Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα κάποιου Snapchat στο iPhone

0
25
Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα κάποιου Snapchat στο iPhone

Θέλετε να κάνετε την εμπειρία σας στο Snap πιο διασκεδαστική; Μπορείτε να δώσετε στους φίλους σας και στον εαυτό σας μοναδικά εμφανιζόμενα ονόματα διαφορετικά από το όνομα χρήστη. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat κάποιου στο iPhone σας. Θα σας ευλογήσει με μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία Snapchat στα χέρια σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ονόματος χρήστη Snapchat και εμφανιζόμενου ονόματος;

Το όνομα χρήστη Snapchat είναι ένα αναγνωριστικό που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να προσθέσετε φίλους. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας μόνο μία φορά το χρόνο. Εμφανίζεται στους λογαριασμούς άλλων ατόμων όταν σας αναζητούν ή βλέπουν το ιδιωτικό ή δημόσιο προφίλ σας στο Snapchat.

Από την άλλη πλευρά, το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat είναι το όνομα που βλέπουν οι φίλοι σας στο Snapchat όταν αλληλεπιδρούν μαζί σας. Σε αντίθεση με ένα όνομα χρήστη, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα ανά πάσα στιγμή και όσο πιο συχνά γίνεται. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat για όλους στη λίστα των φίλων σας. Τα βήματα παρατίθενται εδώ.

Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat ενός φίλου στο iPhone

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat.
  2. Πατήστε το εικονίδιο συνομιλίας → Επιλέξτε το προφίλ του οποίου το εμφανιζόμενο όνομα θέλετε να αλλάξετε.

    Εκκινήστε το Snapchat, πατήστε το εικονίδιο συνομιλίας, επιλέξτε το προφίλ του φίλου

  3. Πατήστε το εμφανιζόμενο όνομα που εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου συνομιλίας.
  4. Στην οθόνη προφίλ, επιλέξτε ξανά το εμφανιζόμενο όνομα.
  5. Εισαγάγετε το εμφανιζόμενο όνομα που προτιμάτε στο αναδυόμενο παράθυρο.
  6. Πατήστε Αποθήκευση.

    Πατήστε το εμφανιζόμενο όνομα, επιλέξτε ξανά το εμφανιζόμενο όνομα, εισαγάγετε νέο εμφανιζόμενο όνομα, πατήστε αποθήκευση

Όταν αλλάζετε το εμφανιζόμενο όνομα κάποιου Snapchat, εμφανίζεται μόνο για εσάς. Το άλλο άτομο δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις Snapchat σχετικά με το νέο όνομα.

Πώς να επεξεργαστείτε το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat στο iPhone

Εκτός από την αλλαγή του ονόματος άλλων στο Snapchat, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε το εμφανιζόμενο όνομά σας. Έτσι, όταν ένας νέος φίλος σας προσθέσει, θα δει το νέο σας όνομα. Σημειώστε ότι το όνομά σας θα δείχνει πώς οι φίλοι σας στο Snapchat έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στα τηλέφωνά τους.

  1. Ανοίξτε το Snapchat → Πατήστε το Bitmoji σας.
  2. Επιλέξτε το όνομά σας.
  3. Εισαγάγετε το εμφανιζόμενο όνομα που προτιμάτε → Πατήστε Αποθήκευση.

    Πατήστε Bitmoji, επιλέξτε το όνομά σας, αλλάξτε όνομα, επιλέξτε αποθήκευση

Συχνές ερωτήσεις

Εάν αλλάξω το εμφανιζόμενο όνομα στο Snapchat, θα αλλάξει για όλους;

Όχι. Το νέο εμφανιζόμενο όνομα Snapchat θα είναι ορατό μόνο στους φίλους που έγιναν μετά την αλλαγή. Δυστυχώς, οι υπάρχοντες ακόλουθοί σας θα βλέπουν το παλιό εμφανιζόμενο όνομα.

Ποιο είναι το όριο χαρακτήρων για τα εμφανιζόμενα ονόματα του Snapchat;

Το όριο χαρακτήρων για τα εμφανιζόμενα ονόματα του Snapchat είναι 30 (συμπεριλαμβανομένων των κενών).

Τυλίγοντας…

Το Snapchat είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μοιράζεστε καθημερινές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα πολύ μικρό βήμα για να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα ενός φίλου στο Snapchat μπορεί να αλλάξει πολύ το παιχνίδι. Ελπίζω ότι τα βήματα που αναφέρονται εδώ θα σας βοηθήσουν. Ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων. Μέχρι τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο και φωτογραφίες Snapchat στο iPhone
  • Πώς να κατεβάσετε δεδομένα Snapchat σε iPhone και Mac
  • Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Snapchat σε iPhone, iPad και Mac

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε περισσότερα.