτε να τη συνδέσετε χωρίς καμία ανησυχία.

Βήμα 5. Τώρα, πατήστε στις «Σύνθετες ρυθμίσεις» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας»

Πατήστε στις «Σύνθετες ρυθμίσεις» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας»Πατήστε στις «Σύνθετες ρυθμίσεις» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας»
Πατήστε στις «Σύνθετες ρυθμίσεις» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας»

Βήμα 6. Στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε τα «Εφεδρικά SMS», «Εφεδρικά MMS», «Αρχείο εφεδρικών κλήσεων»

Ενεργοποιήστε τις δεδομένες επιλογέςΕνεργοποιήστε τις δεδομένες επιλογές
Ενεργοποιήστε τις δεδομένες επιλογές

Αυτό είναι, τελειώσατε! Τώρα η εφαρμογή θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των SMS, MMS και του αρχείου καταγραφής κλήσεων. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη αμφιβολία σχετικά με το βήμα, φροντίστε να συζητήσετε μαζί μας στα σχόλια.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Όπως είπαμε προηγουμένως, το SMS Backup+ κάνει ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αυτόματη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας κάθε φορά. Απλώς ρυθμίστε την ώρα και η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων καταγραφής SMS, MMS και κλήσεων.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίγει την εφαρμογή SMS Backup+ στο smartphone Android.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, θα δείτε μια διεπαφή όπως παρακάτω. Εδώ πρέπει να επιλέξετε την επιλογή «Αυτόματες ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας».

Επιλέξτε την επιλογή «Αυτόματες ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας».Επιλέξτε την επιλογή «Αυτόματες ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας».
Επιλέξτε την επιλογή «Αυτόματες ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας».

Βήμα 3. Στο επόμενο βήμα, επιλέξτε την επιλογή ‘Τακτικός Πρόγραμμα’

Επιλέξτε την επιλογή «Κανονικό χρονοδιάγραμμα»Επιλέξτε την επιλογή «Κανονικό χρονοδιάγραμμα»
Επιλέξτε την επιλογή «Κανονικό χρονοδιάγραμμα»

Βήμα 4. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τη χρονική περίοδο. Η επιλογή 24 ωρών θα είναι καλύτερη.

Επιλέξτε τη χρονική περίοδοΕπιλέξτε τη χρονική περίοδο
Επιλέξτε τη χρονική περίοδο

Αυτό είναι, τελειώσατε! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναγκάσετε την εφαρμογή SMS Backup+ Android να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Λίγες καλύτερες εφαρμογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας SMS και αρχείων καταγραφής κλήσεων

Ακριβώς όπως το SMS Backup +, υπάρχουν πολλές άλλες διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store που μπορούν να δημιουργήσουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων καταγραφής SMS, MMS και κλήσεων. Παρακάτω, παραθέτουμε τρεις καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας SMS και αρχεία καταγραφής κλήσεων.

1. Super Backup & Restore

Super Backup & RestoreSuper Backup & Restore
Super Backup & Restore

Λοιπόν, η καταχώριση του Super Backup & Restore στο Google Play Store λέει ότι το Super Backup & Restore είναι το ταχύτερο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων που είναι διαθέσιμο για Android. Όχι μόνο τα αρχεία καταγραφής SMS και κλήσεων, αλλά το Super Backup & Restore μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για εφαρμογές, σελιδοδείκτες, ημερολόγια στην κάρτα SD, στο Gmail ή στο Google Drive.

Χαρακτηριστικά:

  • Με το Super Backup & Restore, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας εφαρμογών σε κάρτα SD.
  • Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών και των αρχείων καταγραφής SMS και κλήσεων.
  • Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά οποιουδήποτε προηγούμενου αρχείου αντιγράφων ασφαλείας.

2. Ήλιο

ΉλιοΉλιο
Ήλιο

Ακριβώς όπως όλες οι άλλες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς Android, το Helium επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων τους, όπως SMS, αρχεία καταγραφής κλήσεων, δεδομένα εφαρμογής στην κάρτα SD ή στο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον για το Helium είναι ότι δεν εμφανίζει διαφημίσεις και μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά:

  • Το Helium λειτουργεί τόσο σε ριζωμένες όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές Android.
  • Με το Helium, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εφαρμογών και των δεδομένων σας στην κάρτα SD.
  • Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο χώρο αποθήκευσης cloud.
  • Το Helium μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σχεδόν κάθε τύπου αρχείου.

3. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά SMS

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά SMSΔημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά SMS
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά SMS

Όπως λέει το όνομα της εφαρμογής, το SMS Backup & Restore είναι μια εφαρμογή Android που προορίζεται μόνο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά των μηνυμάτων SMS και των αρχείων καταγραφής κλήσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε μορφή XML και μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε κάρτα SD ή αποθήκευση cloud. Το SMS Backup & Restore επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέγουν μια επαναλαμβανόμενη ώρα χρονοδιαγράμματος για να δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων καταγραφής SMS και κλήσεων.

Χαρακτηριστικά:

  • Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για μηνύματα SMS, MMS και αρχεία καταγραφής κλήσεων σε μορφή XML.
  • Η εφαρμογή παρέχει μερικές επιλογές αντιγράφων ασφαλείας τοπικών συσκευών.
  • Μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας στο Google Drive, το OneDrive ή το Dropbox.

συμπέρασμα

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των SMS, MMS και του αρχείου καταγραφής κλήσεων στο smartphone Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here