Εγκαταστήστε το watchOS 9 beta: Πώς να λάβετε την ενημέρωση στο Apple Watch σας τώρα

0
56
Νέα πρόσωπα του Apple Watch watchOS 9
© NextPit

Είναι ήδη δυνατό να θέσετε το watchOS 9 σε λειτουργία στο Apple Watch Series 4 ή νεότερο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το watchOS 9 beta για προγραμματιστές, καθώς και να εξηγήσουμε τους κινδύνους από αυτό.

Πηδάω σε:

Προειδοποίηση: Το watchOS 9 είναι προς το παρόν λογισμικό που βρίσκεται σε στάδιο beta, το οποίο μπορεί επίσης να περιέχει σφάλματα και πιθανώς να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον προγραμματιστή ή τις δημόσιες εκδόσεις beta μόνο σε συσκευές στις οποίες δεν βασίζεστε καθημερινά. Σε κάθε περίπτωση, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας πριν ξεκινήσετε. Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι διαφορετικό από το iOS 16 beta για iPhone, όπου είναι αδύνατο να πραγματοποιήσετε υποβάθμιση στο watchOS 8.

Τώρα που έχει δοθεί η δέουσα προειδοποίηση, το νέο watchOS 9 αποκαλύφθηκε στις 6 Ιουνίου και παρουσίασε μια τετράδα νέων προσόψεων ρολογιών στο Apple Watch, μια δέσμη νέων μετρήσεων για προπονήσεις όπως τρέξιμο και κολύμπι και βελτιώσεις για τη λειτουργία AFib. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις καινοτομίες που θα έρθουν στο Apple Watch τον Σεπτέμβριο, μεταβείτε στον πλήρη οδηγό μας για το watchOS 9.

 • Σχετικό: Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 16 στο iPhone σας τώρα
Το Apple Watch Series 4 εμφανίζει τις νέες προσόψεις ρολογιών που προστέθηκαν μέσω ενημέρωσης λογισμικού

Το watchOS 9 πρόσθεσε τέσσερα νέα ρολόγια στο Apple Watch. Βλέπετε το σεληνιακό ρολόι στην παραπάνω φωτογραφία. / © NextPit

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το watchOS 9 beta για προγραμματιστές

Εάν θέλετε να ενημερώσετε το ρολόι σας στο watchOS 9 αυτήν τη στιγμή, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό προγραμματιστή στην Apple. Ο λογαριασμός προγραμματιστή παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις beta των iOS, iPadOS, macOS, tvOS και watchOS. Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά από άλλες επιλογές, όπως η δοκιμή beta των δικών σας εφαρμογών και μια σειρά από εργαλεία προγραμματιστών για τη δημιουργία εφαρμογών.

Η δημιουργία ενός λογαριασμού προγραμματιστή για μεμονωμένα άτομα κοστίζει 99 $ ετησίως και, επομένως, πιθανώς αξίζει τον κόπο μόνο εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε και να διανείμετε εφαρμογές. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό προγραμματιστή με την Apple, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το watchOS 9 προγραμματιστή beta

Με έναν λογαριασμό προγραμματιστή, μπορείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση watchOS 9 beta ως εξής:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο developer.apple.com.
  1. Στο iPhone σας: Κατεβάστε το προφίλ διαμόρφωσης απευθείας στο iPhone σας και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης.

  2. Στο Mac ή τον υπολογιστή σας: Αποθηκεύστε το αρχείο στον σκληρό σας δίσκο/SSD και στείλτε το με email σε έναν λογαριασμό στο iPhone σας. Αποθηκεύστε το προφίλ διαμόρφωσης στο Files, ανοίξτε το και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης.

 2. Κάνοντας κλικ στο προφίλ, το προφίλ ενημέρωσης για το watchOS 9 beta θα πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματα. Στη συνέχεια, θα δείτε το πιστοποιητικό στην εφαρμογή Watch (η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση του Apple Watch στο iPhone).
 3. Στη συνέχεια, ως τελευταίο βήμα, εκκινήστε την εφαρμογή Watch και μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού και ελέγξτε για ενημερώσεις ως συνήθως. Θα πρέπει τώρα να δείτε μια νέα ενημέρωση που μπορεί τώρα να εγκατασταθεί.
 4. Για να εγκαταστήσετε το watchOS 9 στο Apple Watch, το ρολόι πρέπει να είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή και να έχει τουλάχιστον το 50% της διάρκειας ζωής της μπαταρίας που απομένει. Επιπλέον, το iPhone πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi και να παραμένει εντός εμβέλειας του Apple Watch.
Στιγμιότυπα οθόνης που δείχνουν πώς να εγκαταστήσετε το watchOS 9 προγραμματιστή beta

Μετά το προφίλ διαμόρφωσης, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις ενημέρωσης λογισμικού και εγκαταστήστε το watchOS 9 beta / © NextPit

Εγκαταστήστε το watchOS 9 (δημόσια έκδοση beta)

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να καταχωρήσετε λογαριασμό προγραμματιστή, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το watchOS 9 ως δημόσια έκδοση beta ήδη από τον Ιούλιο. Καθώς η τρέχουσα έκδοση που ήδη δοκιμάζουμε φαίνεται να είναι μάλλον σταθερή, πιθανότατα δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα εμπόδιο σε μια έκδοση beta τις επόμενες εβδομάδες.

Για να εγγραφείτε ως δοκιμαστής beta για το watchOS 9, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Παω σε beta.apple.com και εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta.
 2. Μόλις κυκλοφορήσει, η Apple θα σας ενημερώσει σχετικά. Φυσικά, θα το μάθετε και εδώ στο NextPit. Τα παρακάτω βήματα θα λειτουργήσουν μόνο όταν είναι διαθέσιμη η δημόσια beta.
 3. Τα βήματα εγκατάστασης για την έκδοση beta είναι παρόμοια με τις παραπάνω περιγραφές. Πρώτα, πρέπει να φορτώσετε το προφίλ διαμόρφωσης. Το iPhone πρέπει να παραμένει εντός εμβέλειας ενός δικτύου Wi-Fi και του Apple Watch. Η μπαταρία του Apple Watch πρέπει να είναι φορτισμένη τουλάχιστον κατά 50% και πρέπει να παραμείνει συνδεδεμένη στον φορτιστή.
 4. Μόλις εφαρμοστούν αυτές οι παράμετροι, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.
 5. Κάντε κλικ στο Λήψη και εγκατάσταση.
 6. Κάνοντας κλικ στο Install θα εγκατασταθεί στη συνέχεια η πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS. Το ρολόι θα πρέπει επίσης να επανεκκινήσει.

Τώρα που ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε το watchOS 9 στο Apple Watch σας και, το πιο σημαντικό, τα ζητήματα που αφορούν τα στάδια beta της ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος Watch: Καλή λήψη! Παρακαλούμε, ενημερώστε μας: ποια είναι η γνώμη σας για τα νέα χαρακτηριστικά που μόλις εμφανίστηκαν στο Apple Watch σας με το νέο λειτουργικό σύστημα;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here