Πώς να αποκτήσετε άργιλο στην κοιλάδα Stardew

0
73

Ο πηλός είναι ένας εξαιρετικός πόρος για να έχετε στην κοιλάδα Stardew. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κατασκευάσετε σιλό, να δωρίσετε άλλους, να δημιουργήσετε άλλους τύπους χώματος υψηλής ποιότητας, μεταξύ άλλων αντικειμένων. Αν και ο πόρος δεν έχει πολλές χρήσεις, συνήθως είναι χρήσιμος.

Πώς να αποκτήσετε άργιλο στην κοιλάδα Stardew

Εάν είστε ακόμα νέος στο Stardew Valley και προσπαθείτε να μάθετε πώς να αποκτήσετε πηλό στο Stardew Valley, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε διάφορους τρόπους απόκτησης του πόρου. Επίσης, σημειώστε ότι ορισμένες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές και πιο γρήγορες από άλλες. Έτσι, θα επισημάνουμε επίσης ποια τεχνική πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πηλό πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πώς να αποκτήσετε πηλό στην κοιλάδα Stardew

Ο πρωταρχικός τρόπος για να πάρετε πηλό στην κοιλάδα Stardew είναι το όργωμα του αγροκτήματος χρησιμοποιώντας μια σκαπάνη. Μπορείτε επίσης να βρείτε πηλό γύρω από την περιοχή της παραλίας. Στην πραγματικότητα, όταν ψάχνετε για πηλό, είναι καλύτερα να εστιάσετε στην παραλία γιατί εκεί παίρνετε το μεγαλύτερο μέρος των πόρων σε σύγκριση με το αγρόκτημα.

Ωστόσο, η συλλογή πηλού με το σκάψιμο του αγροκτήματος και της παραλίας δεν είναι αποτελεσματική. Συνήθως, ο πηλός που αποκτάται μέσω αυτής της μεθόδου δεν επαρκεί καν για να φτιάξετε αντικείμενα που τον χρειάζονται στη συνταγή τους.

Οι γεώδες είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος συσσώρευσης αργίλου. Αν βρεις, πήγαινε στον Κλιντ, έναν σιδηρουργό στα νοτιοανατολικά του Πέλικαν. Όταν το σπάσουν, μπορεί να ανακαλύψουν πηλό μέσα του. Δυστυχώς, όμως, αυτή είναι μια σποραδική μέθοδος εύρεσης του πόρου.

Ο τελικός τρόπος για να πάρετε πηλό είναι να τον δεχτείτε ως δώρο κατά τη διάρκεια της ετήσιας γιορτής του Winter’s Star. Δυστυχώς, ο Vincent και ο Jas είναι οι μόνοι κάτοικοι που προσφέρουν τον πόρο ως δώρο. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να τα συνδυάσετε.

Αντίθετα, η δωρεά πηλού σε άλλους κατοίκους της κοιλάδας Stardew δεν είναι πάντα καλή ιδέα, καθώς στους περισσότερους κατοίκους τον αντιπαθούν και άλλοι τον απεχθάνονται.

Πώς να αποκτήσετε άργιλο στο Stardew Valley γρήγορα

Ο πιο αποτελεσματικός και ταχύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πηλό είναι το σκάψιμο στα ορυχεία. Κάθε φορά που βλέπετε ένα έμπλαστρο σκουληκιών – ένα μέρος που μοιάζει με οικόπεδο με τρία σκουλήκια να βγάζουν τα κεφάλια τους – ξεθάψτε το χρησιμοποιώντας μια σκαπάνη. Μπορεί να βρείτε λίγο πηλό γύρω από την περιοχή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εκρηκτικό για να αφαιρέσετε τη βρωμιά πιο γρήγορα. Αυτή η μέθοδος σκοτώνει δύο πουλιά με μια πέτρα, επειδή μπορείτε επίσης να πάρετε καρότα σπηλαίων σε αυτές τις τοποθεσίες.

Ποιες είναι οι χρήσεις του αργίλου;

Μόλις βρείτε πηλό, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να κάνετε δώρο στους κατοίκους της Κοιλάδας Stardew, αλλά σημειώστε ότι στους περισσότερους δεν αρέσει. Ακολουθεί μια λίστα με είδη που απαιτούν πηλό ως συνταγή.

Κτίριο Σιλό

Τα σιλό είναι αξιόλογα κτίρια που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση χόρτου και ζωοτροφών. Η διαδικασία καταλαμβάνει μεγάλες ποσότητες πηλού, δέκα για την ακρίβεια.

Δημιουργία γλάστρες κήπου

Οι γλάστρες κήπου είναι χρήσιμες όταν θέλετε να καλλιεργήσετε καλλιέργειες σε εσωτερικούς χώρους. Σε αντίθεση με την εξωτερική γεωργία, η οποία εξαρτάται από την εποχή, οι καλλιέργειες εσωτερικού χώρου συνεχίζουν να τρέφονται ανεξάρτητα από την εποχή. Για να διαμορφώσετε μια γλάστρα κήπου, θα χρειαστείτε έναν πηλό.

Κατασκευή δαπέδου από τούβλα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πηλό για να διακοσμήσετε το πάτωμά σας ή να δημιουργήσετε μονοπάτια. Για αυτή τη δραστηριότητα, θα χρειαστείτε δύο μονάδες πηλού.

Οστά φρεζαρίσματος

Μπορείτε να μετατρέψετε τα οστά σε λίπασμα ανακατεύοντάς τα με πηλό. Μόλις το κάνετε, μπορείτε να πουλήσετε αυτό το λίπασμα σε άλλους αγρότες ή να το χρησιμοποιήσετε για τις καλλιέργειές σας. Αυτή η δραστηριότητα θα σας κοστίσει τρεις μονάδες πηλού.

Ραπτική

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πηλό για να φτιάξετε πουκάμισα που φοριούνται. Για να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι πηλού.

Κατασκευή σπόρων φυτικών ινών

Ο πηλός χρησιμοποιείται για την παρασκευή σπόρων ινών στην κοιλάδα Stardew. Αυτοί οι σπόροι είναι εξαιρετικοί για τους αγρότες αφού δεν χρειάζονται πότισμα και μπορούν να συγκομιστούν σε επτά ημέρες. Επιπλέον, μπορείτε να τα φυτέψετε σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου του χειμώνα. Για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, θα χρειαστείτε έναν πηλό.

Δημιουργία Εδάφους Διατήρησης Ποιότητας

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άργιλο για να δημιουργήσετε ποιοτικά εδάφη που είναι μια εξαιρετική πηγή για την καλλιέργεια καλλιεργειών. Αυτό το χώμα διατηρεί το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να αναμιγνύεται με καλλιεργημένο έδαφος για πιο εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα χρειαστείτε ένα κομμάτι πηλού για να φτιάξετε αυτό το χώμα.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω πηλό από έναν πωλητή στο Stardew Valley;

Δυστυχώς, κανείς στην κοιλάδα Stardew δεν πουλά πηλό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω για να το αποκτήσετε.

Πού μπορώ να βρω τον περισσότερο πηλό στο Stardew Valley;

Για να βρείτε τον περισσότερο άργιλο στην κοιλάδα Stardew, εστιάστε στα ορυχεία, ειδικά στα αρχικά 30 επίπεδα.

Μπορεί να κατασκευαστεί άργιλος στην κοιλάδα Stardew;

Ο πηλός είναι φυσικός πόρος και δεν μπορεί να κατασκευαστεί. Μπορείτε μόνο να το βρείτε.

Πήγαινε να πάρεις αυτόν τον πηλό

Όπως μπορείτε να δείτε, η συλλογή πηλού στην κοιλάδα Stardew δεν είναι περίπλοκη. Εάν είστε αρχάριοι, μπορεί να το συλλέγατε χωρίς να το καταλάβετε. Απλώς τοποθετήστε το έδαφος, και εκεί θα το βρείτε. Αλλά για να πάρετε περισσότερο πηλό γρήγορα, επικεντρωθείτε στα ορυχεία.

Πώς συλλέγετε πηλό στο Stardew Valley; Πώς το χρησιμοποιείτε αφού το συναρμολογήσετε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here