Παρακολουθήστε την τοποθεσία του φίλου σας με το Facebook Hack το 2020

0
99
Παρακολουθήστε την τοποθεσία του φίλου σας με το Facebook Hack το 2020
Παρακολουθήστε την τοποθεσία των φίλων σας με ένα Hack στο Facebook

Σήμερα είμαστε εδώ με τη συζήτηση σχετικά με το Track Your Friends Location With a Facebook Hack. Πολλοί από εσάς που βλέπετε την ταινία Χάρι Πότερ πρέπει να ξέρετε για τον Χάρτη Marauder.

Ήταν ο χάρτης της ταινίας που δείχνει την τοποθεσία όλων στο Χόγκουαρτς. Και η παρακολούθηση τοποθεσίας που εμφανίζεται εκεί στην ταινία ήταν παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ότι η ακριβής τοποθεσία του ατόμου εμφανιζόταν στον χάρτη. Ομοίως, αυτό το κόλπο στο facebook μοιάζει με εκείνον τον χάρτη στον οποίο ελέγχετε την τοποθεσία των φίλων σας. Απλά διαβάστε λοιπόν την παρακάτω ανάρτηση για να προχωρήσετε.

Η επέκταση χάρτη Marauder του Google Chrome θα εμφανίζει πλέον την τοποθεσία του φίλου σας στο Facebook

Παρακολουθήστε την τοποθεσία των φίλων σας με ένα Hack στο Facebook
Παρακολουθήστε την τοποθεσία των φίλων σας με ένα Hack στο Facebook

Βήματα:

Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τις τοποθεσίες των φίλων σας με μια απλή επέκταση google chrome Marauder Map που αναπτύχθηκε από έναν φοιτητή προγραμματιστή από το Cambridge, MA, Aran Khanna. Αυτός ο τύπος αναπτύσσει αυτήν την επέκταση για να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όλους τους φίλους του Facebook και είναι παρόμοια με το Marauder Map της ταινίας Χάρι Πότερ που δείχνει την τοποθεσία όλων των άλλων ανθρώπων εκτός από τον ιδιοκτήτη του χάρτη.

Το Facebook παρέχει μια λειτουργία με την οποία μπορείτε να ελέγχετε οποιαδήποτε τοποθεσία ληφθέντων και απεσταλμένων μηνυμάτων και αυτή η επέκταση αρπάζει την ίδια ιδιότητα και λειτουργεί τέλεια στο πρόγραμμα περιήγησης για να σας δείξει τον χάρτη με την αντιστοίχιση όλων των τοποθεσιών του φίλου σας στο Facebook σε αυτόν. Με αυτό, οποιοσδήποτε μπορεί να σας παρακολουθεί εάν είστε στο messenger. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome και σε αυτήν τη https://www.facebook.com/messages/ τοποθεσία, θα δείτε τους φίλους σας να χαρτογραφούν στον χάρτη με ενεργοποιημένη την επέκταση.

Υπάρχει ένας τρόπος που σας είχε δώσει το Facebook με τον οποίο μπορείτε να σταματήσετε την κοινοποίηση της τοποθεσίας σας, έτσι απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί βέλους στην οθόνη συνομιλίας. Και ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας στις συσκευές σας όπως iPhone, Android και φορητούς υπολογιστές κ.λπ.

Με αυτό, μπορείτε να ελέγξετε πού βρίσκονται οι φίλοι σας αυτήν τη στιγμή και να αποκαλύψετε και τα μυστικά τους μέρη και πολλά άλλα που νομίζετε καλύτερα από εμένα με τη βοήθεια αυτής της υπέροχης επέκτασης του Aran Khanna. Ελπίζω να σας αρέσει η συζήτηση, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.