Διακοπή οποιουδήποτε iPhone χρησιμοποιώντας ένα απλό μήνυμα κειμένου

0
116
Συντριβή iPhone και Rebbot με ένα μόνο μήνυμα
Συντριβή iPhone και Rebbot με ένα μόνο μήνυμα

Διακοπή οποιουδήποτε iPhone χρησιμοποιώντας ένα απλό μήνυμα κειμένου

Σήμερα είμαστε εδώ με τη συζήτηση σχετικά με το Crash Any Iphone Using A Simple Text message. Όπως γνωρίζουμε το apple(ios) είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν συσκευές Apple σήμερα. Τώρα οι έξυπνες συσκευές όπως το iphone και το ipad είναι πλέον πιο δημοφιλείς στον κόσμο της τεχνολογίας. Και πρόσφατα βρέθηκε ένα ελάττωμα στο iphone. Πρόκειται για μια ευπάθεια μηνυμάτων μέσω της οποίας εάν ένα συγκεκριμένο μήνυμα σταλεί από ένα iPhone σε iPhone, τότε το iphone του δέκτη θα παρουσιάσει σφάλματα. Απλώς διαβάστε τα παρακάτω για να ρίξετε μια καθαρή ματιά σε αυτή τη συζήτηση.

Συντριβή iPhone και Rebbot με ένα μόνο μήνυμα

Συντριβή iPhone και Rebbot με ένα μόνο μήνυμα
Συντριβή iPhone και Rebbot με ένα μόνο μήνυμα

Αυτό το ελάττωμα αφορά την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία διακόπτει τη λειτουργία του iPhone όταν λαμβάνει κάποιο ειδικό δημιουργημένο μήνυμα και το iPhone αρχίζει να επανεκκινείται μέχρι να σταλεί ξανά το μήνυμα από την άλλη συσκευή. Αυτή η ευπάθεια ενεργοποιείται μόνο όταν το μήνυμα που λαμβάνεται είναι πολύ από το iphone. Και αυτή η ευπάθεια βρίσκεται μόνο στο iphone και όχι σε άλλες συσκευές iOS όπως ipad, ipod, mac κ.λπ.

Αφού εμφανίστηκε πρώτα στο Redditη περίεργη σειρά χαρακτήρων μηνυμάτων κειμένου έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται από τους χρήστες και να στέλνει το κείμενο σε άλλους χρήστες iPhone για να τους εμποδίσει να βλέπουν Μηνύματα από άλλους παραλήπτες.

Καταργήστε οποιοδήποτε iPhone TechHacks
Καταργήστε οποιοδήποτε iPhone με αυτό το μήνυμα κειμένου

Με αυτό το μήνυμα φθάνει στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χρήστη και το iPhone παίρνει κολλήματα και η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων δεν θα είναι δυνατή μέχρι να επανεκκινηθεί το iPhone. Αυτό το ελάττωμα αναφέρθηκε πρόσφατα ανά αριθμό χρηστών όταν αυτό το μήνυμα έγινε δημοφιλές στο διαδίκτυο. Και ο χρήστης πρέπει να περιμένει να λάβει ένα νέο μήνυμα για να επαναφέρει την τέλεια λειτουργία του iPhone.

Επομένως, η παραπάνω συζήτηση αφορά το Crash Of iPhone With A Single Crafted Message, αυτό το exploit ενοχλεί όλους τους χρήστες του iPhone με την αύξηση της κοινής χρήσης του μηνύματος. Επίσης κάποια από τα φόρουμ έδωσαν τις προσωρινές λύσεις για αυτό. Η Apple θα εργαστεί επίσης σε αυτό για να διορθώσει αυτό το σφάλμα στο iPhone. Ελπίζουμε να σας αρέσει η ενημέρωση μας, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here