Πώς να βρείτε το Shimmer στο Terraria

0
7

Το Terraria είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο sandbox. Είναι σε έναν συνεχή κύκλο ενημερώσεων περιεχομένου που σας κάνει να επιστρέφετε. Μόλις νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, μαθαίνεις για κάποιο φρέσκο ​​και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό και έχεις την ώθηση να το πάρεις στα χέρια σου. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το υπέροχα αιθέριο Shimmer. Αν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το μαγικό υλικό, ας εξερευνήσουμε πώς μπορείτε να το βρείτε.

Πώς να βρείτε το Shimmer στο Terraria

Βήματα για την εύρεση του Shimmer

Το Shimmer δεν είναι πολύ δύσκολο να το βρεις, αλλά πρέπει να ξέρεις πού να ψάξεις ή να ψάξεις λίγο.

  • Πρέπει να βρείτε το Aether Biome. Αυτό είναι ένα μίνι-βίωμα που εμφανίζεται στο υπόγειο στρώμα (Σπήλαιο) στο εξωτερικό τρίτο του κόσμου.
  • Αυτό το βίωμα βρίσκεται πάντα στην ίδια κατεύθυνση του κόσμου με τη Ζούγκλα, οπότε αν δεν είστε σίγουροι πού να πάτε για να βρείτε τον Αιθέρα, κατευθυνθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση.
  • Μόλις μπει στο biome, το Shimmer θα είναι μια ρηχή λίμνη λαμπερού υγρού.
  • Craft Shimmer σε έναν αρχαίο χειριστή με έναν κάδο νερού χωρίς πάτο και 10 μπάρες Luminite.
  • Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το Shimmer βυθίζοντας τον κάδο νερού χωρίς πάτο σε μια πισίνα Shimmer.

Ωστόσο, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shimmer στη φυσική του κατάσταση, πρέπει να νικήσετε τον Άρχοντα της Σελήνης προτού μπορέσετε να το αντλήσετε ή να το χρησιμοποιήσετε σε έναν κάδο νερού χωρίς πάτο.

Το βίωμα του Αιθέρα χαρακτηρίζεται από τους έναστρους βράχους του, που μοιάζουν περισσότερο με τα βιομάζα του ουρανού παρά με τα υπόγεια.

Η Αλχημεία του Shimmer

Καταφέρατε να πάρετε στα χέρια σας κάποιο μαγικό υγρό – αυτό δεν είναι μόνο για επίδειξη. Μπορεί να μετατρέψει αντικείμενα σε κάτι άλλο ή να τα «κατασκευάσει». Αυτό επηρεάζει επίσης τα NPC της πόλης, τους εχθρούς και τα πλάσματα – σχεδόν κάθε απλό αντικείμενο μπορεί να μεταμορφωθεί. Μπορεί επίσης να αλλάξει την εμφάνιση του NPC σας.

Είδη

Όταν εκτίθεται στο Shimmer, είτε θα αναβαθμίσει είτε θα υποβαθμίσει ορισμένα στοιχεία και τα sprites αυτών των αντικειμένων θα λάμπουν πιο φωτεινά. Τα φίλτρα θα μετατραπούν στα αρχικά τους συστατικά, εκτός από το ότι κάθε συστατικό έχει 33% πιθανότητα να μην παραχθεί για να σταματήσει η αναπαραγωγή. Αυτός είναι ο τρόπος του παιχνιδιού να εξισορροπήσει τα πράγματα.

πλάσματα

Τα NPC θα μετατραπούν σε αστραφτερές εκδόσεις του εαυτού τους και οι εχθροί θα γίνουν προσωρινά αόρατοι. Τα περισσότερα πλάσματα θα μεταμορφωθούν σε Faelings, με τα πολύτιμα πλάσματα να γίνονται πολύτιμοι λίθοι. Αλλά σημειώστε ότι δεν θα επηρεάσει το Gold Worm, το Gem Squirrel, το Slime Bunny, το Party Bunny, το Christmas Bunny ή το Gem Bunny.

Διάφορα

Όταν έρθει σε επαφή με άλλα υγρά, το Shimmer θα μετατραπεί σε Αιθέριο Μπλοκ. Όταν πηδάτε στο Shimmer, θα αποκτήσετε ένα εφέ Shimmering, το οποίο σας επιτρέπει να περάσετε μέσα από μπλοκ μέχρι να φτάσετε σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια που δεν βρίσκεται στο Shimmer.

Ο κάδος λάμψης χωρίς πάτο

Αφού εντοπίσετε και συλλέξετε λίγο Shimmer, μπορείτε να μετατρέψετε έναν κανονικό κάδο νερού χωρίς πάτο σε έναν ειδικό κάδο Shimmer χωρίς πάτο. Αυτό θα σας δώσει ένα ατελείωτο απόθεμα Shimmer για να το μεταμορφώσετε και να το δημιουργήσετε με το δικό σας περιεχόμενο.

Φούσκωσέ το

Μπορείτε να αντλήσετε το Shimmer στον κόσμο της Terraria, όπως το νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Είναι αρκετά τυπικό και χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε μια αντλία ή παρόμοια συσκευή. Αυτό καθιστά εύκολη τη μετακίνηση του Shimmer από μια περιοχή του κόσμου σε άλλη, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα νέα biomes ή σταθμούς χειροτεχνίας.

Αμβροσία

Το Shimmer επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν αντικείμενα που δεν μπορούν να έρθουν με άλλο τρόπο, όπως το Ambrosia. Το Ambrosia είναι ένα αναλώσιμο που ενισχύει μόνιμα την ταχύτητα εξόρυξης, τοποθέτησης πλακιδίων και τοίχων κατά 5%. Και ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσετε, από τώρα, είναι να ρίξετε οποιοδήποτε φρούτο στο Shimmer, το οποίο θα μετατρέψει το συνηθισμένο προϊόν στη μαγική Αμβροσία. Αυτό ενθαρρύνει τους χρήστες να εμβαθύνουν στο παιχνίδι και να πειραματιστούν με διάφορα αντικείμενα για να δουν τι παρασκευάσματα μπορούν να παράγουν.

The Shimmer Trade and Barter

Ένα λιγότερο συζητημένο χαρακτηριστικό του Shimmer είναι η χρήση του στην οικονομία του παιχνιδιού. Οι μεταμορφωτικές του δυνάμεις και η ποιότητά του που μοιάζει με σχέδιο σημαίνουν ότι έχει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά τον πλούτο σας. Οι συναλλαγές με άλλους για σπάνια αντικείμενα ή η χρήση τους ως μορφή νομίσματος είναι εξίσου βιώσιμες, ειδικά σε πολλούς παίκτες. Το Shimmer επεκτείνει τις δυνατότητες ανταλλαγής και συναλλαγών μεταξύ παικτών.

Μπλοκ Aetherium

Οι μπλοκ Aetherium σχηματίζονται όταν το Shimmer έρχεται σε επαφή με άλλο υγρό. Όπως τα Ice Blocks, έτσι και τα Aetherium Blocks αισθάνονται ολισθηρά και λεία στο περπάτημα, έτσι θα γλιστράτε καθώς τα διασχίζετε. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε αυτό το αποτέλεσμα φορώντας παγοπέδιλα ή παρόμοια αξεσουάρ. Αυτά τα μπλοκ εκπέμπουν επίσης ένα λεπτό φως στην περιοχή όπου τα τοποθετείτε. Η στάση ή η κίνηση πάνω τους θα προκαλέσει την εμφάνιση σωματιδίων αστρόσκονης, τα οποία φαίνονται αρκετά μαγευτικά.

Shimmering Player

Όταν μπαίνετε στο Shimmer, ένα debuff με την ένδειξη “Shimmering” θα σας επηρεάσει. Αυτό το debuff επηρεάζει τον χαρακτήρα σας με διάφορους τρόπους: δεν θα μπορείτε να μετακινήσετε ή να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα. Επιπλέον, θα αρχίσετε να βυθίζετε μέσα από τυχόν στερεά εμπόδια μέχρι να φτάσετε σε ένα άνοιγμα διαστάσεων 2×3 (ή να πέσετε στον Κάτω Κόσμο) και θα γίνετε ανίκητοι σε εχθρούς που δεν είναι αφεντικοί. Επομένως, αυτό δεν είναι διασκεδαστικό αν θέλετε να παίξετε κανονικά, αλλά δεν είναι άχρηστο. Εάν θέλετε να φτάσετε γρήγορα στο κάτω στρώμα, τότε το Shimmering είναι η διέξοδος.

Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε τον αρνητικό αντίκτυπο φορώντας έναν χρωματικό μανδύα. Η κατασκευή αυτού του μανδύα είναι απλή: συνδυάστε το Star Cloak σας με ένα Shimmer και μπορείτε να περάσετε μέσα από μια πισίνα Shimmer όπως κάθε άλλο υγρό, χωρίς περίεργες παρενέργειες.

The Ethereal Beauty of Shimmer Biomes

Η προσθήκη Shimmer στα biomes Terraria μπορεί να δημιουργήσει μια εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα. Οι αστραφτερές, μαργαριταρένιες αποχρώσεις του προσθέτουν μια απόκοσμη αισθητική γοητεία που είναι ιδανική για να μετατρέψετε τον κόσμο σας σε κάτι ονειρικό και αιθέριο. Ακόμα κι αν δεν σας ένοιαζε η επιπλέον λειτουργικότητα, η προσθήκη Shimmer κάνει το τοπίο Terraria σας μια οπτική απόλαυση και σας επιτρέπει να γίνετε δημιουργικοί με την παγκόσμια τροποποίηση.

The Aether – The Home of Shimmer

Το Aether είναι μια μυστηριώδης τοποθεσία στο υπόγειο των περισσότερων κόσμων Pre-Hardmode. Εμφανίζεται ως μια μεγάλη φυσική σπηλιά από Stone Block, με μια αστραφτερή πισίνα στο κέντρο της και πλούσια δέντρα πολύτιμων λίθων που φυτρώνουν μέσα. Εδώ θα συλλέξετε το πολύτιμο αλχημικό αντιδραστήριό σας, το Shimmer.

Το μοναδικό με αυτό είναι ότι όλα τα πλήρως σκοτεινά μπλοκ μοιάζουν σαν να έχουν αστέρια που λάμπουν στο βάθος, παρέχοντας ένα σχεδόν μαγικό αποτέλεσμα και το κάνουν να νιώθεις σαν να έφυγες από τον πλανήτη και να μπήκες στο διάστημα.

Για να βρείτε αυτό το μέρος, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο πέμπτο πιο εξωτερικό στρώμα του κόσμου σας στην πλευρά της Ζούγκλας – συνήθως κοντά σε παραλίες στην ακτογραμμή του Ωκεανού – και να το αναζητήσετε οπουδήποτε μεταξύ 100 και 2200 τετράγωνων κάτω στο υπόγειο στρώμα (Σπήλαιο). Τείνει να εμφανίζεται ακριβώς πριν εμφανιστεί η λάβα.

Είναι καλή ιδέα να φτιάξετε μια γέφυρα Πλατφόρμας πάνω από την πισίνα Shimmer για να μην πέσετε κατά λάθος μέσα σε αυτήν ή να κάνετε αόρατους τους εχθρούς που βυθίζονται σε αυτήν.

Shimmer On

Το Terraria’s Shimmer είναι ένα κρυμμένο στολίδι. Αλλά δεν είναι όλα τόσο κρυφά όταν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Έτσι, οπλισμένοι με τη γνώση από αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πρόκληση να αποκτήσετε και να πειραματιστείτε με αυτόν τον χρήσιμο πόρο. Έχετε εγγυημένες ώρες διασκέδασης. Οι δυνατότητες μεταστοιχείωσης είναι τεράστιες, επομένως θα συνεχίσετε να ανακαλύπτετε νέους συνδυασμούς και δημιουργίες που μπορούν να κάνουν τον κόσμο σας όμορφο, το παιχνίδι σας πιο διασκεδαστικό και ακόμη και να σας βγάλουν κάποια χρήματα στο πλάι γιατί ποιος δεν εκτιμά μερικά επιπλέον νομίσματα; Ποιες συναρπαστικές μεταστοιχίσεις Shimmer ελπίζετε να αποκαλύψετε; Έχετε έναν αγαπημένο πόρο στην Terraria ή κάποιον που διασκεδάσατε να αποκτήσετε; Μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις συμβουλές σας στα σχόλια παρακάτω και συνεχίστε τη συζήτηση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here