Η Bowers & Wilkins λανσάρει τα ακουστικά PX8 σε γελοία τιμή

0
52
Ακουστικά Bowers και Wilkins PX8
© Bowers & Wilkins

Η Bowers & Wilkins κάνει επίσημα διαθέσιμα τα ασύρματα ακουστικά PX8 over-ear. Το ζευγάρι είχε αρχικά πειραγματιστεί πριν από δύο μήνες όταν ανακοινώθηκε το PX7 Series 2. Παραδόξως, τα premium ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου κοστίζουν τώρα 699 $, δηλαδή 150 $ περισσότερο από ό,τι είχε υποσχεθεί.

TL;DR

  • Η Bowers & Wilkins κυκλοφορεί τα ασύρματα ακουστικά PX8.
  • Το PX8 διαθέτει προγράμματα οδήγησης ήχου 40mm Carbon Cone και AptX Adaptive codec.
  • Πωλείται για 699 $ και είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή μαύρισμα.

Τα νέα κορυφαία ακουστικά της εταιρείας διαθέτουν τα ίδια μεγάλα ακουστικά με το PX7 S2, αλλά το συνολικό φινίρισμα έχει αναβαθμιστεί ώστε να ταιριάζει με την premium τιμή. Και τα δύο κουτιά χρησιμοποιούν ακουστικά αφρού μνήμης τυλιγμένα με δέρμα Nappa. Οι βραχίονες είναι πλέον κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο με ρυθμιζόμενες και περιστρεφόμενες λειτουργίες. Συνολικά, το PX8 διατηρείται ελαφρύ στα 320 γραμμάρια. Όλα τα κουμπιά διατηρούνται στη μία πλευρά.

Η Bowers & Wilkins λέει ότι τα ακουστικά PX8 έρχονται τώρα με νέα προγράμματα οδήγησης ήχου Carbon Cone 40 mm που προσφέρουν κορυφαίο ήχο και ανώτερη ανάλυση ήχου. Το νέο εξάρτημα έχει την ίδια σχεδίαση προγράμματος οδήγησης που χρησιμοποιείται στα ηχεία της σειράς 700.

Bowers & Wilkins PX8

Τα ακουστικά Bowers & Wilkins PX8 διαθέτουν δερμάτινα μαξιλάρια και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες. / © Bowers and Wilkins

Παρόμοια με το B&W PX7 S2, υπάρχουν συνολικά έξι διαθέσιμα μικρόφωνα. Τέσσερα μικρόφωνα χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση και τον αποκλεισμό του θορύβου περιβάλλοντος, ενώ τα υπόλοιπα δύο μικρόφωνα προορίζονται για τηλεφωνία. Το PX8 εξακολουθεί να διαθέτει την ίδια σειρά υποστήριξης κωδικοποιητή ήχου, συμπεριλαμβανομένων των aptX Adaptive, AAC και SBC της Qualcomm.

Διάρκεια μπαταρίας και τιμολόγηση του B&W PX8

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα ακουστικά Bowers & Wilkins PX8 εκτιμάται σε 30 ώρες, η οποία παραμένει αμετάβλητη από το PX7 S2. Σύμφωνα με τη βρετανική μάρκα ήχου, μια φόρτιση 15 λεπτών ισοδυναμεί με 7 ώρες αναπαραγωγής. Και παρά την τιμολόγηση, λείπει και πάλι η υποδοχή ήχου 3,5 mm. Αντί αυτού, παρέχεται ένας προσαρμογέας USB-C σε στερεοφωνική υποδοχή.

Το B&W PX8 μπορεί να παραγγελθεί για 699 $ και δεν έχει ακόμη εισαχθεί σε άλλες αγορές και ηλεκτρονικά καταστήματα. Διατίθενται σε μαύρο ή καφέ (καφέ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here