Βελτιώστε την μπαταρία του Galaxy Watch 4: Πώς να απενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη σύνδεση

0
69
Βελτιώστε την μπαταρία του Galaxy Watch 4: Πώς να απενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη σύνδεση
© NextPit

Με ένα εξαιρετικά μικρό προφίλ και το μικρό βάρος του, το Samsung Galaxy Watch 4 είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό και μοντέρνο smartwatch. Ωστόσο, αυτός ο παράγοντας μορφής σημαίνει επίσης ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη λόγω της μικρού μεγέθους μπαταρίας. Η δυνατότητα “Απομακρυσμένη σύνδεση” μπορεί να βοηθήσει σε αυτό – σε αυτό το σεμινάριο, θα σας πούμε πώς να την απενεργοποιήσετε.

Η σχέση μου με τα smartwatches είναι ακόμα δύσκολη το 2022. Αφενός τα gadgets τα βρίσκω πρακτικά και θα με βοηθούσαν ακόμα και ως κανονικό δρομέα από θέμα υγείας, αφετέρου με εκνευρίζει να φορτίζω τα wearables κάθε βράδυ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κριτική μου με την κριτική του Galaxy Watch 4.

Ωστόσο, ανακάλυψα μια ρύθμιση στο μενού του Galaxy Watch 4 Classic που υποτίθεται ότι βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σύμφωνα με το φόρουμ της Samsung. Ονομάζεται “Remote Connection”, ενεργοποιείται από προεπιλογή και εγγυάται τη σύνδεση του smartwatch με το smartphone ακόμα και όταν πέσει η σύνδεση Bluetooth. Στη συνέχεια, το smartwatch μεταβαίνει στη μονάδα Wi-Fi και συγχρονίζει τα δεδομένα μέσω του οικιακού σας δικτύου.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία “απομακρυσμένης σύνδεσης”.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο το Galaxy Watch 4 να συγχρονίζεται συνεχώς με το τηλέφωνό σας ακόμη και χωρίς σύνδεση Bluetooth. Εάν το smartphone σας δεν βρίσκεται εντός εμβέλειας ούτως ή άλλως, δεν μπορείτε να δείτε τα δεδομένα ούτως ή άλλως. Αρκεί λοιπόν αν το smartwatch της Samsung μεταδίδει τις πληροφορίες του στο κινητό όταν το πλησιάζεις. Εάν συμφωνείτε μαζί μου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ως εξής:

Απενεργοποιήστε την απομακρυσμένη σύνδεση στο Galaxy Watch 4:

  1. Στο τηλέφωνό σας, όχι στο smartwatch.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Samsung Wearable.
  3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του Galaxy Watch 4 ή του Galaxy Watch 4 Classic.
  4. Πατήστε Σύνθετες ρυθμίσεις.
  5. Απενεργοποιήστε την επιλογή Απομακρυσμένη σύνδεση.
Στιγμιότυπο οθόνης, καθώς και το Samsung Galaxy Watch 4 zeigen.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις απομακρυσμένες συνδέσεις με το Samsung Galaxy Watch 4 / © NextPit

Αυτό είναι! Τώρα μένει απλώς να προσέχετε πώς συμπεριφέρεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartwatch σας τις επόμενες ημέρες. Δεδομένου ότι το Galaxy Watch 4 Classic μόλις έφτασε στο γραφείο σύνταξης για έλεγχο και για ορισμένα σεμινάρια όπως αυτό, δεν κατάφερα να δοκιμάσω ακόμη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μόνος μου. Μη διστάσετε λοιπόν να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μου στα σχόλια!

Χρησιμοποιείτε Samsung Galaxy Watch και είστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνετε μαθήματα Samsung Watch; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!